אחלה סידרה!

Pikachuu

New member
אחלה סידרה!

אתם לא מבינים שזה לא משנה אם מישהי עושה משהו בסידרה הזאת.. נשים שם בישביל למשוך את הגברים להיסתכל בישביל לפנות לקהל הזכרי.. והזכרים שהם במקרה שחקנים די גרועים בישביל למשוך את הקהל הנשי.. אחלה כותבים ושחקנים דיי גרועים.. משהו כמו סמולוויל רק שבסמולוויל יש גם אפקטים גרועים :)

dalida1988

New member
לא מסכימה איתך בכללל!!!!!!

זה מזה לא נכון לדעתי... יש שם עלילה יפה..... השחקנים יודעים לשחק.. וזה שהם יפים ומושכים זה רק פלוס אז תעשה לי טובהה!!!

חחחחחחחח איזה מצחיקה..

אז מה רצית שתהיה סדרה רק עם גברים או רק עם נשים?? ברור שיש שם את שני הסוגים... ולדעתי השחקנים שם משחקים ממש טוב, אין מה להשוות מבחינת רמת המשק לסמולוויל.

noy13pour

New member
סורי אבל......./images/Emo26.gif

סמולוויל זאת סדרה פצצהההההההה אם אפקטים זיי טובים וגם שחקנים..........

אם באת להתחיל שטויות../images/Emo87.gif

אתה יודע היכן נמצא הֻX| של חלון האינטרנט. ובקשר למה שבירברת שם- לא נכון. יש שחקנים שיודעים לשחק שם. אתה סתם משווה שתי סיגדרות שונות בכלל בתוכן.

TiNkyy

New member
ממ ת'כלס..

אתה באמת משווה בין שתי גירסאות שונות של סדרות.. וזה שיש שחקנים יפים בסדרה זה רק מוסיף לא הורס.. והשחקנים.. כן יודעים לשחק! ותגיד ניר בלי קשר.. למה בסוף כל משפט נושא שלך אתה שם
? סתם מסקרן אותי :]

sweet fairy

New member
תאמת אני רואה

את שתי הסדרות אבל אם אני אצטרך אי פעם לבחור ביניהם ברור שמגרש ביתי לוקחת

חייך משעממים בנאדם!?

הגברי שם כוסונים ובטח שיותר ממך את זה אני מודיע ! וזה באמת סידרה יפה מאודדדדדדדדדדדדדדד וכולם משחקים בה יפה אז לך *****

Charmed 4ever.

New member
אני חולקת עלייך |חלב||מיוחדת|

השחקנים בסדרה, בין אם הם גברים או נשים, הם שחקנים מאוד מוכשרים. אני חושבת שג'יימס לאפרטי וצ'אד מוריי הם שני שחקנים מאוד מאוד מוכשרים. וגם הבנות, בת'אני ג'וי, הילארי וסופיה, משחקות נהדר. הכותבים בהחלט מעולים. אבל הקאסט נפלא. אל תתיימר להבין במה שאתה לא.

למעלה