אחריות סאבית

Master Doron

New member
ההיפך בדיוק

חולק עליך, לצערי, ידידי, ומתוך ניסיון במערכות ארוכות. דווקא במערכת ארוכה חשוב להעמיק את רמת ועומק ההובלה עד לגרעין הנשמה כדי להדגיש ולצרוב בלב הנשלטת את היותה מובלת, וזאת מהשלבים הראשונים, כדי שתבין תמיד, כדי שבלי לחשוב אפילו תהיה מודעת למקומה. ההבנה הזאת צריכה להיבנות בסבלנות ובאיטיות כמו מים שמחלחלים למי התהום שלה ושם נצברים. מי שלא בונה את הנחל, סופו שהמים שלו מוצאים לבד את נתיבם. ולמקום הלא נכון. אני אוסיף ואומר כאן משהו שלא תמיד קיימת מודעות אליו. כנועה בנשמתה, מי שזוהי תבניתה הפנימית, תאבד עניין בשולט שלה ברגע שהוא ישמוט שליטה, ואז, הוא יאבד אותה, באופן טבעי, לשולט אחר שידע לאחוז בה כפי שהיא זקוקה, בתוכה בפנים, בלי יכולת לחיות בלי זה. ההזדקקות לשליטה שלו, היא המפתח לאריכות היחסים, ובלי להכנס למערכת כזו או אחרת אובדן השליטה שלו בה מוביל במקרים רבים, לאובדן הקשר.

ציטה 2000

New member
למה צריך את זה בכלל ?

אם היא מובלת, אז היא מובלת. למה צריך לצרוב ? אם יש שם התמסרות, שנבנית נכון, (לדעתי), אז לא צריך לצרוב כלום, פשוט זה ככה וזהו זה. בקיצור, כנראה שנישאר חלוקים.

Master Stav

New member
../images/Emo45.gif

אהבתי את תגובתך מאסטר דורון ....לגבי המשפט : אם ישמיט את האחיזה הוא יאבד אותה לשולט ש .... צר לי אבל פה אני חולק עלך .....עבורי BDSM אינו משחקי מיטה קינקים אלא סוג של דרך חיים אני לא צריך לנתב את הנחל אניצריך להראות את המקור אותו אני רואה ולראות את המקור אותו המובלת רואה ומפה ....היחד ני לא רואה בהובלה כלוב זהב שאני צריך לשמור עליו השמירה היא משהו משותף לשני צדדים מעונינים !!! ההתמסרות מגיעה מתוך רצון וכך גם ההובלה והקבלה .... של ההתמסרות שמירה על רצון משותף על משהו שבונים יחד אין פה מערכת של כו אמר אלוהים ....יש פה מערכת של בחירה מודעת

G I R L P

New member
הייתי חייבת להגיב- דורון:

כתבת: "דווקא במערכת ארוכה חשוב להעמיק את רמת ועומק ההובלה עד לגרעין הנשמה כדי להדגיש ולצרוב בלב הנשלטת את היותה מובלת, וזאת מהשלבים הראשונים, כדי שתבין תמיד, כדי ש בלי לחשוב אפילו תהיה מודעת למקומה" ברצוני להתיחס למילים שהדגשתי: אם אתה מחפש בובה נשלטת- אז הכל טוב ויפה לך. תוכל לשחק בה כמו מריונטה... השאלה כמה זמן יעניין אותך קשר כזה. סאבית/שפחה/נשלטת שלא חושבת??? זה בדיוק כמו אדון/מאסטר/שולט שלא חושב.... שיעמום!!! בעיני לפחות...

דעתי בתור מובלת מתחילה

אני חושבת שכל מאסטר שמרגיש צורך לשלוט בנשמה של הסאבית שלו בא ממקום כלשהו של חוסר בטחון עצמי כמה שזה נשמע מוזר אולי. מאסטר עם בטחון עצמי בעצמו ובדרך שהוא בוחר לא יפחד לאבד את הסאבית למאסטר אחר. ואני רוצה גם להזכיר עוד משהו שלא דיברתם עליו. אהבה. ברגע שיש קשר של אהבה הדברים נראים אחרת. ואלוי כאן השוני בגישה שלכם. את צ'יטה וסתיו הספקתי להכיר מעט דרך הפורום ודרך הכתיבה שלהם, את מאסטר דורון פחות. מה שאני כותבת זאת דיעתי בלבד, איך שאני רואה את הדברים מלטה ובתור צופה מהצד.

P u c h a

New member
אני מובלת ונשלטת

מתוך בחירה חופשית שלי ואם יבוא יום שבו לא ארצה בכך יותר, אפסיק זאת מתוך בחירה חופשית שלי.

ומה שלי חסר

לא ראיתי בפוסט ובתגובות את המילים: גבר אישה בן אדם בת אדם כל מה שכתב אדון ערן היה, בעיני, כל כך מכני, כל כך דידקטי שזה הרגיש לי מעט לא אנושי. אנחנו, לפני התארים, הסמכויות והדיעות השונות, בני אדם. בי די אס אם זו לא תורה, זה, לדעתי, סוג של נטייה. הפיכה של בי די אס אם לתורה, עם מטרות וכיוונים ולא עם הנאות וסיפוק, זה בדיוק הדבר שמוביל להקמתם של היכלי הערצה מסוג היכל ההערצה של אחד אדון האור. מה שצורם לי הוא שמנסים להכין סדרת חוקים מסויימת שמתעלמת מנורמות מוסר מקובלות. כשנורמות המוסר הללו נאכפות, במשמעת עצמית קודם כל, אין צורך בשאר הכללים, החוקים ומיני בשרים אחרים. העוקב אחרי כללי המוסר הרגילים לא יעשה לרעהו רע. מעבר לכל זאת לא אני לא חושב שמדובר בחינוך, מדובר בלמידה הדדית. כל אחד מאיתנו לומד, ללא הרף, את הסביבה שלו. במידה והסביבה שלו חשובה עבורו הוא ישקיע ומשהו בו ישתנה כי לא ירצה לקחת את הסיכון לאבד משהו שחשוב לו.

התנצלות

זה דורון, לא ערן, אפשר להתבלבל כאן מרוב מאסטרים

ציטה 2000

New member
מאסטר ערן מקסים בעיני

אני אוהב אותו מאד הוא בא ממקום מאד נקי ואוהב לבדסם יש לי ים ללמוד ממנו ואני אכן לומד

א פרח

New member
../images/Emo45.gif

ממה שאני התרשמתי ולמדתי בשהותי כאן ומהכרות מעט קרובה יותר או פחות עם חלק מהנפשות הפועלות הגעתי למסכנה אחת. בדס"מ עושים באהבה או לא עושים בכלל. לא מתוך פחד לאבד אלא מהרצון ליחד, להנות לאהוב ולהתפתח יחד וכשהמטרה והרצון הוא ליחד חייב להיות שיתוף חייבת להיות התחשבות ודיון מתמיד בין שני האנשים החולקים את הביחד הזה.

קינקי567

New member
מתחברת למה שכתבת.

כמו שאמרתי אתמול במילים אחרות- לפעמים האדונים "עובדים" את העבדים. עצוב להגיד את זה ולהאמין בזה כי זה מנפץ את כל הרעיון אבל זה כך.

מה שמפוספס כאן

אפשר לנהל דיון פילוסופי ארוך על מה באמת מתרחש כאן. לפי דעתי הצנועה אין בכל מה שנקרא בי די אס אם שליטה, הביטוי המקסימלי שניתן להשתמש בו, לדעתי, הוא הובלה וגם כאן ההובלה היא מוגבלת. הדבר הכי נכון שניתן לכתוב על בי די אס אם הוא שהוא מבטל את השיוויון בפני ההדדיות. יש צד שאוהב להכאיב ויש צד שנהנה שכואב לו, יש צד שנהנה לשחרר את ההובלה בסיטואציה מסויימת ויש צד שנהנה לקבל את ההובלה הזאת, יש צד שנהנה מכאב נפשי (השפלות רבותי, השפלות
) ויש צד שנהנה להכאיב כך. אולי קשה לקבל את העובדה שאם נפרק את כל הבי די אס אם נקבל את השורות התחתונות הללו ולכן נבנתה תיאוריה ארוכה שעוסקת בשליטה, ריפוי, תיקון ושאר מיני נזיקין. אני לא חלק מכל התיאוריות הללו. עדיין לא שמעתי טיעון שיבטל את האמירה: "אם זה מרטיב לי ומזקיר לי אז איך זה לא מין?"

קינקי567

New member
צודק.

אם נפשט את הרעיון נקבל שהכל הבל הבלים. אבל מה לעשות שההבל הזה עושה לי את זה יותר מכל דבר אחר?! אין מה לעשות... ושוב אנחנו חוזרים למסקנה מאתמול, שבסופו של דבר מה שנשאר מכל זה, זה סקס!

אייבורי

New member
בעיני

הבדס"מ שלך שטוח כמו דיקט ישן ויבשושי. כן החלק של הס"מ בהחלט מדבר על כאב השפלות שצד אחד אוהב לתת והשני לקבל. אבל הבדס"מ בהחלט מורכב מעוד חלקים כגון שליטה וכניעה, שם בהחלט יש פן נפשי אישי וקשר עמוק יותר בין בני זוג.

Dan_Kap_

Active member
במערכת יחסים טובה

יש נתינה של כל השותפים. הרי לכל צד, שולט/ת ונשלט/ת יש משהו שהצד שני מעונין בו

gidionline80

New member
בדסמ

ככ מגוון ואינדיבידואלי שקשה ושגוי להשטיח את הדיון עליו לעובי מסך טושיבה. אמירות כמו "אין בכל מה שנקרא בי די אס אם שליטה, הביטוי המקסימלי שניתן להשתמש בו, לדעתי, הוא הובלה וגם כאן ההובלה היא מוגבלת..., הדבר הכי נכון שניתן לכתוב על בי די אס אם הוא שהוא מבטל את השיוויון בפני ההדדיות. יש צד שאוהב להכאיב ויש צד שנהנה שכואב לו, יש צד שנהנה לשחרר את ההובלה בסיטואציה מסויימת ויש צד שנהנה לקבל את ההובלה הזאת, יש צד שנהנה מכאב נפשי (השפלות רבותי, השפלות ) ויש צד שנהנה להכאיב כך". נשמע משעמם פשטני מדי עבורי המבחן הסופי לפי דעתי בכל קשת האלמנטים, הרצונות, הפנטזיות, סכנות המימושים וכו -הוא מבחן ההנאה וכאן נכנס אלמנט של אחריות של שני פרטנרים בגירים שחוברים יחד בעיניים פקוחות לרווחה- שניהם אמורים לשאול עצמם בכל נקודת זמן בקשר -האם אני נהנה מהסיפור הזה או לא. לצערי יש שנוטים או נוטות לשקר לעצמן ומורחות קשר פוגעני אבל זה כבר סיפור אחר.

למעלה