אחסון חינם.

• פותח הנושא N i X
  • פורסם בתאריך

N i X

New member
הכל מוכן...

אתה מוזמן להתחבר עם השם משתמש \ סיסמא שביקשת. לsftp עם התוכנה WinSCP או לshell עם SSH בעזרת PuTTY. שנייהם: host: null.nix.co.il port: 22

N i X

New member
תבודק היום שהכל עובד

ואם יש בעיה, שלך לי מסר כאן, כדאי שאוכל לסדר את זה לפני שאני מתגייס(מחר)... ;)

kensaggy

New member
גיוס נעים

בהחלט תיהיה חסר בפורום
-חן.

XiroX

New member
אממ

WinSCP הוא תוכנה חלונאית עד כמה שהבנתי. זה קצת בעייתי, אני עם דביאן. יש אפשרות להתחבר דרך דפדפן רגיל (למשל האמולציית FTP של קונקי?)

XiroX

New member
והתשובה היא כן

הצלחתי להתחבר. אוכל לבדוק את העניין רק עוד מעט.

XiroX

New member
החיבור SFTP עובד

אבל כשניסיתי להיכנס לכתובת האתר (kvh.a.la) הוא לא הצליח לפתוח את הדף (שמתי את הקבצים ב public_html ).

XiroX

New member
בכל מקרה,

אני לא ממש ממהר, אני אסיר תודה גמכך. גיוס נעים ושירות מעניין. תהנה בצבא. לפחות עושה משהו מעניין?

N i X

New member
תודה רבה לכולם!

הלוגים שלך ב /var/httpd/kvh.a.la-access_log /var/httpd/kvh.a.la-error_log יש לך שגיאה בסקריפט? או שאתה עושה include לקובץ לא קיים?

N i X

New member
מה שאני רואה, שזה מביא 500

כלומר יש איזה בעיה עם הסקריפט... אולי בגלל שהעלית רק index.php בלי שאר הקבצים? שים index.php:
<?php print("hello worold"); ?>​
ותראה שזה עובד ;) ביי בנתיים, זזתי לצבא!

N i X

New member
צודק בהחלט!

זה אמור להיות:
chmod o=+xr-w public_html/ cgi-bin/​
ולא כמו שאני הגדרתי בהתחלה. חבל שלא עליתי על זה עוד בבוקר, ממש שטותי. אני אכין לעצמי סקריפט שיעשה הכל אוטומטית. איתך הסליחה ;)

N i X

New member
אין קטע...

אתה יכול להתחבר עם כל תוכנה אחרת שתומכת בSFTP.

N i X

New member
אין צורך בFTP רגיל,

כשיש sftp. בשביל המשתמש זה בדיוק אותו ftp + לא יכולים לעשות sniff למידע שהוא מעביר.

N i X

New member
../images/Emo128.gif אין איימלים.

בגלל הדרך בה מסתבר ששרתי דוא"ל עובדים, אין לי אפשרות לתת [email protected] מסתבר, ששרתי דוא"ל עושים resolve לhostname, ואם זה cname, הם משכתבים את הכתובת ל [email protected] לדוגמא: אם יש bla.ath.cx שהוא cname לnull.nix.co.il, ואתה שולח ל: [email protected], שרת הדוא"ל שלך ישכתב את הכתובת ל [email protected]. לכן, אני יכול להביא רק תייבת דוא"ל אחת, והיא [email protected]

למעלה