אחלה פורום!

אחלה פורום!

קראתי קצת וזה ממש מעולה שסוף סוף גם למטפלות יש את הפינה שלהן בתפוז,אני התחלתי לטפל בילדים ב95 אחרי שהשתחררתי מהצבא לסירוגין ומאז הספקתי לצבור המון ניסיון עם פעוטות גם כאלה עם קשיי התפתחות אבל הבעיה היא שתמיד נפלתי על מעבידים נצלנים מאוד,כיום אני אומנם פועלת אבל הייתי רוצה לחזור לטיפול כי אני ככ אוהבת ילדים אבל אצל מעבידים הוגנים. שלכם חנה גונן

נעמי66

New member
יש מעבידים מכל הסוגים...

ועם קצת סבלנות אפשר למצוא את הנחמדים (תודה לאל, מצאתי לפני חודשיים...) ביקוש למטפלות יש כל הזמן, וככל שמתראיינים יותר, צוברים ניסיון בזיהוי המראיינים. כיום, אחרי ניסיון של קרוב ל-15 שנה, די ברור לי מי עשוי להיות מעביד טוב, נעים, הוגן ומתחשב, ומי - לא. יש ברשת כמה אתרים, בהם את יכולה לפרסם במה את מעוניינת.

כניראה היה לי חוסר מזל

וכבר יש לי ניסיון בראיונות והמון הייתי פוסלת,הבעיות העיקריות שלי עם מעבידים היו: *משק בית בנוסף לטיפול בילד שמנסיוני למדתי שזה לא הולך ביחד אלא כשהילד ישן *פיטורים אחרי שכבר סיכמנו כי ביגלל שאחד מבני הזוג בדכ האמא לא עובד הם לא יכולים לעמוד במחיר היום ביכלל השוק מאוד השתנה בעיקר ביגלל המצב הכלכלי וההצפה של השוק בעובדים זרים שהרגילו הרבה מעבידים שיש להם "משרתת" צמודה 24 שעות מסביב לשעון ואםא בלי אוטו(כמוני)ביכלל לא מוכנים להסתכל עליך. שלך חנה גונן

מרמהש

אבל דוקא בעבודה הראשונה שלי עבדתי במישפחתון ובעלת המישפחתון התיחסה לילדים באופן פשוט מזעזע עד כדי התעללות ממש,היא מסוגלת(אני כותבת בשפת הווה משום שהיא עדין פעילה...) להשאיר ילד חמש שעות עם אותו חיתול או להשכיב ילדים בחדר סגור לגמרי,למעשה היא בעיקר משרתת עובדים זרים שלא ילכו להתלונן(מעולם לא הבנתי הורים ישראלים שהפקידו את ילדיהם בידיה)אפילו את הילד שלה נאלצתי לחנך ולעזור לו עם קשיי תיקשורת שהיו לו וכן היא היתה עושה לי בעיות בשכר אז את יכולה להבין שמאוד נכוויתי ואני די זהירה. שלך חנה גונן

למעלה