אחריות דל בארץ

יאיר B

New member
הצבא הישראלי הוא לא דוגמא.

הצבא לא תמיד קונה מה שטוב, הוא קונה מה שמשתלם לו (או יותר נכון מה שהוא מקבל בחינם מהאמריקאים). כשאני הייתי בצבא (לפני בערך 12 שנים) עבדו עם מחשבים ניידים של IBM, היה גם קצת HP ומדפסות של HP. הייתי מחסנאי והיה לי קשר עם כל הקצינים המקצועיים שקונים את הציוד מארה"ב. הסבירו לי שאת הניידים של IBM מקבלים דרך דולר סיוע (שזה בעצם חינם) ולכן לא מסתכלים על דברים אחרים (אפילו שאולי הם יותר טובים). זה היה ככה גם בתחומים אחרים.

מנסיוני האישי עם HP ועם IBM...

השירות של IBM יוצא מגדר הרגיל לטובה - רכשתי מחשב יד שניה והם החליפו דיסק קשיח כולל משלוח על חשבונם מבלי לבקש חשבונית, אלא בהסתמך על המספר הסידורי בלבד וגם תיקנו תיקונים קוסמטיים במקלדת. HP - שירות בסטנדרטים המקובלים (יש נפילות ויש הברקות תלוי בעיקר בנציג שמולו עובדים)

uriler

New member
../images/Emo124.gifחשוב מאוד לציין../images/Emo124.gif

לדל יש מס' יבואנים / נותני שירות בארץ. חווית השירות שלך אכן נשמעת מזעזעת, אבל ציין באיזה חנות / יבואן מדובר. לי יש ניסיון מעולה עם בינת - הם לא עובדים עם לקוחות פרטיים אלא עם עסקים באופן כללי (שלי נקנה בעקיפין, כלקוח פרטי אבל בקישור דרך עסק), והשירות מצוין (מכמה בעיות שהיו וטופלו באחריות בפרק זמן מהיר מאוד.

1500vs1525

New member
אני חייב את האחריות לטובה

התקלקל לי המטען.. פתחתי קריאה..אמרו לי עד חמישה ימי עבודה.. אחרי יומיים התקשרו אליי ואמרו לי לבוא לאסוף. אספתי אך היה חסר כבל חשמל שלא מסופק עם המטען. אמרו לי לפתוח קריאה ושהכבל יגיע אליי ישירות הביתה דרך הדואר.. באותו יום קיבלתי טלפון מהם שהם אמרו שהכבל הגיע ושולחים לי אותו..בו נראה כמה זמן זה יקח.. בינתיים אין תלונות..אבל אי אפשר לדעת..מדובר בחלקים זולים ושוליים למחשב כמו מטען..

shiri1

New member
לנוט בוק קלאב,בפתח תקווה יש אותו בתצוגה..

בדיוק הייתי שם שלשום, יש להם את כל דגמי הדל, ודל ווסטרו מסודרים לפי הגודל.. 2 ח'ברה נחמדים מאוד, אני רכשתי את הדל ווסטרו 1510 מהם, בדיוק היום צריך להגיע :)

למעלה