אחריות דל בארץ

EITAN2503

New member
אחריות דל בארץ

שלום לכם.. לפני כחודש כתבתי כאן דברים נוראיים על השירות של דל ובכלל המעבדה שלהם בארץ(הרצליה פיתוח) ובכן....המחשב שוב התקלקל....הבעיה היא שוב ככל הנראה במאוורר....ולפי הטכנאי גם הלוח אם. לאחר בירור מהיר עם שירות הלקוחות של דל וכן צעקות ועצבים ... הובטח לי שיבוא אלי טכנאי הביתה "כאילו" יש לי אחריות עד הבית.זה דרש אישור מיוחד של מפקח וקיבלתי את זה. ומאז .....עבר שבוע....לא טכנאי ולא נעליים(יש לציין שזה נקרא NEXT DAY .... ) אז בהמשך לכך התקשרתי שוב לשירות לקוחות...שם נאמר לי שאין את החלקים במלאי(שוב)...ושהיו אמורים להתקשר אליי ולהגיד לי את זה... אז מוזר מאוד...שאין לדל בארץ לא מאוורר ולא לוח אם של 1525 ...מחשב שנמכר באלפים.... וגם כרגיל אין למי להתלונן ...ואין מה לעשות המחשב שוב עומד כחתיכת פלסטיק יתומה וחסרת שימוש...לאחר שהוא הגיע לטמפ' מטורפות(80-100 מעלות).. לכן אני שוב מזהיר...דל חולרות בארץ....וגם אם הבטיחו לך משהו טלפונית זה לא קיים ולא יקרה. הישמרו לנפשותיכם . לא לקנות דל .

יאיר B

New member
שניהם אותו דבר, לדל 3 שנים אחריות מראש,

ב-HP צריך להוסיף מחיר לאחריות (שנה הסטנדרט לביתי, 3 לעסקי היקר יותר).

shan28

New member
אני בדיוק מתלבטת בין דל ל hp

ועכשיו אחרי מה שאתה כותב אני כבר לא יודעת מה להחליט.... אני גם זוכרת את ההודע הקודמת שלך.... בעיקרון אני יותר אותה hp אבל אחריות אצלהם בעייתי, ובמחיר יותר זול אני יכולה לקנות dell .... אני כולי בבלבול....

tp535

New member
גם אני מתלבט הין דל לבין HP

יכול לספר יותר מה קרה אחרי כמה זמן שהמחשב אצלך

shan28

New member
אני חושבת שאני אלך על hp ולא על דל,

בhp מה שאני רוצה לקנות בא עם 3GB זכרון 250 GB ובדל 2GB 250GB שזה פלות זכרון אבל 1 זכרונות של 1GB בנפרד מה שאומר שאם אני רוצה להרכיב לא משתלם לי! ונכון שדל אחריות 3 שנים, אבל אני לא מתכוונת לקנות hp עם שנה אחריות, אני ארחיב אחריות בטוח.... בטח יעחה 500-600 ש"ח) ובאילת מה שאני רוצה עולה 4000 כולל משלוח (קישור למחשב http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1692 ) אני מקווה שאני עושה בחירה נכונה...
והמחשב של דל שהייתי רוצה אולי אבל לא שווה לי זה http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1834

gili667

Member
לאור מה שהיה כתוב בפורום עולה שאלה איזה כרטיס

מסך יש לך יתכן והבעיה נעוצה בו מחשב נייח קניתי מאיבורי ומשהיתה לי בעיה במחשב השרות היה מצוין לי תיקנו על המקום וכך גם לאחרים (כמובן אם יכלו לאתר ולן מיד) ומכאן שהינני ממליצ לשקול גם נייד שהאחריות ניתנת על ידם לגבי דל שאלתי לגבי אפשרות להתקנת XP במקום הויסטה נדרשו מספר מילים עד שהפנו אותי לחברה מסוימת לצורך כך אותה חברה בקשה 500ש"ח (אני בקשתי את הדריברים.....) עבור התקנת XP כאשר אני מביא את הXP שלי , דהינו מחיר זה לא כולל את התוכנה וזאת כאשר במחיר נמוך מזה קונים XP כולל התקנה!! ואני בסכ"ה בקשתי דריברים מתאימים מדל ...... ואת זה אינם מספקים אגב , לפי דל הם פועלים דרך משוקים מורשים והשרות כולו ניתן עלידהם ולא עלידי דל ואחריןת? אהה סיפקו לי במיל חוזר מספר טלפון כלשהו ליצור איתו קשר מי עומד מאחורי מספר הטלפון? לא פרטו

tp535

New member
איזה חברה נותנת את השירות הטוב ביותר כיום

מכיון שאני מתלבט בקניית נייד לצורכי לימודים ועניין השירות הוא עניין מאוד מאוד חשוב הייתי שמח לדעת ביחוד אחרי ההודעה כאן על השירות של דל איזו חברה מספקת כיום את השירות הטוב ביותר בארץ תודה רבה

shan28

New member
כל אחד יגיד משהו אחר,

אבל לדעתי HP ודל הכי טובים וגם IBM אבל של IBM אני לא קונה.... טושיבה LG ובכלל ASER לא בא בחשבון מבחינתי.... ויכולים להיות כאלה שדווקא מרוצים מהם, אבל את שלוש החברות שאני מכירה דרך תפקידי הצבאי בתמיכה טכנית אני יודעת בערך מה החברות הטובות ועם מה בצבא עובדים....

tp535

New member
אוקי אז אחרי שיטוט רב עשרות דגמים נבחרו שלושה

HP Pavilion dv6840ej 1 עם הרחבת אחריות לשלוש שנים מחיר 4000 ועוד 550 לאחריות לשלוש שני כולל מערכת הפעלה Vista® Home Premium DELL Inspiron 1525 2.4 2 עם אחריות לשלוש שנים במחיר העיסקה כולל מערכת הפעלה Vista® Home Premium מחיר כ 4600 ש"ח 3 Gigabyte W566U Intel® ללא מערכת הפעלה עם שנתיים אחריות אך מבחינת מפרט הוא עם המפרט הטוב ביותר ביחס למחיר מחיר כ 4000 ש"ח השימוש העיקרי שלי הוא לצורכי לימודים אינטרנט וכו' לשניים הראשונים יש Bluetooth לשלישי אין אשמח לדעת האם יש לשלותם מסכי glare מסך מבריק וכמו שכבתי בהתחלה מה מהם עדיף ואיפה אקבל שירות טוב תודה לכולם

sb21

New member
עדיף לכתוב את ההתלבטות הזו בשרשור חדש.

בכל מקרה, מחשבים די יקרים בשביל שימושים בסיסים (אופיס,גלישה באינטרנט וכו). בתקציב הזה הייתי מציע לשקול את Dell Vostro 1310 שמשקלו עומד על 2.1 ק"ג עם שלוש שנות אחריות בבית הלקוח ומסך מסט. * כרגע המחשב לא זמין לרכישה, בשל מחסור במלאי. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310.htm

tp535

New member
הבעיה היא שאני מעדיף מסך 15.4

וכלן אלו שלושת הדגמים שנבחרו תוכל להמליץ לי על אחד מהם ? עם נימוקים אם אפשר כמובן תודה

dman45

New member
האם יש טעם להוסיף זכרון 4 GB?

אני מתכוון להרחיב ל-3 והפער ל-4 הוא לא כזה משמעותי אבל האם יש בכלל טעם?

dman45

New member
אתה יכול להרחיב לגבי ה-64?

מה הייתרון? מה נדרש מהמחשב? מעבר למערכת הפעלה בגירסא הזו?

יאיר B

New member
היתרון הגדול הוא שימוש ביותר זיכרון

אבל ההבדל בין 3GB ל-4GB, לדעתי, לא כזה קריטי. מהמחשב נדרש מעבד בארכיטקטורה של 64ביט (שזה אומר דו-2 קור = כל מה שהוא T5 ומעלה ויש גם AMD כאלה). הבעיה העיקרית היא עם דרייברים ותוכנות שכדי לנצל את הייתרון של 64 ביט, צריכות להיות גם הן 64 ביט (ואני לא יודע אם בחלונות אפשר להתקין תוכנות 32 ביט על מערכת 64 ביט, בלינוקס זה אפשרי בעיקרון דרך שכבת תאימות).

exclosive

New member
שוקל לרכוש הדל 1310 VOSTRO יש מקום עם תצוגה ?

ושאשמח לקבל חות דעת ממניסיון לגביו מעבר לקטלוג.

sb21

New member
באתר כתוב שכן, אבל כדאי לוודאי שזה נכון.

למעלה