או זה?
מ מתבוננת מהשחקים New member 28/12/05 #18 זה עיוות בפוטו שופ אני ראיתי את התמונה הזו עם בולבולון קטן שמבצבץ ולא כזה זרג ענקי
כ כותש תותים New member 28/12/05 #28 וואלה איזה צירוף מקרים מדהים התמונה שלך מאוד דומה לתמונה הזו אלה ששם מדובר בחור בן 31 ואתה רק בן 20, לא יאומן ממש, תבדוק אם יש לך אח תאום זהה מבוגר ב 11 שנים ממך. אחלה מדיה האינטרנט...
וואלה איזה צירוף מקרים מדהים התמונה שלך מאוד דומה לתמונה הזו אלה ששם מדובר בחור בן 31 ואתה רק בן 20, לא יאומן ממש, תבדוק אם יש לך אח תאום זהה מבוגר ב 11 שנים ממך. אחלה מדיה האינטרנט...
ש שאייאן New member 29/12/05 #36 חחחחחח....מה קרה דגדג לך כותש? תחלת לחפש בכל הנט... גם אם זה לא הוא אז יש מישהו עם זין שמן שם בעולם. זה בסדר.
חחחחחח....מה קרה דגדג לך כותש? תחלת לחפש בכל הנט... גם אם זה לא הוא אז יש מישהו עם זין שמן שם בעולם. זה בסדר.
כ כותש תותים New member 29/12/05 #37 התחלתי לחפש בנט אללק... מה אתה מתממם? הרי המאגר של תמונות הבחורים העירומים נמצא אצלך ובין היתר שלחת לי גם את התמונה הזו... ליומולדת הקרובה שלך הכנתי לך מתנה כרית נשיכה חדשה
התחלתי לחפש בנט אללק... מה אתה מתממם? הרי המאגר של תמונות הבחורים העירומים נמצא אצלך ובין היתר שלחת לי גם את התמונה הזו... ליומולדת הקרובה שלך הכנתי לך מתנה כרית נשיכה חדשה
כ כותש תותים New member 29/12/05 #39 נו ו? עד כמה שהבנתי, זו של שנה שעברה נשוכה לגמרי קרועה לגזרים... טוב אני אשלח לך ג'ל במקום זה
ש שאייאן New member 29/12/05 #40 עזוב ג'ל...תירק וזהו יא מפונק... אגב התאוששת מהר מזה שיש זין גדול בסביבה....התבגרת אה?