אחלה פורום!

אורות2

New member
אחלה פורום! ../images/Emo140.gif

נקלעתי לכאן "במקרה"?!לפני מספר ימים אני מקווה להספיק לקרוא את ההיסטוריה השאלות כאן מעסיקות אותי כבר כמה שנים . כיף שיש פורום פעיל וזמין רותי ,תודה

רותי 11

New member
אורות2 ברוכה המצטרפת ../images/Emo140.gif

אנחנו בהחלט נשמח לראות אותך פעילה כאן בין חברי הבית.

אורות2

New member
תודה רותי ,את קסם. יש לי שאלה../images/Emo35.gif

נורא מטריד אותי הענין של רון ארד. איך מסבירים את מה שקרה לו .?

אורות2

New member
תודה ,אני כבר מכורה ../images/Emo9.gif

עלתה לי בראש המחשבה של "שיעור" לכל האומה . האם זה אומר שהוא ומשפחתו התנדבו לכך ? מטרידה אותי עוד שאלה : האם לדעתכם אנשים עם פתיל קצר שנוהגים להתפרץ ולריב הם נשמות יותר צעירות ?

רותי 11

New member
אורות2 יקירתי

נשמות כמו רון ארד למשל, הן נשמות שבחרו להגיע לכאן כדי לשמש דוגמא שיעור או מעין תמרור לאומה. הם באו להראות לנו משהו שעלינו להסיק ממה שהוא מייצג העניין הוא שאנחנו לא תמיד מבינים ולא תמיד זה עוזר לנו להבין או לשנות - וחבל. לגבי נשמות צעירות היום כבר אין באמת נשמות צעירות אבל אלה שנוהגים להתפרץ לא בהכרח הן נשמות "צעירות".

אורות2

New member
תודה רותי ,אולי המונח "צעירות" לא נכון

הכוונה לנשמות שפחות התפתחו מבחינה רוחנית. ? או שאולי הם לכאן במכוון עם פתיל קצר כדי לבחון את כל הסובבים? יש שניים כאלה במעגל החיים הקרוב שלי ,ולאחר כל התפרצות אני שואלת את עצמי מה היתה המטרה כאן? אם בכלל.

אורות2

New member
../images/Emo4.gifועוד שאלה ברמת האומה../images/Emo35.gif

כשאני רואה בטלויזיה הפגנות של שכנינו הערבים(עזה, מצרים ,סוריה...)בכל ארצות ערב. הדפוס תמיד זהה: אלפי אנשים(איך יש להם זמן ?.) משולהבים ,המשלהבים נישאים על כתיפי ההמון , צעקות וכו'... אז אני שואלת את עצמי האם זה חינוך? או זה ברמת התפתחות נשמות? למשל הפגנות באירופה( של היום )לא נראות ככה ,וגם אצלינו זה לא דומה ? ובכלל אומה שמקדשת את המוות ואת ההתאבדות תוך כדי רצח חפים מפשע ?מה זה אומר על התפתחות רוחנית של האנשים שם?

רותי 11

New member
אורות2 - אכן שאלת שאלה מעניינת

בואי נתחיל ונאמר שזה לא קשור לחינוך למרות שאם תנסי לבדוק את זה בעיניים ארציות אז כמובן שיאמר שזה בגלל צורת חינוך וצורת גדילה. אבל... וכאן יש אבל גדול - אני לא בטוחה שאת תאהבי את מה שיש לי לומר בקשר לכל אותן הפגנות ובקשר לכל אותה שינאה, אבל מה לעשות האחריות לכל זה תלויה עלינו היהודים וכאן אני אפרט ואסביר למה. בואי נתחיל בתפקיד שלנו היהודים, כמו שאת בטח שומעת לא אחת שאנחנו עם סגולה והעם הנבחר אז יש בזה משהו, ראשית אנחנו העם שבחר בתפקיד הזה - להבדיל מנבחר אנחנו בחרנו, אנחנו בחרנו להביא את האור אנחנו היחידים שמקבלים אור ישיר והתפקיד שלנו הוא בעצם להעביר אותו לשאר העמים, אנחנו נמצאים בקו האמצע המוסלמים נמצאים בימין והנוצרים נמצאים בשמאל, - פירוט קצר לגבי זה קו האמצע זה הקו המאוזן שמגיע לכתר ישירות לבורא, קו שמאל זה הקו הדיני הקו המצומצם, קו ימין זה הקו המתפרס הנמרח אם אני אתן לך דוגמא למשל מה זה שמאל ומה זה ימין - זה כמו לקחת צינור מים (שמאל) לעומת ים(ימין) התפקיד שלנו הוא להעביר אליהם את אותו אור אבל מה לעשות שאנחנו היהודים בעצמנו לא נמצאים היום במצב מאוזן ואנחנו לא נמצאים באמת בקו האמצע (לראיה כל הסכסוכים הפנימיים שלנו) אז מן הסתם אנחנו בעצמנו לא ממש מקבלים אור ישיר בכל אופן אור מלא, אז תתארי לך שאם אנחנו אל מקבלים מספיק אין לנו בעצם מה להעביר ואז אנחנו משאירים את אותם עמים "בחושך" לא סתם הם רודפים אותנו, כי הם בעצם "תלויים" בנו במידה מסויימת את צריכה להבין שהם ממש בחושך לא סתם הם חיים בתוך כאוס כזה, ולכן כדי לתקן את זה אנחנו צריכים לחיות בצורה הרמונית יותר ואז הדברים יסתדרו.

אורות2

New member
נכון ,למדתי על הפצת האור ואני מסכימה ,אבל

ברמת הנשמה -האם לנו יש נשמות מסוג אחר? או שהתפתחנו יותר? כלומר יהודי תמיד יתגלגל כיהודי? או יכול להתגלגל כמוסלמי או נוצרי? מקריאת ספר "מסע הנשמות "נדמה לי שהבנתי שכל הנשמות מקורן זהה. ורק ההבדל בהתפתחות . אני אגב מתקשה לקבל שנשמות היהודים גבוהות יותר במקור. יותר קל לי להסכים שהן היו פה יותר ולמדו יותר ואז באנו להפיץ אור לנשמות שהתפתחו פחות .מה דעתך ? ושוב אני מודה לך על הזמן שאת מקדישה לי ולשואלים בפורום רותי את גדולה !

רותי 11

New member
ברמת הנשמה אין הבדל

אנחנו כעם פשוט לקחנו על עצמנו תפקיד מסויים זה הכל אבל מה שקרה ע השנים היהודים לקחו את זה למקום של אגו כאילו אנחנו טובים יותר מהאחרים וזה שטויות, אלוהים לא מבדיל בין ילד אחד לשני, כולנו שווים. נכון שנשמות היהודים למדו פה את השיעורים יותר מאחרים לכן הם מפותחים בהרבה דברים יותר מעמים אחרים זה הכל.

רותי 11

New member
אנשים עם "פתיל" קצר

אלה אנשים טעונים רגשית וזה לא בגלל שהם לא מפותחים רוחנית נכון שאם הם היו מחוברים לרוח אז החיים היו להם קלים יותר ואולי את שם בסביבה שלהם כדי לעזור להם בדרך הרוחנית שלהם

רותי 11

New member
אנשים עם "פתיל" קצר

הם אנשים טעונים רגשית והכוונה היא שהם לא נותנים ביטוי לרגשות שלהם והם כמו פצצות מתקתקות. אם הם היו יותר מחוברים להוויה שלהם היו יותר משוחררים עם עצמם עם הפנים שלהם היה להם קל יותר. הם נמצאים בתוך נישה קשה להם ולכן הסביבה לפעמים סובלת מהם.

אלמקס

New member
יש לי גם אחת כזאתי לידי

יש לי גם אחת כזאתי לידי, ויש לציין שאני מאד אוהב אותה ואף מנסה כל פעם לתת לה להוציע את מה שיש לה ולהירגע.

נותרת בעינה העובדה המדהימה כי כל

אותם אנשים הטוענים, בלא צל של ראיה, רק על סמך אמונת הפתאים ב"כוחותיהם", כי יש להם יכולות מיסטיות לתקשור עם ישויות מדומינות, הזויות, המצויות לטענתם בגלכסיות המרוחקות מאות שנות אור (שהם טריליוני קילומטרים) מאיתנו, או עם מלאכים (מיכאל, גבריאל, מטאטרון, קריון), ומקבלים מהם כל שני וחמישי מסרים מקושקשים, שטותיים, ג'יברישיים, אותם הם מפרסמים בספרים הנמכרים כלחמניות טריות - אינם מצליחים להצביע על מקום המצאם של נעדרים יקרים אשר העדרם הוא פצע פעור שותת דם בנפש האומה, אשר הם או גופותיהם מצויים בוודאות בטווח של פחות מאלף קילומטרים מאיתנו (המרחק עד איראן הוא פחות מאלף קילומטרים) מדהים !!! לא כן ? תירוצים - לא חסרים להם. ביצועים - לא נזכה לראות חישבו על כך

למעלה