אחסון תכשיטים

אחסון תכשיטים

היתה לי בובה כזו לתליית שרשראות וכו', אבל למרבה הצער היא התפרקה וכל מה שהיה עליה התבלגן. אי לכך מחפשת מתקן לאחסון/תליית הדברים: שרשראות, צמידים ועגילים (הרבה עגילים). לא רוצה לאחסן בקופסאות כי אין לי סבלנות לחטט באינספור קופסאות, אוהבת את הכל בולט ונגיש. יש למישהו/מישהי רעיון? פשוט לא מצאתי בשום מקום והבובות האלה נעשו ממש יקרות (שלי עלתה 80 ש"ח ושירתה אותי שנתיים, שזה סביר בהחלט). מחיר סביר יהיה נחמד
תודה מראש!
 

Fun Fair

New member
המממ...אני באותה הסירה

ומחפשת איזשהו מלתה דקורטיבי.. חשבתי לקנות משהו עם פיתוחים, כדי שאולכ לתלות עליו את העגילים, אבל עד כה לא נמצא יבול מרשים בגזרת המתלים..
 

foggy night

New member
גנבתי רעיון מחברה

לוח שעם ועליו סיכות לפתקים עם ראש פלסטיק. כל זוג עגילים על סיכה, שרשראות וצמידים על סיכה או שתיים.
 

foggy night

New member
אגב

החברה גנבה מחברה אחרת, והרי ידוע שהגונב מגנב, פטור!/tapuzforum/images/Emo3.gif
 
בנחלת בנימין

באחת ה"סמטאות" הצדדיות של המדרחוב (יעני לא על הרחוב עצמו) יש דוכן של מתלים מרובעים מעץ, עם חורים לעגילים ומוטות קטנים לתלות עליהם שרשראות וצמידים. אני קניתי אחד כזה גדול והוא מאכלס יופי את המוני התכשיטים שלי (ויש לי מחלת עגילים מטורפת). אפשר לתלות אותו על הקיר, אצלי אין מקום לזה אז מצאתי פתרון יצירתי אחר - הדבקתי פס מגנט מאחור ופס מגנט נוסף על הצד של הארון שלי, והפלא ופלא יצאה לי פינת תכשיטים חמודה. לא זוכרת כמה המתלה הזה עולה אבל לא יקר מידי יחסית למקום שהוא נותן (קניתי אותו כשהייתי בצבא כלומר מרוששת). אגב, לטבעות קניתי גם בנחלת בנימין מין יד מפוסלת קטנה שאפשר להשחיל טבעות על האצבעות שלה.
 
נשמע באמת מעולה

זה במדרחוב? כלומר בימי שלישי ושישי? או שהדוכן קבוע ואפשר להגיע גם בימים אחרים?
 
אין לי את שלי מצולם

אבל זה דומה לזה שבתמונה המצורפת, רק עם יותר מקום לתלייה ובדוגמא אחרת. שלי בצבע עץ בהיר עם ציורים קטנים של חיפושיות. הדוכן נמצא שם רק בימים של המדרחוב (שלישי ושישי). אם אני זוכרת נכון הוא די באמצע המדרחוב באחת הפניות לרחובות הקטנים, אבל כרגיל בנחלת בנימין צריך לחפש.
 
למעלה