אחלה...

AeRoOoO

New member
אחלה...

יש לכם פה אחלה פורום ולמקרה שתהיתם אני עוד מעריצה מושבעת של אירו כמו כולנו בעצם, נכנסתי לפה בהמלצתה של חברה שלי aerophoebe ואני רואה שבאמת יש פה נוכחות רצינית של מעריצים.... אז (אני קולטת שזה בא קצת באיחור) חג שמח, תהנו מהשמך הלימודים (אלה ביניו שכן לומדים עדיין) ותמשיכו עם Aero על פול ווליום.

AeroTom

New member
Welcome to the show../images/Emo24.gif

נשמח לראותך גם בעתיד. ו-
על הציור. האם האמן זו את?

AeRoOoO

New member
לא....

לא זאת לא ניא שציירתי את הציור... הלוואי שהייתי יכולה צייר את חברי אירו כל כך טוב, מה שאני מציירת זה רק נסיונות לא ראויים לפרסום, את הציור הורדתי מאיזשהו אתר (לא זוכרת איזה) Glad You like it

AeRoOoO

New member
ברוווווווור....

קודם כל תודה, וברור שאני אשאר עד שאני סוף סוף מוצאת אנשים לדבר איתם על הלהקה שאני הכי חולה עליה בעולם (למרות שיש לי איזה סימפטיה מיוחדת לבונג'י גם). בכל מקרה זה לא שאין פורומים אחרים ואני אפילו בעצמי הקמתי אחד אבל כל הפורומים שאני מכירה נורא יבשים אז באתי לפה.... AeRosmith RRRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOCCCCCCSSSSSSSSSSS...

SaintJohn

New member
שלום לך../images/Emo70.gif

טוב לראות אותך פה, בתור מנהלת של פורום אירוסמית' אחר מאשר הזה. ואני חושב שזה זמן טוב לתת פה פרסום קטן לפורום שלך. אז למי שלא ידע עד עכשיו, לא מזמן נפתח פורום אירוסמית' ובון ג'ובי בהייד פארק. בהחלט מקווה שיצליח

AeRoOoO

New member
תודה....

המטרה שלי הייתה סתם כדי שהמעריצים של שתי הלהקות, כמוני, ימצאו מקום לדבר על שתי הלהקות ביחד כי עד עכשיו ראיתי פורומים של בון ג'ובי וארוסמית בנפרד למרות שאני מכירה אנשים שכן אוהבים את שתי הלהקות. ותודה רבה על הפרסום...

למעלה