אחלה של יום היה לי!

מור 007

New member
כן....הוא עדיין חבר גם של אלון....

ואם את מכירה את קארין...אז היא עדיין חברה שלו....

רינת4

New member
אני מכירה....

אבל לא זכור לי שהם היו חברים. או שאת מתכוונת לידידים?

ilana b

New member
חחחחחח..........

איזה צחוקים זה לראות אתכן מריצות פלאשבקים......נייס:) רינת-אני אבדוק מחר אם יש תמונה של המחזור שלך:) גם אני שונאאאאאאאאת את טלי. ואין לי שמץ של מושג מי זו אסתר...... תגידי-את זוכרת את גנדי??

רינת4

New member
בטח! הור היה המורה שלי

לפיזיקה. מותק של מורה. תמיד הייתי נכשלת אצלו,והיה לי 42 בתעודה,את קולטת? ואז פתאום הוא העביר חומר שממש היה קל לי והתחלתיח לקבל 90 במבחנים ובבחנים והוא היה המום. אז בהתחלה-במבחן השני שקיבלתי 90 הוא לקח אותי לצד ושאל אם אני מעתיקה. הייתי בהלם! אני? מעתיקה? זה היה כזה מצחיק! בסופו של דבר הוא האמין לי...:) למה? מה איתו?

רינת4

New member
גוטמן...איך אפשר לשכוח?

אבל מה את יודעת עליו? גם איתו היו לי קטעים: יום אחד הוא בא אלי(הוא כבר לא היה המורה שלי בי´א) ואמר לי שהוא ראה אותי מחכה לתחנה ושהוא צפר לי ולא ראיתי ושאם אני רוצה הוא עובר שם כל ראשון ורביעי והוא יוכל לקחת אותי. הייתי בהלם... אז מאז-כל ראשון ורביעי התחבאתי מאחורי התחנה,מתפללת שהוא לא יראה אותי

מור 007

New member
חחחח.....

אני לא זוכרת ממש אבל אח שלי אמר שהוא מורה חרא... ושהוא הכשיל את כולם...בגללו נהרסה לו התעודה...

רינת4

New member
כן.הוא בהחלט היה מורה

דפוק. השיעורים שלו לא היו עוברים כי הוא היה מדבר ממש לאט, והוא היה עושה כל שיעור ביקורת למישהו אחר על המחברת,והיה עושה איקסים גדולים ואדומים על כל הדף,בגלל שטויות,והשיורים איתו היו ממש מעממים. ואני עוד אהבתי מתמטיקה...

ilana b

New member
ואלה גם אז גנדי לימד?

אין אני פשוט חולה על המורה הזה! הוא כזה מותק!
הוא ממש אחלה מורה. את יודעת-הוא גם מצחיק כזה. שנה שעברה לא הלך לי משהו בפיזיקה-אבל השנה בנתיים יש לי שתי מאיות:) והכל בזכות זה שגנדי כזה אחלה מורה! ותגידי-את מכירה אולי את יבגני ומשה? (ממש אחלה כזה להזכר בכל המורים הא......:)

רינת4

New member
את יבגני אני

מכירה בערך...הוא לא היה המורה שלי, אז אני בקושי זוכרת מי זה. אבל הוא לימד את השכבה שלי-מתמטיקה 4 יח"ל. ומשה היה המורה שלי לכימיה. אני לא יודעת מה הוא עכשיו. פעם הוא היה שמן כזה. אבל אם זכור לי טוב הוא הרזה הרבה,לא?(מהפגישת מחזור שלנו). הוא היה חמוד. לא התלהבתי ממנו יותר מדי. וגנדי,גינדי-אף פעם לא הבנו איך קוראים לו...הוא באמת חמוד! ואת לא יודעת כמה שאני נהנית לדבר איתכן על זה-רק מראה כמה שהעולם קטן והאינטרנט גדול... :)

ilana b

New member
נייייס!../images/Emo24.gif

|ממש אחלה! אוקיי אז דבר ראשון-כן! גנדי אח-לה! אני ממש חולה עליו. דבר שני, כן משה הרזה וה-רבה!! הוא ממש מש חמוד! הוא כזה-מורה אחלה! ויבגני גם חמוד. הוא קשוח-אבל מורה טוב. הוא מלמד אותי 4-5 יח"ל במתמטיקה וגם מחשבים. ומשה-עדיין מלמד כימיה מוגבר, וגם מתמטיקה, 3 יח"ל. מי עוד את זוכרת??טמבל|

lolly1

New member
../images/Emo6.gif מצטערת להגיד..

אבל ההודעה שלך נשמעה כמו פרסומת לחומוס.. ראית כמה פעמים רשמת אחלה..?

רינת4

New member
בואי נראה...

הייתה לי מורה ללשון שקראו לה עינת אבל היא עזבה. יש את טלי,וגוטמן,וגינדי ומשה. יש את פרידה שרון ו...לא זוכרת. כנראה שכיסינו את כל מי שאני מכירה. תגידי שמות ואני אגיד לך. אני כבר לא זוכרת... בכל זאת-עברו איזה שלוש שנים מאז...

ilana b

New member
../images/Emo98.gifאממ......

מה לגבי המנהלת מי הייתה המנהלת שלך? שלנו-עידית מאורר.

רינת4

New member
לא...

לא זוכרת איך קראו לה אבל היא עזבה מזמן. זאת לא המנהלת שלך. יש עוד מישהי/ו?

רינת4

New member
אוי,לא...

התמונה שלי שם ממש מזויעה. הצלם המפגר לא יכל להגיד שבקושי רואים לי את הפנים ושהשיער מפריע... שיילך לעזאזל!

למעלה