אחריות לנקסוס

אחריות לנקסוס

קניתי נקסוס 4 לפני שבועיים באוסטרליה.
היום פתאום הוא נכבה ולא נדלק וכשאני מנסה להטעין אותו הוא ממש מתחמם ויש גם קצת ריח של שרוף כך שאני חושב שמשהו נשרף בפנים.
מישהו יודע אם יש לזה אחריות בינלאומית ואם כן איך אני מממש אותה?

Lanni

New member
ובגדול אין אחריות בינלאומית.

אם נרכש מהחנות של גוגל אז ניתן לממש אחריות מול גוגל (לא בטוח אם מול החנות של גוגל באותה מדינה בה רכשת או ניתן גם מול החנות של גוגל במדינה אחרת)
במידה ונרכש בחנות אז נדרש לממש מול אותה חנות...

נרכש באוסטרליה

נרכש דרך האינטרנט אז אני מניח שמהחנות של גוגל, אני צריך לברר

ThEmA

New member
אחריות בינלאומית של גוגל תופסת רק אם...

תשלח את המכשיר למדינה בו רכשת אותו.

נקסוס 4 של אישתי (נקנה בחנות של גוגל בארה"ב) הרג את עצמו לאחר 11 חודשים, דיברתי עם גוגל והם לא התכחשו לאחריות אך ביקשו שאשלח אותו לארה"ב והם מבחינתם היו מוכנים לשלוח לי מיידית מכשיר חדש, יחד עם קבלת מספר כרטיס האשראי שלי, ומימוש רכישה במידה ולא אשלח אליהם את הישן.

ThEmA

New member
בבקשה

כנס לכאן (כשאתה logged in לחשבון הגוגל שלך) וצור עימם קשר ישירות בצ'אט. אח"כ הם יעבירו לך מידע נוסף לאימייל.

התשובה שאני קיבלתי למייל:

Hello,

Thank you for contacting Google. At this time, refund and warranty replacement service from Google is only provided within the country from which your device was originally purchased. Under no circumstances can we cover international shipping costs to return your device to the original country of purchase. If you have any further questions regarding this policy feel free to reply to this email or contact us at 855-83NEXUS, 24 hours a day, seven days a week.

Please note that some manufacturers offer warranty repair service in select areas outside of the original country of purchase. Please check your device manufacturer's website to get more information about out of country warranty repair services.

If you run into any issues or have any concerns feel free to reply to this email.

Regards,

Danielle T.
The Google Team

למעלה