אחריות דל בארץ

adam777

New member
אחריות דל בארץ

שלום לכולם, אני כותב את השאלה גם כאן, אחרי שפנייה לדל ולחברת יעל הניבה שתי תשובות די מבולבלות שלא ממש הבנתי מה השורה התחתונה מהן. אני מתכנן לקנות בקרוב נייד של דל ובגלל כל מיני סיבות די מסובכות ולא ממש רלוונטיות, אני כנראה אהיה חייב לקנות אותו דרך אייבורי. ברגע שקניתי את המחשב דרך אייבורי, האם במקרה של בעיה אני יכול לפנות ישירות לנותן השירות של דל בארץ (לפי מה שהבנתי, יעל משמשים כמעבדה הרשמית של דל בארץ ואין מעבדה אחרת של "דל ישראל"), בלי לעבור דרך אייבורי? ממש לא מתחשק לי שהמחשב יטייל בסופו של דבר במעבדות של אייבורי, שלמרות שמפרסמים שנותנים 3 שנים אחריות מטעם היבואן הרשמי, נראה לי שכדאי לברר את העניין. שאלה נוספת היא לגבי האחריות עצמה - האם פתיחה של מכסה הזכרונות (RAM) היא עילה לביטול אחריות? נראה לי מאוד סביר שלא, סיבה לגיטימית אחת לפתוח אותו היא במעמד קבלת המחשב, לבדיקה שאכן קיבלת בדיוק מה שהזמנת, אבל שוב, נראה לי ששווה בירור. תודה מראש, אדם.

HOME08

New member
השירות של דל גרוע ביותר - קנה HP

גם המחירים של דל גבוהים בהרבה מול דגם מקביל של HP לא כדאי היום בישראל לקנות דל

HOME08

New member
שירות

בHP יש שירות יעוץ לפני רכישה מעולה שנשמע מקצועי לדל התקשרתי ולא ידעו לתת לי תשובות איזה דגם מתאים לי חוץ מהפניה למשווקים מורשים שלאף אחד מהם לא מבין במשהו חוץ ממחירים אם ככה זה לפני רכישה אז מה אחרי ?

RoyBO

New member
ממה שתארת חשבתי שאתה מתכוון לשירות מעבדה

מה שלא נכון לדעתי הפורום הזה קיים בשביל ייעוץ שירות שממליץ לרכוש מחשב הוא שירות אינטרסנטי וכל מוכר או חברה תדחוף לך את מה שיש לה במלאי ואת הפירמה שלה.

יאיר B

New member
יעוץ לפני קנייה?!

מעניין מה יקרה אם ל-HP אין מחשב שיתאים לי (בהתאם לפרמטרים שאני אקבע). אתה חושב שהם יציעו לי דגם של חברה מתחרה?

dagansandler

New member
אל תדאג!../images/Emo6.gif

הצרכים שלך כבר יותאמו על ידם למפרטים שקיימים אצלם

מטאור2001

New member
לפני רכישה - לך לnotebookclub

notebookclub.co.il או לחנות שלהם בפתח תקווה - יש שם את כל הדגמים של דל - תוכל לראות - להרגיש - ולהתייעץ... dell D620 - אוטוטו שנה אצלי - קניתי ומרוצה עד הגג - שירות אחרי האחריות - 10! נשבר לי מקש במקלדת + הקליפס שסוגר את המחשב - שים לב - שבר - והוחלף במסגרת האחריות.

adam777

New member
תראה...

ממה שאני ראיתי, בדיוק ההפך הוא הנכון, דל יותר משתלם לעומת HP - באותו סכום תוכל לקבל מפרט מוצלח יותר. לגבי מה שרשמת למטה, זה לא ממש רלוונטי בשבילי, אני לא צריך ייעוץ לפני הקנייה.

bar666xp

New member
אוי איבוקראפ זאת בעיה גדולה....

אאל"ט מה שהם מוכרים זה דרך מעבדות יעל באמת והאחריות שם אם אני זוכר נכון היא 3 שנים על המסך בילבד!!! שלא כמו במקומות אחרים. כבר רבות דובר על איבוקראפ בפורום ומחוצה לו.

adam777

New member
כן, ידוע

בכל מקרה, לפי מה שאמרו לי בדל ישראל, אייבורי עובדים דרך CMS. שלחתי מיילים לCMS וליעל ומחכה לתשובות מהם. יעל ענו לי אתמול משהו לא ברור במיוחד וביקשתי הסבר נוסף. אם יענו לי, אני אעדכן. בינתיים, אם למישהו יש עוד מידע על השאלות המקוריות, אני אשמח. ואגב, כמובן שאני לא רואה שום סיבה הגיונית ליצור קשר עם אייבורי, או כל ספק אחר לצורך העניין, נראה לי שיענו לי מה שאני ארצה לשמוע במקרה הרע או פשוט מידע לא מדויק (בתור אלו ש(כנראה) לא נותנים את השירות עצמו) במקרה הטוב.

ypm

New member
בגדול לא צריך לפנות לחנות עבור שירות לחומרה

תפנה אליי הפרטי והעזור לך בנושא .

adam777

New member
עדכון קטן

חזרו אלי מCMS. ךפי מה שהם אומרים, האחריות היא אחריות של דל, בלי קשר לאיפה שקנית את המחשב. ז"א, מספיק ליצור קשר עם מוקד התמיכה של דל והם כבר יעבירו את הטיפול למי שצריך. נשמע לי מספק על פניו, יש למישהו השגות בעניין?

ypm

New member
ישנה אפשרות לאימות לפי המס' הסידורי באתר דל

בדיקת אחריות באתר DELL חופשית לכל אחד . 1. כנס לכתובת support.dell.com 2. בחר Warranty Information 3. בחר Warranty Status 4. ***הקש את מס' ה Service Tag בנוי מ7 תווים, נמצא בתחתית הנייד, מדבקה לבנה ארוכה, רשום מתחת לברקוד. 5. לפרטים מורחבים ורכיבי המחשב שיצא ממפעל דל בחר ב - Original System Configuration אם רשום: " HUB COUNTRIES ONLY - RETURN TO DEPOT 3Y " = שירות במעבדות דל ישראל אם רשום: משהו דומה לזה HUB COUNTRIES ONLY - ON SITE = שירות דל בבית הלקוח השורה רשומה בדף => Original System Configuration - קרוב לתחתית הדף בשני המצבים עלייך להתקשר לתמיכה טכנית דל בטלפון ! *** או במקרה שלך יהיה רשום על הארגז מס' 7 תווים שיסתיים באות J (ג'יי) .

RoyBO

New member
אפשר לקנות אותו בארץ? או שצריך לקנות במיוחד

דרך אתר דל?

ypm

New member
רכישה בארץ

אני מניח שבחנויות אין מחשבים ביתיים עם אחריות כזו, מרבית הלקוחות הבייתיים מחפשים כמה שיותר זול.....

RoyBO

New member
אפשר להרחיב את האחריות הנוכחית דרך יעל?

כמה עולה? (לתיקונים בבית).

ypm

New member
בעיקרון משווק המורשה רשאי להרחיב אחריות

המחיר לפי דגם וזמן - איני יודע מה סידרי הגודל של מסגרות אילו .

למעלה