אחסון קבצים גדולים

• פותח הנושא GNSA
  • פורסם בתאריך

GNSA

New member
אחסון קבצים גדולים

לא מדובר על ג'יגה או שניים, מדובר על הרבה יותר. מדובר בחברת אחסון המציעה כ-250 ג'יגה, והנפח עצמו גודל עוד על בסיס יומי. פשוט לא יאמן. http://www.servage.net זהו השרת, במקור חברה גרמנית (אל דאגה, האתר באנגלית) החברה עצמה מציעה דומיין בינלאומי מתנה, כלול בחבילה בודדת שאותה הם מציעים. החבילה בהחלט מכובדת. מאוד מכובדת. למעשה אם בארץ ראיתם חבילות אחסון של 100-250 מגה ב30 שקלים לחודש, או בדולרים בין 7 ל20 זה ממש כלום. החברה המדהימה הזו (באמת מדהימה, אני מן הסתם לקוח מרוצה) מציעה כ-250 ג'יגה (כן כן, ג'יגה - לא מגה) ו2100 ג'יגה תעבורה חודשית. אלו באמת סכומים גדולים. בדקתי ובאמת הם עומדים בהבטחה. עוד דבר מרהיב זה התמיכה הטכנית המעולה שלהם - ממש 2-3 דקות תשובה הולמת לכל תקלה. המחיר הוא כ-7 וחצי דולר לחודש. זה יוצא 30 שקלים בערך לפי הדולר כיום. (ומקבלים חינם את הדומיין, אז בכלל..) אני מאוד מרוצה, ומקווה שהחברה הזו תקבל הרבה חשיפה ברשת הישראלית, כי בהחלט מגיע לה. הנפח של השרת, גדל על בסיס יומי. כ-3 מגה ביום. הנפח של השרת שלי כיום הוא: 275086 MB עוד 86 מגה שנוספו מהיום שנרשמתי. אתם רואים טוב, יש לי 275 ג'יגה, ולא מגה. זה כי הזמין אותי חבר קיים. חבר מביא חבר.. אז קיבלתי 25 ג'יגה במתנה, ככה און דה האוס.. אני ממליץ בחום להירשם, באמת חברה מצויינת. (מי שמעוניין ב25 ג'יגה חינם, שירשם עם הקופון CUST29609) לילה טוב :)

למעלה