אחריון לפירעון צ'קים
שלום, אני שוכר דירת יחיד מזה חצי שנה.
בחתימת החוזה לבקשת בעל הדירה הבאתי לו 12 צ'קים דחויים לכל חודש וחודש.
בעל הדירה טס לחו"ל, וקרה כי החודשים חלפו ורק צ'ק אחד נפרע.
לבסוף כיום לאחר חצי שנה נפרעו 5 הצ'קים של החודשים האחרונים על ידי בא כוחו.
בעל הדירה בא אליי בטענות כי זו הייתה אחריותי להבחין כי מכיוון שלא נפרעו הצ'קים , עליי לוודא תשלום שכר דירה(באמצעות העברה בנקאית אם צריך) וכי הפרתי סעיפים בחוזה בגין פיגור בתשלום.
האם יש דברים בגו??
יש לציין כי בעל הדירה הינו אותו אדם אשר הופיע הערב בכלבוטק, יש איתו הרבה בעיות וזו רק אחת מכמה שצצות מדי שבוע.
הפיקדון שלי אשר ניתן לו בתחילת השכירות כבר נפרע (תחת סעיף בחוזה כי יפרע בתחילתו ויוחזר תוך 90 יום מתום השכירות בהינתן כי עמדתי בכל תנאי החוזה)
וזה נראה לי כי הוא מחפש בנרות סעיפים אשר יצדיקו את השארת כספי הפיקדון אצלו ולקנוס אותי.
תודה מראש,
fzs
שלום, אני שוכר דירת יחיד מזה חצי שנה.
בחתימת החוזה לבקשת בעל הדירה הבאתי לו 12 צ'קים דחויים לכל חודש וחודש.
בעל הדירה טס לחו"ל, וקרה כי החודשים חלפו ורק צ'ק אחד נפרע.
לבסוף כיום לאחר חצי שנה נפרעו 5 הצ'קים של החודשים האחרונים על ידי בא כוחו.
בעל הדירה בא אליי בטענות כי זו הייתה אחריותי להבחין כי מכיוון שלא נפרעו הצ'קים , עליי לוודא תשלום שכר דירה(באמצעות העברה בנקאית אם צריך) וכי הפרתי סעיפים בחוזה בגין פיגור בתשלום.
האם יש דברים בגו??
יש לציין כי בעל הדירה הינו אותו אדם אשר הופיע הערב בכלבוטק, יש איתו הרבה בעיות וזו רק אחת מכמה שצצות מדי שבוע.
הפיקדון שלי אשר ניתן לו בתחילת השכירות כבר נפרע (תחת סעיף בחוזה כי יפרע בתחילתו ויוחזר תוך 90 יום מתום השכירות בהינתן כי עמדתי בכל תנאי החוזה)
וזה נראה לי כי הוא מחפש בנרות סעיפים אשר יצדיקו את השארת כספי הפיקדון אצלו ולקנוס אותי.
תודה מראש,
fzs