אחרון לחודש הקרוב...

Zoharrr

New member
אחרון לחודש הקרוב...

הייתי צריכה כבר ללכת הביתה... אחרי הזיון השני שלנו אצלך,אבל אתה התעקשת, לא קודם נתקלח ואז אני אקח אותך. נכנסנו למקלחת פתחת את הברז,כיוונת את המים שיהיו חמימים. לקחת ספוג ושפכת עליו סבון,נצמדת אליי מאחורה בחיבוק,נשכת לי את הצוואר,והתחלת לסבן אותי. המגע האלוהי הזה הטריף אותי לחלוטין. אתה צמוד אליי מאחורה,הידיים שלך עוברות עליי מקדימה מסבנות את הצוואר,את החזה,מתעכב על החשה,מסבן ומלטף ומועך. מסבן את הבטן,מכניס אצבע לטבור העמוק שלי,הרגשה ממכרת. מסבן את הכוס שלי,ואז מפיל את הספוג ועובד עם היד שלך. מפסק את השפתיים התחתונות שלי,מכניס לי אצבע,ועוד אחת,ועוד,ואני נאנחת וגונחת מרגישה את הזין שלך בין פלחי הישבן שלי והאצבעות שלך מזיינות אותי במרץ. אני גומרת בצעקה חדה,מתנשפת. מסתובבת אליך,נוגעת בך בידיים שצמאות למגע,ביידים שרק לפני כמה שעות נגעו בזין בפעם הראשונה,בזין שלך. נוגעת בחשה החלק שלך,בבטן השטוחה בעצמות אגן המדהימות שלך,המטריפות,בשיער ערווה שלך שמגרה אותי כל כך. מנשקת אותך,מחול לשונות מטורף מתרחש בפה שלי,הלשון שלך רטובה וחמה בגרון שלי,חודרת,ככה היית מזיין אותי,כמו שאתה מנשק אותי. תמיד חשבתי שיש נשיקות של אהבה ויש נשיקות של תשוקה,מעולם לא התנשקתי מאהבה,מעולם לא הפריע לי. התחלתי לנשק את האוזן שלך,ללקק אותה,להחדיר את הלשון לתוכה,לנגוס את תנוך האוזן שלך,ואתה לא מפסיק ללטף את התחת שלי. אתה נאנח לי באוזן ואני נאנחת באוזן שלך. זה משגע אותי לשמוע את האנחות שלך,לדעת כמה שאתה נמשך אליי, כמה שאני עושה לך טוב,מבחינתי החיים הטובים יכולים להסתכם בלהזדיין איתך ללא הפסקה. אני עוברת לפטמה שלך,מלקקת ומוצצת אותה,מניחה לרגע את הראש על החזה שלך ושומעת את דפיקות הלב המואצות שלך. לפתע אתה הודף אותי לקיר,מרים את הרגליים שלי ומפסק אותן באוויר ומחדיר את הזין שלך אליי במכה אחת,לוחץ אותי לקיר. אני גונחת ולוחשת באוזנייך:"תזיין היום, עכשיו,מי יודע מתי תהיה הפעם הבאה,תזיין חזק,אחחחח כמה שאני אוהבת להרגיש את הזין הגדול שלך מתחכך בדפנות הרחם שלי" ואתה חודר אליי,ואני כבר כמעט ומורגלת אליך,אתה מרחיב אותי עוד,מצמיד אותי בכוח לקיר בקר,מעמיק את החדירה עם כל פעם שאתה דוחף אותי לקיר,הולם בי, מהר, חזק,עמוקקק אני מרגישה את ההרגשה המוכרת,כבר לא מוכרת מאוננות,מוכרת מסקס טוב,מהסקס איתך. הרגשה שמדגדגת בכפות הרגליים וממלאת לאט את כל הגוף,הכוס שלי מתפוצץ אני צורחת עד לב השמים,צורחת את השם שלך,ואתה גונח ונאנח וצועק איתי,צועק את שמי. אתה גומר בתוכי ונשאר בפנים,מחבק אותי,מנשק אותי על הכתף. "אני לא מאמין שבאת,אני לא מאמין שאת כבר הולכת לי" "איך קוראים לחברה שלך?" אני שואלת,הרי הבטחתי לך שאתה עוד תשכח את שמה בגללי. אתה מהרר כמה שניות ואז עונה את שמה. אני מחייכת ולוחשת לך:"ההרהור הזה,אמר הכל,השכחתי ממך". מפתיעה את עצמי שוב עם הרוע שלי. זה שאתה מזיין אותי ואלא אותה,זה שאתה רוצה אותי למרות שיש לך חברה זה שאני מטריפה אותך,זה שאתה לא נזכר בה עד שאני מדברת על זה כל כך מחמיא לי,כל כך עושה לי טוב. כן אני כלבה. כן אני אוהבת את זה. מאוד. "את יודעת שאני מת עליך?" "את יודעת שאתה מת לזיין אותי וגם עושה את זה ביום האחרון" "אמרתי לך שאצלי האופי לוקח ויש לך אופי מדהים" "אמרתי לך שזיוני שכל שנואים עליי,אל תנסה לקנות אותי במילים,אנחנו פה בשביל הסקס וזהו לא?" אתה בא להגיד משו ואני פשוט מנשקת אותך,אני לא רוצה להתחיל אפילו שיחות כאלו,ורעיונות כאלו. למה? כי אני מסוגלת וחצי להתאהב בך. למה לא? כי בחברה שבה אנחנו חיים לא נוכל להיות ביחד. לא בגילאים שלנו. לא אפעם. יוצאים מהמקלחת,מתלבשים,נכנסים לאוטו שלך ונוסעים אליי. אני נזכרת בסיפור של היזיזה שלך,על הזיון שהיה לכם באוטו הזה ומרטיבה. לא אומרת מילה. מגיעים אליי. אני מסתכלת לך ולא רוצה לצאת מהאוטו,רוצה להישאר איתך לנצח. עכשיו אתה הדבר הכי טוב שיש לי בחיים. אתה מנשק אותי,נוגע לי בחזה הזין שלך עומד,הזין שאני כל כך אוהבת. אני מרימה את החצאית,אתה פותח את המכנסיים ואני עולה עליך,רוכבת עליך ונהנית. מזיינת לך את הצורה,מול הבית שלי. הרעיון שההורים שלי יכולים לצאת ולראות רק מגרה אותי עוד, אני מזיזה את האגן בסיבובים,קופצת עליך,נוגעת עם הידים בעצמות אגן,שורטת את החזה שלך. אני גומרת איתך. יורדת מעליך. נשיקה. יוצאת מהאוטו, "נתראה" "אני אוהב אותך" "אני אוהבת לזיין אותך" אתה צוחק,ונוסע. נכנסת לבית, אמא קופצת עליי:"שלום מתוקה!איך היה אצל ליטל?" "נהדר,מדהים" עולה לחדר, אחי בא:"אז...איך היה?" אני מחיית ואומרת:"מעולה,אני כ"כ נהנית איתו" הוא צוחק ואומר לי:"מריחים,עופי למקלחת" חבר'ה אני אוהבת אותכם ומקווה שנהניתם,מחר אני טסה לדום אפריקה ל - 9 ימים ואני לא אוכל לכתוב גם כשאחזור כי אני אהיה ב - 3 שבועות של טיולים מחוץ לבית(משלחת) תתגעגעו!!! תפנטזו,ותאוננו,ומי שמזדיין,תזדיינו הרבה!גם בשבילי! (אסור במשלחת,זה חוק) נשיקות.

Zoharrr

New member
חעחע שלחתי לו גם את הסיפור הזה

הוא נהנה ואמר:"אני לא מאמין שבכל הסיפורים שלך לא גמרתי לך בפה אפילו פעם 1" אז כתבתי לו: החלטנו שהפעם אתה בא אליי אפילו שההורים שלי בבית. הגעת בצהרים בערך ב 4. אמרתי לך שאצלי אין לנו זמן לשכב,כי אם נצליח לסגור את הדלת שהם כאן זה יהיה רק לכמה דקות. אז ישבנו ודיברנו,שמענו מוזיקה,ישבנו על המיטה שלי,דיברנו,היד שלך מתחת לחולצה שלי,מלטף לי את חזה ככה שעה,והזין שלך עומד,קשה קשה. אתה מת לקרוע אותי. אני מתה שתחדור אליי כבר, אני רוצה למצוץ לך,להכניס כמה שאני יכולה,ללקק כאילו אין מחר. פתאום אמא שלי צועקת לי:"זוהר אנחנו יוצאים להליכה,תרדו ללמטה ותנעלו את הדלת" שנינו מחייכים. "בסדר אמא" הם יוצאים אנחנו נועלים ואתה מתנפל עליי. "וואו אורי סקס במיטה זה חדש לנו." אתה מחייכך ומושך מעצמך את החוצה,אני מורידה את שלי.אתה מוריד לי את המכנסיים עם התחתונים באיטיות מטריפה,אני מורידה את שלך,עירומים,גוף אל גוף. אתה מכניס לי אצבעות ואני מתעצבנת: "תודה גם לי יש יד תזיין אותי!" אתה שם את הזין בין השפתיים התחתונות שלי,מעביר אותו לכל האורח,אני כולי נוזלת מחרמנות לא ממומשת של שעה וחצי של חירמונים. אתה שם אותו בכניסה אליי:"תכניס אותו כבר" "ומה אם לא?" אני תופסת אותו ומכניסה אליי במכה אחת,צורחת: "הזין שלךךךךךךךך אההההההההההה" אתה "תעצבן" ונושך לי את הפיטמה,זה מגרה אותי עוד. אתה מזיין אותי חזק ומהר ועמוק,מעבר למה שחשבתי שאני יכולה להכניס לשם. אני נושכת לך את הצוואר ושורטת לך את הגב, זה הופך להיות מין זיון אירוטי ביותר עם כל השריטות נשיכות... שונאת סאדו,אבל נשיכות ושריטות זה בסט. אני גומרת בצרחות,אתה מרגיש את הנרתיק שלי מתכווץ סביב הזין שלך,יונק אותו,אתה מחזיק את עצמך,רוצה לגמור לי בגרון. אני גומרת בצרחות. שנינו מתהפכים,עכשיו אני עליך. מנשקת אותך,מחייכת. מלקקת לך את השפתיים,את הצוואר,את החזה,את הבטן,עושה שביל רטוב עד הזין שלך. מלקקת רק את הכיפה. אתה נאנחנ וגונח,אני ממשיכה וממשיכה,מלקקת רק את הכיפה. בסוף אתה תופס לי בשיער ומכניס את הזין לפה שלי:"תמצצי" אני יודעת שהשגתי את המטרה,שיגעתי אותך. אני מוצצת ומוצצת,אתה מתפתל וגונח,אני מרגישה את האיבר שלך רוטט ופועם,אתה לא יכול יותר ומתפוצץ בפה שלי,משפיך לי בפה,אני מהבולעות זוכר? בולעת מנסה הכל,בולעת מה שאפשר כשהזין שלך מכה בתוך הפה שלי ויורה לתוכי מטחים של זרע. מה שלא נבלע נוזל לי על הצוואר ועל השדיים,לבטן ומשם לכוס החם והרטוב שלי. אני מאוננת עם הזרע שלך וגומרת. אבא ואמא דופקים בדלת,אנחנו מתלבשים במהריות,מתנשקים,ויורדים לפתוח להם את הדלת. "למה לקח לכם הרבה זמן?" "היינו בחדר של יוסי ומוזיקה רועשת וזה" עולים בחזרה לחדר ואתה מחבק אותי ולוחש: "אז איך הטעם?" "בוא נגיד שאני עדיין חושבת שכוס מגעיל יותר" הוא בידיוק יצא המקלחת כשהוא קרא... הפעיל את המצלמה אני התקשרתי... סייבר מטורף. איזה זין אלוהיייייייייייייייייייייייייייים החדר שלי נודף מגמירות.... אני בהחלט אתגעגע תהנו יקיריי

Zoharrr

New member
אדושם!בואאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לפהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אהמ סורי התפרצות.

רוצה אותי? רוצה להרגיש את כף ידי?

בואי מיד למסרים פרטיים אני מחכה לך שם עכשיו! שלחי עכשיו מיד הודעה שם

Zoharrr

New member
מצטערת אני נאמנה ליזיז הווירטואלי

שלי... תודה על ההצעה...

בת מלכה

New member
מה? ../images/Emo7.gif

ככה את נוטשת את אחוות האחיות שלנו? טוב, נחכה לך פה. רטובות ומגורות, כמו תמיד...

נסיעה טובה זוהר!!!../images/Emo160.gif

ותחזרי
מלאת הורמונים.

Zoharrr

New member
תודה לכולם/ן!

אני אהנה בשביל כולנו,אני טסה עם עוד 12 חבר'ה מהארץ ופוגשת עוד 12 אמריקנים(5 בנים)אח כמה שאני אוהבת בנים אמריקנים.... ואהמ אני חוזרת חמישי הבא(ומעכשיו הובטח לי סייבר של החיים) ואני מבטיחה לכתוב פנטזיה! אוהבת המונים!

bugbuster

New member
מה תודה, תתפשטי, ישנה המנטרה הזו

בפורומים הסקסיסטיים שכבר, כמו כל מנטרה, שחוקה נורא נורא נורא. אז בפרהפרזה, מה תודה, תכתבי!

למעלה