אחלה של פורום...!

gogetaisssj4

New member
אחלה של פורום...!

פשששששששש לא תיארתי לעצמי שיש פורום ישראלי שעוסק בנארוטו... מגניב.... אהלן אנשיםםםםםםםםם אני חייב להגיד שזה שינויי לראות פורום אנימה בעיברית... אחלה של אתר...אהבתי את הקטע עם המבחנים...! דרך אגב.... מישהו יודע כמה פרקים יש סה"כ כי אני כבר מ'זה משתגע פהההההה אני כבר לא יכול להישאר במתחחחח אני חייב לדעת מה יקרה...בקצב הזה אני כבר יתחיל לראות ת'מנגה מניסיונות עם מנגה(kenshin,peace maker) זה לא ממש כיף... וזה בכלל לא כיף אם משווים את זה לסידרת אנימה קיצר...סבבה של אתר... תמשיכו ככה!!!

=]

ברוך הבא D: כרגע יש 129 פרקים באנימה...היא ממשיכה לצאת ובמנה יש 255 אם אני לא טועה...וגם היא ממשיכה לצאת D:

gogetaisssj4

New member
מה??????????

255???? ועוד ממשיך???? איך אני אמור לחכות כל שבוע בשביל פרק אחד ולפעמיים ספיישל של שתי פרקים(כשגם אז צריך לחכות שבועיים בשבילהם) זה עינוי תאיילאנדי...נשבע לכם!!! וכבר נגמרו לי האנימות שאמורות לספק אותי עד שהפרק הבא של נארוטו יצא... איזה אסון טראגי!!!!

:}

Berserk Gantz Trigun FLCL Neon Genesis Evangelion
וה255 זה של המנגה
זה לא אומר שפרק 129 באנימה זה בדיוק מה שקורה ב129 במנגה.... האנימה נמצאת בערך במממ פרק 224 של המנגה

gogetaisssj4

New member
זה.....בעייה

האנימות trigun ו neon ממש לא מדברות אליי... האחרים אני לא מכיר... אבל אני ממש לא סובל אנימות שמדברות בפעילות עתידית ורובוטים...איכס.. אני יותר אוהב אנימות של יפן העתיקה....סגנון סמוראים...ונינג'ות :) ומקסימום אם לא זה אז אנימות של קסם כמו full metal alchemist וזה לא דבילי... זה מצחיק עם הרבה הומור... כי יש את האנימות האלה שהם סתם דביליות...בלי שום טעם...

gogetaisssj4

New member
ניסיתי בליץ...

לא יודע...זה חמוד... אבל... בכל מקרה כרגע אני ממשיך לראות את samurai champloo עזבתי אותו אחריי 5 פרקים כי לא מי יודע מה אהבתי... אבל עכשיו נידלקתי עליו שוב... ואני אבדוק גם את bersek רק כדיי לראות מה זה

digiash

New member
סמוראי צ'מפלו משתפר מפרק 7

שנאתי את 6 הפרקים הראשונים (מצד שני גם את 22-24 לא הכי אהבתי :p) וברסרק זה מצויין
בליץ' סתם קקה :|

Reyoga

New member
יש כ"כ הרבה אנימות....

אני ממליץ' על ברסרק קודם כל. אחר כך גם מאי הימה - נגמר לא מזמן סדרה ממש טובה. תראה את אלה בינתיים...

Naruto007

New member
עוד אנימות טובות

הן Full metal Alchemist וFull metal Panic, שתיהן מעולות... נראה לי שיש פה לא מעט שרואים אינויאשה כמוני, ויש גם Tenjou Tenge שלא ראיתי בעצמי אבל שמעתי שזה מעולה. בקיצור, יש יותר מדי אנימות ומעט מדי זמן.

Kawaii Me

New member
אינויאשה? ../images/Emo29.gif

זה בהחלט מומלץ, הבעיה שיש ירידה משמעותית בין 70-90..אני פרשתי ב70, עכשיו אני רואה בטלוויזיה וזה נחמד לראות איכות טובה^^; זה מומלץ אבל כדאי לקחת בחשבון שיעמום גדול בין 70-90..או אפילו 100 ויש 167 פרקים

אני ממליץ על

Cowboy Bebop אומנם זה בעולם מתקדם אבל זה עם הרגשה ישנה ומגניבה. לדעתי זו האנימה האידיאלית :)

dsol

New member
זו קלאסיקה חייבים לראות

זה כמו ניאון ג'נסיס אוולוג'יון חייבים לראות דברים כאלו

dndboy

New member
../images/Emo103.gifברוך הבא ^^

אממ כן ענו לך כבר על הכל.. רק שמחר בבוקר יהיה עוד פרק (130)

digiash

New member
גנע נראה לי אני מפסיק לאהוב נרוטו

כבר פיספסתי איזה 5 פרקים ואין לי שום חשק להשלים :| שום דבר חדש לא קורה הסדרה רק חוזרת על עצמה.. אין טוויסטים הדמויות לא מתפתחות ו.. בלע :( אוליי פשוט אין לי מצב רוח כי גם אנימות אחרות שכבר הורדתי מזמן אין לי כוח לראות :| בית ספר ארור אוכל לי את כל הזמן והאנרגיה >_> למה אני מדבר עם עצמי O_ם אני משתגע? :O ........ בטח החום :| בישל לי את המוח יעי~~ אני אפסיק עכשיו. >_< תתחברו למסן המזורגג לפעמים >< לאיפה נעלמתם?!

למעלה