אחלה
ח חופ שיה New member 27/12/05 #2 אין פירגון בפורום הזה אהה ? ../images/Emo8.gif אם זו תמונה אמיתית אז קבל מחמאות והזלות ריר על כל החבילה המרשימה שהצגת בפנינו, מקווה שהתפטרת מהצבע האדום הזה -שלא כמוני ,הוא לא מחמיא לך.
אין פירגון בפורום הזה אהה ? ../images/Emo8.gif אם זו תמונה אמיתית אז קבל מחמאות והזלות ריר על כל החבילה המרשימה שהצגת בפנינו, מקווה שהתפטרת מהצבע האדום הזה -שלא כמוני ,הוא לא מחמיא לך.
ה הולמס 30 New member 27/12/05 #3 נראה סבבה לגמרי, בנאדם תרביץ גילוח סביב מערכת ההפעלה וההיגוי ואני מתחיל לשווק אותך רק בזהירות בפעם הראשונה
נראה סבבה לגמרי, בנאדם תרביץ גילוח סביב מערכת ההפעלה וההיגוי ואני מתחיל לשווק אותך רק בזהירות בפעם הראשונה
ה הסולטן מפולין New member 27/12/05 #5 מהזותמרת אתה משווק אותו ? החתמת אותו ? כי השוק צר כמו שאתה יודע ויש הרבה קופצות
נ נערת ההפתעה New member 28/12/05 #23 בדיוק מאותה סיבה שנשים מגלחות שיער זה לא גברי בכלל , אף אחד או אחת לא רוצה שערות מיותרת בשעת הטעימות לא?! אין סקסי יותר מגבר חלק ללא שערות ממממממממממממ
בדיוק מאותה סיבה שנשים מגלחות שיער זה לא גברי בכלל , אף אחד או אחת לא רוצה שערות מיותרת בשעת הטעימות לא?! אין סקסי יותר מגבר חלק ללא שערות ממממממממממממ
D daniella1980 New member 28/12/05 #33 לא ממש ילד, אלא פשוט תחושה פלסטית כזו, של לשכב עם דילדו או יצור לא אנושי. זה פשוט נותן לאיבר, ולגבר כולו, מעין מראה מזויף ואפילו מעוות, לא מושך. אבל אני כן בעד טיפוח קל אם יש צורך כי כלכך הרבה שיער זה לא נעים וגם פחות מושך, ובמקרה הזה יש צורך
לא ממש ילד, אלא פשוט תחושה פלסטית כזו, של לשכב עם דילדו או יצור לא אנושי. זה פשוט נותן לאיבר, ולגבר כולו, מעין מראה מזויף ואפילו מעוות, לא מושך. אבל אני כן בעד טיפוח קל אם יש צורך כי כלכך הרבה שיער זה לא נעים וגם פחות מושך, ובמקרה הזה יש צורך
א אנדר וויגין New member 30/12/05 #42 למה באמת לגלח? גבר צריך להיות עם שיער כמו שהטבע ברא אותנו. חס ושלוח לקרב לשם סכין
א א פרח New member 28/12/05 #9 ולמה שירשרת דווקא אלי? אני אמא שלך שאולי הגנים שלי יוכלו לתרום? לבן שלי כבר דאגתי לגנים טובים בעניין ואתה תפנה להוריך...
ולמה שירשרת דווקא אלי? אני אמא שלך שאולי הגנים שלי יוכלו לתרום? לבן שלי כבר דאגתי לגנים טובים בעניין ואתה תפנה להוריך...
ס סקס או לוג New member 28/12/05 #10 ../images/Emo7.gif וגמני רוצה!!! רוצה חבילה כזאת,רוצה גם גוף כזה,הו אלוהים - לא היו לך 3-4 סנטימטרים פנויים במחסן שלך?
../images/Emo7.gif וגמני רוצה!!! רוצה חבילה כזאת,רוצה גם גוף כזה,הו אלוהים - לא היו לך 3-4 סנטימטרים פנויים במחסן שלך?