אחלה פורום!

האם יש לך תשובה ענינית ?

מעולם לא שמעתי על מתקשר שהודות לתקשוריו נמצאו נעדרים, בארץ, או בעולם אני יודע שזה מרגיז את ה"רוחניים" וה"מוארים", אולם זה נכון

the pitria

New member
אולי הם לא אמורים למצוא את הנעדרים.

יכול להיות שלא הכל עובד לפי החוקים שאנחנו מכירים. מתי תבין שאתה לא יודע ה כ ל ?

the pitria

New member
גם פיזיקה גרעינית זה לא המקום בשבילו.

הבן אדם מסכן. הוא משתוקק להוכחות על קיום חיים אחרי המוות. לכן הוא מטיל ספק בכל מה שנאמר כאן, בתקווה שיקרא משהו שישמע לו הגיוני ונכון. אם הוא היה מבין משהו במדע, הוא היה יודע שגם המדע אינו מדוייק. מדי פעם אנחנו מגלים דברים חדשים במדע, הסותרים את מה שחשבנו.

"מדי פעם אנחנו מגלים דברים חדשים במדע,

הסותרים את מה שחשבנו", מה ? כן, אולם כל השערה מדעים ניתנת לבחינה. לעומת זאת, שום טענה מיסטית מאלה המושמעות כאן אינה בת בחינה

the pitria

New member
זה לא הופך אותה ללא נכונה.

"מה ? כן, אולם כל השערה מדעים ניתנת לבחינה. לעומת זאת, שום טענה מיסטית מאלה המושמעות כאן אינה בת בחינה", מה? אנשים בעבר הרחוק העלו רעיונות "מטורפים" שהעולם הוא עגול, לדוגמא. באותה העת כנראה שאי אפשר היה להוכיח את זה במידה שתספק את כל האנשים. אבל איזה קטע!! העולם הוא עגול!! זה שאתה לא יכול להוכיח משהו, או שאתה לא מקבל השערה של מישהו אחר, לא אומר שהיא לא נכונה. אם כל האנשים היו כמוך, היינו נשארים במערות. בלי גלגלים.

לא מדובר ביכולת להוכיח, אלא ביכולת לבחון,

ולא מדובר בי, אלא באדם בכלל אם טענה מיסטית אינה בת-בחינה - אינך יכולה לבחון את נכונותה ואגב, העולם אינו עגול, אלא כדורי

אגב, ההדרכה שלי מסרה לי הרגע

כי רגב וגולדווסר אינם בחיים מאז 12 ביולי 2006, שעה 09:26. זה לא אני. לי אין שמץ מושג. זה רק מה שההדרכה שלי מוסרת מענין להשוות את המסר של ההדרכה שלי עם המסר של ה"הדרכה" של רותי, במידה שהיא תמסור משהו ברור

אורות2

New member
גילוי עתידות ונעדרים -זה לא האישיו כאן

בפורום זה אנחנו דנים בתפקיד האדם על פני הארץ מבחינת העבודה העצמית על המידות בעיקר. כמו כן השיעורים שעלינו ללמוד כתוצאה מארועים שקורים לנו. מסתמכים על ידע שעובר מדור לדור מזה אלפי שנים . בקבלה אומרים ש"הנשמה יודעת" (גם שלך). אבל עזוב מה לך ולזה ? שבוע טוב

חמודה שלי, דבר אחד הוא להטיף לשיפור המידות,

אולם דבר אחר לחלוטין הוא לטעון כי התורה (teachings) הזו מתקבלת בתקשורים של יחידים עם בני הפליאדות, או עם מיכאל, גבריאל, מטאטרון, או קריון האם ברור לך ההבדל ?

גלוי עתידות ונעדרים אינו ה- issue כאן ?

האם "גילוי" "צבע הנשמה", על סמך כמה מלים מוקלדות בעזרת keyboard של מחשב, בלא בחינת כתב יד, או הכרות אישית עם פתי השואל זאת - הוא כן issue כאן ?

Mandy18

New member
מה אכפת לך במה אנחנו מאמינים?

לא רציתי להגיב לך בכלל ולהאכיל את ה
אבל נמאס כבר.. מישהו מנסה לשכנע אותך במשהו? מישהו כאן יושב וכותב לך הודעה אחרי הודעה לא, תפסיק להאמין בא' תאמין בב'? אז למה אתה מרגיש את הצורך כל הזמן להגיד שאנחנו טועים.. שאנחנו לא מבינים... ? מה זה נותן לך? ברצינות, הפורום הזה נועד לאנשים שרוצים ללמוד על הנושא.. אנחנו שואלים שאלות, אנחנו מנסים להבין דברים, למה זה מפריע לך? איך אנחנו משפיעים על האמונה שלך? למה אתה מנסה לשכנע אותנו שאנחנו טועים? כי ככה אתה תרגיש יותר טוב בקשר למה שאתה מאמין??? תאמין במה שאתה רוצה ואנחנו נאמין במה שאנחנו נרצה, טוב? אנחנו לא נבוא אלייך ונגיד לך די עם השטויות, ואתה יכול להפסיק לעשות את זה פה... הבעיה היא שאתה לא רק מראה את הצד שלך, אלא אתה צריך גם לעשות את זה בדרך שהיא מתנשאת ויורדת על אנשים אחרים... ולסיכום, אני מבינה שאתה
והמטרה שלך זה להתחיל לריב עם חברי הפורום.. אבל אני חושבת שזה סתם עצוב!

למעלה