אחריות סאבית

ציטה 2000

New member
אחריות סאבית

הגננת אמרה לי לפני כמה ימים, שבשום מקום אף אחד לא כותב על זה שגם הסאבית מחנכת את האדון שלה. שגם היא אחראית, ולא מעט, על הכיוון אליו הולך הקשר. שאלה אותי מה אני חושב על זה. עניתי שזה ברור שזה ככה. זה אמנם נכון שלמאסטר יש יותר אחריות, אבל תפקידה של הסאבית שמה לגמרי חשוב ואי אפשר לבטל אותו בכלל בכלל. נתקלתי במקרים, לא מועטים בכלל, שבהם הסאביות מצליחות, לנתב את הקשר רבות מאד, להשפיע וממש המון. הן משתמשות ברכות ובהתמסרות שלהן, בכדי להשפיע. הן מחנכות את המאסטרים שלהן, בעזרת שליטה מלמטה, על המזו. שליטה מלמטה זו לא מילה גסה בעיני. למשל, סאבית שבמכתב יומי, מספרת על רצונותיה, בעצם מנתבת את הקשר למקום ההוא. שהרי, כל מאסטר טוב, מתחשב ברצונותיה של הסאבית שלו, וכמובן מתאמץ לתת לה את מה שהיא שצריכה. נתקלתי במקרים, שבעזרת אותה התמסרות נעלית, סאביות סחטו את לשד העצמות של המאסטר שלהן. עד כדי שהותירו אותו, תשוש ושבע עמל, נטול אנרגיות, ומתמסר לרצון הסאבית שלו, הרבה יותר מאשר אותה סאבית מתמסרת אליו. ראיתי גם מקרים, בהם הסאב/ית גידלו את המאסטר/ית שלהם/ן למקום מתעלל. מהמקום של הצורך שלהם/ן ביחסים שכאלה. והם/ן הצליחו כל כך, שלאחר מכן, בקושי ניתן לשים לב, שזה לא המאסטר/ית אשמ/ה כמעט בכלל בכלל, בתוצאות הרות האסון שאליהם הגיעו. רוצה לשתף, שבתחילת היחסים שלי עם הגננת, היא ניסתה למשוך למקום של סאדיזם נפשי. אני הצלחתי לא לתת לה, אבל בקלי קלות יכולתי גם להכשל באותה מידה. מזל שלא נכשלתי. טפו טפו טפו. חמסה חמסה. מלח מים, מלח מים. אלו היו שישים שניות על אחריות סאבית.

Master Doron

New member
מהי הובלה

מה שהבאת אלינו יכול להתרחש במצבים בהם הסאבית חזקה יותר בגרעין הפנימי שלה מאדונה, ואני בטוח שיש מקרים, גם ראיתי. אדון אמיתי, חזק מנוסה ובעל יכולת ורצון הובלה פנימית חזקה ידע לזהות ניסיונות אלה, לעצור אותם נכון, לאחוז חזק ברסן ובמושכות כדי שההובלה תהיה בידיו בכל עת, ולא תשמט אל הסאבית. מצב בו המושכות נשמטות אליה, הינו כישלון שלו, כמוביל, כאדון, כשולט. מותר לה להשמיע רצונות, וראוי שיקשיב לה. אך יסנן את הדברים במסננת שלו ולעולם לא במסננת שלה. הסאבית לא מחנכת את האדון, אין זה מקומה. הסאבית לא אחראית לכיוון הקשר, אין זה תפקידה. הסאבית לא מובילה. היא מובלת. זוהי מהות הקשר. אלה היו 60 שניות על הובלה ויכולת שליטה.

ציטה 2000

New member
תודה על תגובתך המושקעת, אבל...

לא רואה בלקבל פידבק אמיתי ואפילו כיוון מהסאבית, משהו שמעיד על חולשה. נהפוך הוא, זה מעיד על עוצמה. מסכים למה שאתה אומר שיש לסנן במסננת של המאסטר את רצונות הסאבית. אך האם לא ניתן למצוא עצמנו נעתרים לרצונות, ומעבירים במסננת רצונות, באופן רב ? איכשהו, מבלי לשלול חלילה את דרכך, אני, ומתוך עיני אני רואה, לא מרגיש שנאבד לי שום רסן, כאשר אני לא אוחז בו בחוזקה רבה. כמו שמישהו חכם שאמר, שהוא מרגיש שהסאבית שלו הכי קשורה, כשהוא משחרר את החבל.

קינקי567

New member
מסכימה איתך במידה מסויימת.

מצד אחד מחפשת את האדון שיהיה חזק ממני בגרעין הפנימי ושיידע לרסן אותי. אני מניפולטורית לא קטנה ויודעת להיות כלבה רעה כשאני רוצה. מצד שני, אני נוטה לברוח כשאני נתקלת באדון כזה. זה מושך אותי ומפחיד אותי בו זמנית.

nerissa

New member
וואו. כמה מוכר ונכון ../images/Emo6.gif

אייבורי

New member
אני אשמח לקצת הסבר

לאן בדיוק מובילים ואת מי ומה ? תמיד מדמה בנפשי פרה קשורה שמובלת לחליבה.

אייבורי

New member
לא רע בכלל

האמת איבדתי את הGPS שלי ואני לא מצליח להוביל את עצמי לשום מקום אז החלטתי להשאר בבית ולחלוב קצת. ככה שאם לא נוביל או נתרום כאב לפחות שיהיה לנו חלב לקפה.

nerissa

New member
כמו חתולים?

ככה.. לשים ידיים משני הצדדים ולעסות שיצא בקלות?

P u c h a

New member
צריך לזכור

שהסאבית וגם האדון הם קודם כל בני אדם, עם צרכים, רצונות, פנטזיות וגם גבולות וצריך לדעת לכבד את זה. אחרי הכל הקשר אמור לספק את שני הצדדים ואין שום סיבה ששניהם לא יתרמו לניתוב הקשר.

חופ שיה

New member
../images/Emo45.gifעושה רושם שלפעמים אנחנו שוכחים את זה

שאנחנו עדיין שני אינדוידואלים שרוצים להנות מקשר כזה. אם לא יהיה ניתוב (תקשורת הדדית), הקשר לא יחזיק מעמד לטווח ארוך - דעתי.

Master Stav

New member
הגבול בין הובלה לבין ......מובלות

לעיתים מטשטש במיוחד כאשר מדובר במערכת יחסים ארוכת טווח אני לא ארחיב כאן מסיבות אישיות שלי .

למעלה