אחלה פרקים

aviGODFATHER

New member
../images/Emo207.gif - הצעה חשובה...

בתכנית כמו נמלטים כל ספוילר יכול ממש לעצבן ולכן רצוי מאוד שנימנע מהם כמה שיותר. הבעיה היא שהסימן "
" מסמן אך ורק דברים שלא שודרו בארץ, אבל בגלל שאני (כמו רוב הפורום) נמצא בקצב של ארה"ב (איכשהוא כל שלישי בבוקר הפרק נמצא לי על המחשב...), יצא לי להיכנס בטעות גם לספוילרים לדברים שלא שודרו גם בארה"ב - ההודעה אמנם סומנה עם "
" אבל חשבתי שיהיה שם משהו על פרק שכבר שודר בארה"ב, ובסוף קראתי ספוילר מבאס ומעצבן. אני חושב שצריך לקבוע סימן חדש שיודיע שיש בהודעה ספוילר שלא שודר באף מקום. אפשרויות נחמדות:
מה אתם אומרים

dance of life

New member
תומכת!

זה ממש מרגיז שאני עוקבת בקצב של ארה"ב ועדיין יש ספוילרים בפורום כי אנשים מסמנים אותם רק ככה
, וזה לא ממש אומר כלום... אז או לרשום את נושא הספוילר ("פרק שלא שודר"/ספוילר הפרק הבא") או באמת להשתמש באייקון מיוחד

Gilliana

New member
רעיון מצויין

נבקש מבן להכניס את העניין לתקנון הפורום ואני בעד הפצצה - למרות שאני יותר אוהבת את השטן - פשוט הפצצה שחורה ולכן הניגודיות שלה לאדום של הספויילר בולטת יותר לעין.

Martha

New member
../images/Emo59.gif

** ניסיון אחת. אחת שתיים. אחת ** סבבה.

psycho360

New member
בדיוק חשבתי על זה גם!

קראתי בטעות ספויילרים וחשבתי שזה מתכוון למה ששודר בארה"ב. :\ נסכם על השטן, הוא חמוד

Angelus

New member
רעיון נהדר..

אני אעלה את זה בקרוב לסקר [+נעיצה, שבתקווה לא תמחק, כמו שאר ההודעות שננעצו לאחרונה
] ונחליט. זה עלול להיות טיפה קשה ויקח קצת זמן לאנשים להסתגל, אך נשמע לי רעיון טוב.
ח"ח על היוזמה.

deathstar

New member
למה להסתבך?

במקום להסתבך עם סמיילים שכל אחד פשוט יכתוב לאיזה פרק מתייחס הספויילר.

Angelus

New member
גם אפשרות. אני אעלה את זה בדיון,

נראה מה חושבים חברי הפורום.

Gilliana

New member
אפשר אולי גם פשוט...

לכתוב כך:
עונה 2. הבעיה בשתי ההצעות הללו - הן של העונה והן של הפרק אליו מתייחס הספויילר הן שתיים: א. לא תמיד זוכרים לאיזה פרק הספוילר מתייחס והוא גם עלול להשתרע על פני יותר מפרק אחד ב. לא יהיה מקום בכותרת לכתוב שום דבר חוץ מזה לכן - אני חוזרת לרעיון של סימון באייקון
ובאייקון נוסף - כמו הפצצה למשל. חסכוני במקום ובבעיות.

Angelus

New member
לשרשר כראוי.

אם יש בעיה ו\או לא מבינה על מה מדובר, ניתן לפנות אלי במסרים.

למעלה