אחריות לנייד מחו"ל

yaaz

New member
אחריות לנייד מחו"ל

שלום, אני חדש בפורום... אני עומד לפני קניית נייד של טושיבה בארה"ב (טושיבה משיקולי הנחה משמעותית אצל החנות הספציפית) והשאלה שלי האם אני יכול לצפות לשרות בארץ על המחשב? האם מישהו התנסה בכך ויודע האם הדבר אפשרי? תודה!

לדעתי

אין להם אחריות בינלאומית, ממליץ לך להתקשר ליבואן בארץ ולשאול אותו ישירות. נשמח לדעת גם...

yaaz

New member
תודה, ודרך אגב -

המפרט:
Intel Pentium M processor 760 (2ghz) Intel 915GM Express chipset 2MB Level 2 cache 533 System bus speed 1GB DDR2 SDRAM DVD±RW/CD-RW 17" WXGA active-matrix TFT-LCD widescreen 100GB EIDE ATA-6 hard drive (5400 rpm) ATI Mobility RADEON X600SE (128m)​
אשמח להערות. לגבי האחריות, לי יש את ההרגשה (אני לא יודע) שהיבואן בארץ יגיד - "לא קנית דרכי, אז למה שאני אשרת אותך?". שמעתי פעם שיש אפשרות להעביר אחריות בצורה מסודרת, אם אני אמצא משהו מעניין אז אני יעדכן כאן.

yaaz

New member
המחיר

לא יותר מ-1800$ בחנות, יש לי "קופונים" אז אני אשלם 1500$ ואני תושב חוזר אז אני מחזיר אותו איתי.

yanivf12

New member
לגבי אחריות של טושיבה...

כעקרון הזכיין המקומי של טושיבה הם ניופאן והם לא יתנו שום אחריות למשהו שלא נקנה דרכם. אך אם תבדוק באתר של טושיבה יש יבואן נוסף של טושיבה שמוגדר ע"י טושיבה כספק אחריות בינלאומית ולכן אתה יכול לגשת אליו במקרה שתזדקק לאחריות. אני ממליץ לך להתקשר אליו על מנת לברר את העניין. מצ"ב קישור לאתר טושיבה אנא עדכן אותנו לאחר השיחה.

יאיר B

New member
ניופאן נותנת אחריות למכשירים

חשמליים של טושיבה. אין לה שום קשר למחשבים הניידים של טושיבה. המחשבים של טושיבה מיובאים ע"י "מפעיל" - זה גם כתוב באתר שהפנת אליו! מי שצריך לדבר איתו על האחריות היא חברת "מפעיל".

yaaz

New member
המון תודה

ברגע שאני אצליח לתפוס אותם אני יעדכן

yaaz

New member
לפי מה שאמרו לי

בחנות כאן, האחריות היא מקומית בלבד.

למעלה