אחלה רעיון !!

izabel03

New member
אחלה רעיון !!

תודה על היוזמה בהקמת פורום לשוהים בחו"ל...ועוד ללא תשלום !! שלא כמו באתר ynet שבו דורשים תשלום על השימוש , מעריב יזם אתר בחינם ועל כך מגיעה תודה גדולה !!

שיתוף הפעולה בין תפוז למעריב

הוא בהבאת הלינק לפורום דרך אתר מעריב. הפורום הזה קיים כבר מעל שנתיים, והקהילות של תפוז פתוחות לקהל הרחב ובחינם. היוזמה אינה של מעריב והתודה נתונה לחברת תפוז אנשים המאפשרים לנו שימוש במערכת הפורומים המתקדמת שלהם, וכן למורן - יוזמת ומקימת הפורום.

marsala

New member
שמישהוא יעיר אותי מהסיוט הזה../images/Emo46.gif

מה עשינו להם שמגיע לנו העונש הזה ?????

Gefen

New member
נכון זה ממש מרגיז

הפורום האהוב שלנו הפך לתחנת רכבת, מה נהיה???? מה יהיה?? גם אני בסיוט מויש שמישהו יעיר גם אותי

liat129

New member
לא יפה, נכון באתי מYNET אבל התאהבתי

ואני כאן לתמיד. מבטיחה.. מעניין פה הרבה יותר וממש התמכרתי אליכם...

Guy K

New member
חס וחלילה ליאת, הכל מ ../images/Emo23.gif

זה פשוט שאחרי תקופה ארוכה פחות או יותר ודינמיקה שנוצרת בפורום זה קצת מזור לראות איך יש יותר אנשים שאתה לא מכיר בפורום מאנשים שאתה כן מכיר... אני בכל אופן בטוח שאחרי הסערה יבוא השקט, הפורום ישוב למסלולו משופר ומצוייד במגוון אנשים חדשים וכלונו רק נרוויח מזה

kei c

New member
והסילה הטיפשה הזו אמרה שישראלים

מגעילים! ממש חוצפה מצידה להגיד ככה, טוב שחלק מהישראלים המגעילים מצאו בית בתפוז, ומזל שיש כאן כל כך הרבה אנשים "נחמדים" הם מארחים ודואגים לנו כאילו היינו אותם ישראלים מגעילים! ההודעה נכתבה תחת השפעת קנביס! ההנהלה

באמת חלום בלהות. אגב, מויש... ../images/Emo48.gif

שאלה מעשית של מי שאין לו מקרר יינות (אני יודע מה אתה הולך להגיד...) פתחתי בקבוק יין אדום, לא חיסלתי אותו, נשאר נניח חצי, הוצאתי את האויר עם הצ´ופצ´יק של הואקום, שמתי במקרר. עד כאן הכל טוב ויפה. למחרת, אני פתאום נזכר שיש יין במקרר, אבל אז הוא קר מדי. כמה שניות אני צריך לחמם את היין במיקרוגל?

סנדייז

New member
גפן,מקס,מויש אני מצטרפת ..

לקריאה.מה יהיה בסוף? אין יותר קירות לשבור ואין אפשרות להוסיף עוד קומות מה עושים לנו מה
בררררררר אגב כל כך
פה,מה אצלכם? שתהיה שבת חמה
לכולנו דרורה מספרד

סנדייז, כשהסתכלתי לפני כמה שעות....

ראיתי שהתחילו להקים אוהלים בחצר למתווספים החדשים...את יודעת איזה...כמו במחנות פליטים...
....וגם הוסיפו לידם בתי שימוש ומקלחות ניידים.... שבת שלום ותהני עם האורחת שלך....

אין לי מושג ../images/Emo5.gif

אני הייתי מופתעת בדיוק כמוכם, אף אחד לא שאל או התייעץ איתנו, או לצורך העניין אפילו לא הודיע לנו!! רק היום נכנסתי למעריב לקרוא חדשות ולחצתי במקרה על הלינק של "קהילות"... מה רבה היתה הפתעתי כשגיליתי שהלינק מוביל היישר.... לסלון. אני אברר את זה ביום ראשון, אם כבר שישימו לינק לכל הקהילות, אבל למה לפורום שלנו??? וחוצמזה, שמרב ואני נעשה כמיטב יכולתנו לשרשר את כל הממתינים לרכבת ולהשאיר מקום לבני הבית... אולי בסוף עוד נרוויח מזה כמה אנשים מעניינים שיישארו.

marsala

New member
מקס אין לי בעיה עם המיקרוגל

רק בעיה עם הריח של הלזניה שיין מקבל
שים את הבקבוק בכיור עם מים חמימים למשך חמש דקות

למעלה