אחמד מבקש

אחמד מבקש

אחים ואחיות שלום!!! מזה כמה ימים אני משתדל להעביר לכם את חומרת המצב הביטחוני והמדיני,בו אנו שרועים,ומבקש דעות בענין הכאוב. בו יום יום אנו משלמים במחיר יקר,במיטב אנשינו וילדנו. אני פונה וחרד גם לעתיד שבו מלחמה שתבוא לא תהיה מה שהכרנו בעבר,אלוהים ישמור,ואני בטוח שנצטרך את נשק יום הדין. למה לנו יהודים יקרים להגיע ליום הזה של מרחצ דמים אזורי איני מנסה להפחיד אני מדבר ראלי,ואותי מאוד מדאיג החודש הקרב שהוא חודש הרמאדן המשבר יתפוס חיזוק דתי והתלקחות אזורית היא למעשה בלתי נמנעת. המעט שנוכל לעשות אנו האזרח הקטן הוא לאותת לדרג המדיני, שאיננו מעונינים בריב שהם מנהלים על חלוקת תיקים,תקציבים,ועל כסאות בכנסת.אנו רוצים להתלכד לקינט בטחוני דחוף של כל סיעות הבית בלי תנאים להצלת המדינה מהאיום המתקרב. אחים יקרים רבים המצוטטים המזדמנים שעברו בצ,ט בשבוע האחרון נהגו בלכלוך עם (כינוי) אחמד,מה הטעם כל בר דעת מבין שנצטרך להמשיך לחיות עם הערבים סביבנו.בעצם מה מציעים אותם מתלהמים, עוד מלחמה עוד קורבנות מבלי לנקוב בפתרון ספיציפי. וכדבר ראשון אני מבקש מכל האנשים השפוים:ישנו אתר המחתים לסבלנות ולשלום שבסופו של מבצע ישוגרו החתימות שנאספים בכל העולם למנהיי האיזור בקריאה לשלום. ככל שירבו החתימות כך יעזור,אנא!!!שחררו כתובת האתר לחברים ומכרים. אשמח לשמוע גובות ומצפה ממכם להרתם לקריאה. כתובת האתר:www.netfx.co.il/peace

גל ים

New member
אחמד !אני בורחת למחשב בגלל הבלאגן

ואתה בא לי עד לכאן....... תשארו בשלכם ועזבו אותנו בשקט.................... עם מי לעשות שלום??????? יש לי סיוטים עוד מהלינץ שעשיתם ראית את התמונות שפורסמו אז בלי צנזורה?????????????????? מבחינתי שלמאאאאאאאאאת(השלום מת)

למעלה