אחלה פורום

אחלה פורום

אני טלי ואני בת 29 אני אנורקטית כבר 14.5 שנה וברור שאני רוצה לשנות את זה משום מה הטיפולים לא ממש עוזרים

שלום טלי

אני מצטערת לשמוע שאת חולה באנורקסיה. אבל אני שמחה לשמוע שאת בטיפול. באיזה סוג של טיפולים את נמצאת? אני מניחה שיש חלקים שאת מרגישה שעוזרים לך יותר וכאלו שפחות. את רוצה לספר? תמשיכי להילחם
עפרה

תודה

אני בטיפול פסיכולוגי ודיאטני ובנוסף גם טיפול תרופתי התחלתי את הטיפול הנוכחי לפני חודשיים וחצי אז אני עדיין אופטימית והפעם זה יצליח פעם הציעו לי טיפול בהיפנוזה אבל יש לי פחד מלאבד שליטה ( חלק מהבעיה בהפרעות אכילה זה הצורך בשליטה )

בבקשה

טלי, אנורקסיה נרבוזה זו מחלה קשה, שכדי לצאת ממנה דרושה מלחמה ארוכה. טיפול רב מקצועי כפי שתיארת: דיאטנית, פסיכולוג ופסיכיאטר, הוא הטיפול הטוב ביותר. נשמע לי שאת בדרך הנכונה! אחרי חודשיים וחצי עוד אי אפשר לדעת אם הטיפול עוזר או לא. את צודקת שבהפרעות אכילה יש אלמנט גדול של צורך בשליטה. אני מרגישה מדברייך שיש לך הרבה כוח ואת אומרת שאת אופטימית. בגישה כזאת הסיכוי שלך נגד המחלה גדל בהרבה. חזקי ואמצי. את מוזמנת לחלוק איתנו את הדרך שאת עושה. עפרה

בדיוק הגעתי לענות לך

שטוב שיש לך את האופטימיות, משום שזו התחלה טובה שיכולה להביא אחריה את כל השאר. מה קרה שנשברת?
עפרה

שום דבר לא הולך

נוספו לי לכול הצרות בולמוסים אומנם של אנורקטית אבל בולמוסים וחזרתי למשלשלים למרות שזה קורע לי את הבטן וזה כמאט הדבר היחידי שזה עושה אפילו ניסיתי להתקשר לפסיכולוגית שלי היום אבל היא לא ענתה ופשוט נשבר לי

יש ימים כאלה...

השארת לפסיכולוגית הודעה? אולי היא תתקשר אלייך מחר? עכשיו כמעט חצות. מה דעתך ללכת לישון ולקוות שמחר יהיה יותר טוב? תחזיקי מעמד עפרה

לא השארתי לה הודעה

ובכול מקרה ביום שלשי אני אצלה לא שזה ישנה משהו אולי באמת אני ינסה ללכת לישון למרותש לא נראה לי שאני ארדם

חבל

תגידי, את כותבת לפעמים בפורום הפרעות אכילה? אני בטוחה שדברים כאלה קרו להמון בנות שם. אני עדיין מאמינה שאת תצאי מזה. כי את באמת רוצה.

וחדשות נוספות ....

דיברתי עם אבא שלי והוא יעזור לי סיפרתי לו הכול ( כלומר הוא יודע שיש לי הפרעת אכילה אבל הוא לא ידע כמה התדרדרתי בזמן האחרון) אז בניתי תפריט שאין בו אפילו מוצר דיאטטי אחד אומנם הוא עדיין יחסית קטן אבל הרבה יותר גדול ממה שהיה עד עכשיו וסביר להניח שאם הכול יעבור בשלום השבוע אז ביום שלשי הבא כשאני אהיה אצל הדיאטנית אני אגדיל אותו ואני חייבת לציין שאחרי שדיברתי איתו אני מרגישה הקלה אני יודעת שזה לא יהיה קל אבל אני כבר לא אתמודד את התמודדות היום יומית לבד

למעלה