אחלה של פורום...!

Naruto007

New member
זה ממש לא נכון שהדמויות

לא מתפתחות, לא ראית למשל מה קורה עם סאסוקה? ומה עם צ'וג'י, שהסתכן כדי לעזור לחבר הכי טוב שלו? מה עם נג'י, שפעם היה שחצן מגעיל שמאשים את הגורל בכל דבר, והפך להיות חבר טוב ופחות שחצן. אם זה באמת איזה דיכאון של החום, אני מקווה בשבילך שזה יפסק. זו אנימה מעולה וחבל לוותר.

Kawaii Me

New member
יאפ../images/Emo45.gif ../images/Emo29.gif

וכמובן אנחנו נראה בהם עוד שינויים שאסור להפסיד. מה שנקרא "לפרוש בשיא"..או לפני

A K I R A

New member
נראה לי שבמיוחד בשבילך קר הלילה

זה הגורל!!! רוצה שתחזור לראות נרוטו ושאר הסדרות!!!! D: ליל"ט

Kawaii Me

New member
*סוקלת* ../images/Emo29.gif

באאאאאאאאאקא! אתה משתגע..לאשפז!! אתה יודע באיזה פיגור אני בפרקים?! מעטים פה יודעים XD אבל אני משלימה לאט..(מאוד) ואני קוראת את המנגה אז אין לי בעיות מיוחדות
בקיצור תשלים אם לא תסקל >=] עצלן..לך לנמלה

Kawaii Me

New member
^^; נה..../images/Emo29.gif

הוא יודע שהכל ברוח טובה
אנחנו לא סוקלים כואב אל תדאג! :] בני לא מופרע הוא סתם מופשע מהמעבר בין הקור לחום..יעבור לו^^;

gogetaisssj4

New member
לספר על עצמי?

מה יש לי לספר? אהההההה קוראים לי אוהד בן 17+ אההההההההה הספקתי לראות כמה וכמה אנימות... (dbz,full metal alchemist,peace maker,kenshin,dbgt) ועוד אחת שנראה לי שקראו לה legend of celestia אבל אני לא בטוח.... אההההההה וזהו.... חולה על מחשביםםםםםםםםםםםםם וגם על הסידרה נארוטו... בדמויות אני הכי אוהב את sasuke ואחריו את kakashi ואהההה.........זהו לא?

Kawaii Me

New member
ברוך הבא+ ../images/Emo29.gif

איזה קנשין? קנשין TV סאקס בשיאים חדשים >_> ראית את הOVA? זה פאקינג שווה...כל 4 הפרקים אני רק "הולי שיט..הולי קראפ..קסו.." זה מדהים! כשאני חושבת על זו האנימה שבכיתי בה הכי הרבה..מומלץ מאוד מאוד מאוד. אם אתה רוצה לדעת על זה עוד משהו תבקש ברוך הבא

gogetaisssj4

New member
אוהד=בן

ככה שאני בן....... וראיתי את כל הפרקים ביפנית... אני לא סובל אבל מה זה לא סובל אנימה באנגלית...שלא נדבר בכלל על עיברית וכן... גם ראיתי את ה4 oav פלוס הסרט kenshin the movie זה עם gentatsu שמת... ואז החבר שלו רוצה נקמה בקנשין וכו' וכו'

Kawaii Me

New member
ספוילר לקנשין לעלה^ ../images/Emo29.gif

התבלבלתי איתך ועם החדשה שבאה ~_~' גומן
עכשיו אני בטוחה שאתה לא ילדה בת 13^_^ וזה ספויילר מה שפירסמת! למי שלא ראה..לא ראיתי את הסרטים..תסמן את זה ב-
בבקשה להבא..

gogetaisssj4

New member
בקנשין?

סיימתי מזמן את קנשין... ואת המנגה קראתי אבל לא הכל... כי אין לי זמן.... ואם אתה מדבר על נארוטו אז אני עכשיו בפרק 130 ואני לא מסתכן בלקרוא ת'מנגה אנימה הרבה יותר שווה

למעלה