אחלה פורום כאן

נב12

New member
אחלה פורום כאן

חוץ ממנהל הפורום שמתקיף כל אחד שדעתו שונה משלו מי שישים לב יראה שאין כאן חברי אנ איי, ולמה? אולי תמצאו את התשובה תוך דפדוף אחורה שם תראו שבאופן שיטתי, אלה שעומדים על דעתם ולא ממתנים אותה לפי ציפיותיו של מנהל הפורום, עומדים בהתקפות והשמצות ובסופו של דבר נוטשים כאן, לא תמיד יש למכורים מחלימים זמן וכח להתעמת עד אין סוף שיהיה לבריאות

תותי 4

New member
נב 12 ............

אני גם מכורה נקייה דרך האנ.איי,ויש במה שאתה אומר דברים נכונים, ויש שלא. הנכון שאין כאן מכורים מהחדרים ונכון שיש פה הרגשה שאנחנו לא הכי רצויים ונקראים כמטיפים. אבל....... זהו פורום של מכורים ולא בהכרח כאן כולם נקיים ויש להם את הסבלנות לאכול את בשורת האנ.איי, והם גם שלמים עם עצמם.לא כל אחד בשל לנקיון ,ובמקום לנסות להעביר את הבשורה ,ולהציל את כל העולם תנסה לקבל פן אחר שעד לא מזמן התחברתה אליו אפילו אתה בעצמך.ואין צורך להתעמת אם אותם אילו שאולי שונים ממך......

tiger

New member
ומי אמר שאין כאן חברי אן איי?יש כמה

ואין לי ספק שיהיו עוד וכמה פעמים אני צריך להגיד עוד שהם מוזמנים לבוא לכאן כמו כולם ,כמו זה שעכשיו חזר מפגישת צעדים במיקלט השכונתי וכמו זה שגמר עכשיו להשפריץ את הדם על הקיר.כולם מוזמנים וכולם שוים בין שווים כאן.פה אין שווים יותר ושוים פחות,נקיים יותר ונקיים פחות.בישבילי כולכם נקיים...

tiger

New member
חמודה נעים היה לי מאוד ליקרא אותך

עובדה שאפשר להבין אותנו אם רק רוצים...זה לא עד כדי כך מסובך.זה פורום פשוט לאנשים מסובכים
לא צריך ליהיות מכור פעיל כדי להיתחבר ולהישתתף בצערו או בקשיים שלו כמו שלא צריך ליהיות מכור נקי כדי להעריך את הדרך שלו ואת המאמצים שהוא משקיע ואפילו לא צריך ליהיות מטופל במתדון כדי להבין שזו דרך שעדיפה פי מיליון על פני שימוש פעיל.כל אחד יכול להבין את הדברים האלה אפילו אם הוא נימצא במישבצת אחרת לגברי וזה כל מה שהפורום הזה בעצם מבקש לעשות.לימצא נקודת היתחברות בין כל המכורים ואפילו מי רק מיתענינים בנושא או בני זוג של...למה כל הזמן רק לחפש מחלוקות ופלגנות אם זה בין נקיים למישתמשים ואם זה בין נקיים בינם לבין עצמם (נקיים לפי שיטת הקהילות לעומת נקיים לפי שיטת האן איי)הרי את הפלגנות הזו וחוסר היכולת שלנו לעמוד בקוו אחד מכורים למכורים נקודה מנצלים הכי טוב רק השונאים שלנו כאשר לנו לא צומח מיזה שום דבר טוב.בואו נשאיר את הויכוחים לקבוצה הטיפולית ,כאן זה לא מקום טיפולי או שמנסה להציע טיפול לאכן אין צורך להיתנגח כאן על שיטות טיפול שונות.בימקום לנצל את הבמה שניתנת לנו כאן תיראו איך אנחנו ניראים? איגוד נהגי המוניות ניראה מאוחד יותר מאיתנו...מעניין למה מכורים לא מסוגלים להיתאחד מיסביב לכלום?זה משהוא בגנים של המכור או שזו עדיין חלק מיפרצופה המכוער של ההיתמכרות?למה שלא נצליח בעצם ליהיות מאוחדים?למה שלא נצליח ביחד לומר דבר אחד בקול אחד? מה אפילו הנכים יכולים ואנחנו לא? האם עד כדי כך אנחנו גמורים?הרי כולנו יודעים שהיחס לנרקומנים בארץ מחפיר ושטיפול וכסף איין אז למה אנחנו לא יכולים לומר את זה בקול אחד?למה ישר צריך ליהיות ויכוח לגבי כל דבר ועוד מיילה שלא יקבלו את הדברים אנשים מיבחוץ אבל מכורים כמונו בסוף הם אלה שנילחמים במה בדיוק?בצעקה שלנו כאן שיש קיפוח ויש אפליה ויש גיזענות כלפי מכורים?מדהים שדווקא ממי שהיית הכי מצפה שילכו איתך באש ובמיים אתה זוכה למיקלחת של צוננים.אנשים אחרי יומיים ניקיון שוכחים מאיפה הם באו ומה עובר בראש של המכור שצריך עכשיו טיפול והוא ברחוב ואין אף אחד שיעזור לו והוא צריך גמילה והוא צריך טיפול רפואי והוא צריך קורת גג והוא צריך לקבל טיפול בצהבת ובזיהום מהזריקה הארונה והוא צריך מנה חמה והוא צריך והוא צריך והוא צריך ואנשים נמקים שם ברחוב ואנחנו מיתעסקים כאן בכל מיני שטויות שאם הוא היה שומע הוא היה מת מיבושה.אני נימצא כאן גם בישביל המיסכנים האלה שאין להם כבר כלום ואין להם כוח אפילו להיכנס לאינטרנט ולהגיד:זה ביזיון מה שהולך כאן!!! זה כל כך נורא? אני כל כך לא נחמד שאני אומר את זה? אני לא מאמין שאני בכלל צריך להגיד את זה.מיצטער שאני לא כל כך נחמד באמת.בפורום לפנויים פנויות אולי צריך מנהל נחמד אבל בהיתמכרויות?... מימתי היתמכרויות זה נושא כל כך "נחמד"...אני באמת רוצה לנצל את ההיזדמנות כדי להיתנצל באוזני כל מי שלא הייתי כל כך נחמד אליו...לא בישביל זה אני כאן.

תותי 4

New member
טיגר../images/Emo36.gif

כן זה באמת האופי של המכור להיות תמיד יודע הכל וצודק........ והלוואי שהיה קול אחד של המכורים, אך הבעיה שרובינו אגואיסטים,ומתרכזים רק בעצמינו,בריכוז העצמי הגבוה שלנו...בגלל זה לעולם לצערי לא ניהיה מאוחדים. אך טוב לדעת שלמישהו כן עוד אכפת מהמכור שעודינו סובל........ וההתמכרות זהו נושא קשה בפני עצמו אך מה שכן צריך בוא גישה עדינה כי עדין כל אחד יכל לומר את דעתו ללא תגובה של עוינות ושוב לא משנה מה מצבו......נקי ....פעיל...... ואתה טיגר לא צריך להיות נחמד ולא לא נחמד.......תיהיה אתה ותשאר כמו שאתה .

tiger

New member
"אחלה פורום" לא צומח באויר....

ואם יש כאן "אחלה פורום" לדעתך זה ביגלל שמישהוא הפך אותו לכזה.אני קיבלתי פורום מת.אני קיבלתי פורום שלא ניכנס אליו יותר אף אחד...אז רק שתדע שאני אף פעם לא הייתי האיש הנחמד ואת רוב ההודעות שלי כאן בפורום מהזמן שליפני הניהול שלי מצאתי בכלל בדף ההודעות המחוקות ...תמיד היה לי פה גדול ולא היתבישתי ליפתוח אותו על מי שצריך ואם פנו אלי כדי שאנהל את הפורום הזה (להפתעתי הגמורה)אז כניראה שהפורום היה צריך לעבור את שלב המנהל החמוד שאוהב את כוווולם וכולם אוהבים אותו....אף על פי שלא ניראה לי שכולם שונאים אותי אבל בוודאי שזה לא קרה ביגלל הניסיון שלי לימצא חן בעיני מישהוא כאן.מעניין שכשאתם ניכנסים לכאן לרדת עלינו ולהתקיף את דרכינו (או לפחות את דרך הניהול שלי)זו ניקראת "ביקורת" אבל כשאני מגן על עצמי או על הפורום זו ניקראת "התקפה"...אם מדברים על "מכבסת המילים"...

תותי 4

New member
למי אתה מתכוון......./images/Emo142.gif

שאתה אומר אתם זה כבר עוינות,וחוץ מזה למה אתה נכנס לשם זה בכלל לא שלך.....זאת דעתו וזכותו המלאה להביע אותה,ואין גם שום צורך בהתגוננות אם אתה מאמין שזה מה שאתה חושב

tiger

New member
סליחה היתכוונתי רק למי שניכנסים

כדי להתקיף ואני חושב שזה די ברור שהכוונה לא היתה אליך אלה לזה שההודעה היתה משורשרת אליו...

למעלה