אחלה של יום היה לי!

ilana b

New member
אחלה של יום היה לי!

אוקיי-היום היה אחלה יום! סבלימינל היה אצלנו בהופעה בבי"ס! והיה מה זה פצצצות! זה היה כזה יום מיוחד ל"זהירות בדרכים"-אז הביאו איזה שתי להקות לבי"ס שלנו,(לחימום)-ואז סבלימינל! והיה מה זה אחלה! אני לא ממש מתה עליו, אני אוהבת ראפ-רק לא בעברית. אבל בכ"ז-היה פצצצצצצות!
(והכל היה בהתנדבות שלהם....:)

netaK

New member
לי היה יום זוועתי...

וחרא ואיכס ובעעעעעעעעעעעעעעעע אבל לא נורא אה, כן, והמורה שלי מושלם!!!

ilana b

New member
לא אני בחשמונאים

אתן גם מבת ים? אני יודעת שסאבלימינל היה גם ב"שזר" וגם ב"רמות". בכל מקרה היה פצצות!

ayaliar

Well-known member
אני למדתי בשז"ר

ואני גרה ממול והם עשו לי המון רעש עם כל ההפנינג הזה והעירו אותי ב-8 בבוקר כשהייתי צריכה לקום רק ב-12 אז אני לא אוהבת אותם יותר היתה גם איזה אחת ששרה בצרחות זה היה נורא

ilana b

New member
חח.....:)

מסכנה. רגע למדת בשז"ר.......ועכשיו......? את לומדת בתיכון אחר או שסיימת? ולזאת ששרה איתם דווקא יש קול יפה!

רינת4

New member
אילנה!!!

גם אני למדתי בחשמונאים... ועכשיו שאניחושבת על זה,נראה לי שדיברנו על זה פעם בצ´אט,לא?

ilana b

New member
רינת?

דווקא ממש לא זכור לי שדיברנו על זה. אבל חפיף:) את גם מבת ים? בת כמה את....?

רינת4

New member
לא נורא...

במקור אני מבת-ים. אח"כ עברנו לחולון,אח"כ למודיעין,ועכשיו עברתי לגור בתל-אביב(לבד עם אחי-אנחנו שותפים). אני בת 21 יום שישי. נכון הסגנית שלכם היא טלי,המורה לערבית?

ilana b

New member
חח נכון!

היא ועוד אחת-מלכה. שתי שטניות-חבל"ז.........! אבל טלי כבר לא מורה לערבית. תגידי-איזה מחזור היית? ובאיו כתה עזבת את הבי"ס?

רינת4

New member
מה ז"א אומרת באיזו כיתה עזבתי?

עשיתי ט-יב´ כמו כולם... טלי הייתה אז מורה לערבית. האמת? תמיד שנאתי אותה. היא ממש מעצבנת. איזה מחזור סיימתי? אם אני לא טועה-מחזור מא´ אה,נכון! בטח יש שם את התמונת מחזור שלי- הייתי בכיתה יב´1 ויש רק רינת אחת(כיתה ספרותית). מה עם פרידה שרון?את מכירה אותה בכלל? אה,ומה קרה לאסתר הסגנית? למה היא עזבה?(אם זה היה בתקופתך...)

מור 007

New member
הוא גם מחזור מ"א!!

המחנכת שלך היתה פרידה שרון? או איך שלא קוראים לה...?

רינת4

New member
גורי..!

בטח שאני זוכרת. תמסרי לו ד"ש. מה? הוא וחיים עדיין חברים? שני המצחיקים של השכבה אלה...

למעלה