אחריות של מי?

אחריות של מי?

עולם הגרושים והגרושות, הוא עולם רווי סקס.(לרובנו) חלק ניכר מההתחברות שמובילה לקיום יחסי מין,סופו ידוע מראש. אנוכי נמנה עם אלה שדואגים להבהיר זאת לפרטנריט ליפני. ואז, ברגע שזה קורה (למרות ההבהרה החד משמעית מיצידי),ישנה ציפיה מהצד השני לאיזושהיא מחוייבות מיצדנו. ואני שואל,איך יתכן שכל פעם הסיפור הזה חוזר על עצמו? האם אתן הנשים,אמהות לילדים,אינכן מסוגלות לקחת אחריות על מעשיכן?למה יוצא תמיד שאנחנו הגברים בני זונות?ואני לא מדבר על הגברים שהם בני זונות,אלא על אלה שמבהירים את מקומם ליפני קיום יחסי המין. ושאלה לגברים,האם למרות שאתם יודעים שהצד השני עלול להקשר ולהפגע מעצם קיום יחסי המין,תקיימון יחסי מין?(למרות שהזהרתם והתרעתם את הצד השני?) שיהיה לכולם ערב נחמד.

בסדר

אבל בטח שמעת סיפורים מחברות ,לא? או שאת לא מהרכלניות?

מאמי

למה אתה מקשר סקס ללא מחוייבות ל"גרושים גרושות"? לפני שהתחתנת (או תוך כדי שהיית נשוי...) לא היה דבר כזה - סקס ללא מחוייבות? זה קיים וקיים גם עם מחוייבות - קיימת אכזבה, אהבה, ויחסי מין. או כמו שבני היקר אומר: "ככה זה בחיים" והעיקר שנהנים

גבר ממאדים ואשה מונוס?

משום שאשה (לא מכלילה רק ) לא בנויה כמו גבר. אשה מרגישה עם הלב ולא חושבת דרך הויג'ינה. ולרוב שכבר מגיעים למיטה יש לה איזה רגש מסויים כלפי אותו מורון שחושב שהיא מקור שאפשר להתרוקן בו. אז..אם יש מערכת יחסים מסויימת אשה פועלת מתוך רגש מסויים ואז מתפתח איזה סוג ציפיות.. וגבר? גבר בא והולך וכניראה זו הסיבה שאתה בא ממאדים והיא מגיעה מונוס... אני במצב רוח של בוטות..מה לעשות?

maof

New member
ת'אמת .....

שאני מראש מודיע לא משנה מה את...אתה...הם...הן אשמים מסרב בכל תוקף לקחת אחריות מכל סוג I AM AFREE MEN NOT ANUMER מעוף

maof

New member
זה לא הדבר היחידי שברח../images/Emo6.gif

ברחה לי הגלקסיה ואני מחפש את הפסים הנכונים
מעוף

n o g a1

New member
לפעמים ...

לא מספיק להגיד , האמת - לרוב. צריך לבדוק שהצד השני הבין והפנים. האחריות של אומר הדברים היא לדאוג לכך שדבריו אכן נקלטו והובנו עד הסוף. האחריות היא משותפת!!! כל מי שנכנס למיטה , הן גבר והן אישה יודעים את "שם המשחק". כל אחד באופן אישי בוחר עם מי , מתי , כיצד , עד מתי והיכן....

יערית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נפלתי בריצפה
{זוהר אמר.....חחחחחח}

destiny36

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נפלתי על הכסא ( מי שברצפה כבר לא יכל ליפול בריצפה חחחחחחחחח)

ganeden02

New member
איפה?? למה??? כמה??../images/Emo8.gif

"עולם הגרושים והגרושות, הוא עולם רווי סקס".... איפה הסקס?....

למעלה