אחסון אבקת הכביסה

• פותח הנושא Dulyi
  • פורסם בתאריך

Dulyi

New member
אחסון אבקת הכביסה

בשעה טובה קניתי מכונת כביסה. בבית אצל אמא שלי יש כלי פלסטיק מלפני המון שנים (בתקופה שהאבקות היו מגיעות בפלסטיק) שבו היא מאחסנת את האבקה והוא מאוד נוח אך לצערי (עד כמה שידוע לי) אין לקנות כזה. ולכן חשבתי לשאול אתכם, איך אתם מאחסנים את האבקה בצורה טובה שהיא לא תישפך על הרצפה? הצעות ופתרונות יתקבלו בברכה
תודה.

דורי56

New member
דלי לאבקת כביסה

פעם קניתי אבקת כביסה מקסימה בדלי (9 קג) מאז אני מאחסנת את אבקת הכביסה בדלי הזה.

גאוי7

New member
דלי קטן עם מכסה -

קניתי ד2י של 3.5 קילו משחת כלים איכותית כולל לחות לידיים ב25 ש"ח בשוק 0 יש גם בחצי חינם וכאלה ) , במשחה השתמשתי לכל הניקיונות בעולם - רצפות,תריסים, שרותים, חלונות , והדלי הזה הוא הדבר הכי נוח וחסכוני בעולם בעולם .

Dulyi

New member
תודה

אכן אני גם מחפשת דלי כזה, לצערי לא מוכרים יותר של אבקת כביסה, אולי באמת אאמץ את הרעיון של הסבון כלים
תודה על השיתוף.

סביון1

New member
אמנם כבר סוף הקיץ אבל..

יש כאלה אריזות של 72 שלוקים שעולות משהו כמו 15 שקל. אני קניתי לילדים שלי (מספיק אצלנו לקיץ שלם) והרוחתי את הקופסה, שמתאימה בדיוק לאחסון אבקת כביסה.

יש בחנויות כלים חד"פ כמון קופסאות עם מכסים

כמו שתיארת. לא ברור לי לאיזה גודל התכוונת, אבל הן מסוגלות להכיל את האריזות הקטנות של אבקות הכביסה.

במיכל ריק של מרכך הכביסה

עצה של אודטה. פשוט כשנגמר המרכך מייבשים את הבקבוק ומעבירים לתוכו את האבקה, קל ונוח לשימוש.

Dulyi

New member
תודה ../images/Emo13.gif

בסוף מצאתי קופסא שהיא בדיוק מה שרציתי, גדולה קשיחה נסגרת מצויין ונפתחת רק מכיון אחד כך שהמכסה במצבו הטבעי הוא סגור. תודה על התגובות

tomerit

New member
לא מעבירה לכלי אחר

מכיוון שלאבקת כביסה לא טוב לבוא במגע עם האוויר אני משאירה אותה בשקית המקורית וסוגרת אותה עם אטב של כביסה.

למעלה