אחלה סופ"ש באילת

ניב ד

New member
אחלה סופ"ש באילת../images/Emo66.gif

קודם כל היה קרררר... ממש קר. במיוחד כשיוצאים מן המים. משום מה זה לא הפריע להמוני אנשי פורום וסתם אנשים מן הישוב לצלול. מזוכיזם לשמו. בסטי"ל פגשנו באחד הצבים המסתובבים שם שדוקא נראה די מבסוט לפגוש אותנו ושחה איתנו קצת עד שפיקסון החליט שהוא דומה קצת ליעל בר זוהר ושיגע אותו עם הפלאשים של המצלמה. יום אחר כך ירדנו אני והנסיכה עם סקוטרים ובדרך פגשנו שני איגל ריים יפהפיים וגדולים טסים להם לכיוון הסטי"ל. מדהים תמיד לראות את זה. היה ממש ממש כיף. ואגב, בהמשך לויכוח הלא מדי מחוכם האם לצלול עם בן זוג או בלי בן זוג - תשמעו, ממש ממש כיף לצלול עם שתי יפהפיות, שבמקרה הן גם צוללות מעולות, וכיש לך תקלה קלה בברז המיכל, כמה שלא תהיה צולל מנוסה, אז יש מישהו שיעזור במקום שתתחיל להסתבך במים (ותודה לנסיכה שלא ניסתה להטביע אותי בהזדמנות זו). חוץ מזה נצפו באילת ממש המונים: חיננית הים (היפהפיה השניה), מני, הג´וקר, דיאנה (הי!), יגאל הכריש עם שני צוללים שאחד ניסה משום מה להתרסק על הסטי"ל , קיסר הדור ואשתו, פיקסון ואשתו שהצטרפה למעגל "הנשים של, שאולצו לעשות סנובה, ומאד נהנו...", שלומי פלניצקי ושמשון, אריק ממרינה, אמיר (לא סקיפר) ממרינה ועוד ועוד. וכמובן תודה רבה לחמדה על התה צמחים

גרזנית

New member
מוחה על האפלייה../images/Emo10.gif

איך זה ש"סתם" צלילות באילת זוכות כאן לדיווח מפורט, וצלילותינו בזנזיבר לא זוכות לדיווח (ואל תפנה אותי לכתבה, כי לא כתבת שם תיאורי צלילות)? אם לא תדווח תוך 24 שעות על הצלילות בזנזיבר אשקול פנייה לנקאים להטלת חרם כזה או אחר...

Princes Vespa

New member
סתם צלילות????

חמודה שלי, פעימות הלב שלי עוד לא נרגעו מהמראות המדהימים של סוף השבוע.. איך אפשר לקרוא לפגישה מדהימה עם צב בסטי"ל, ולמראה האלוהי של שני איגל ריים עפים להם ביחד בים הכחול סתם צלילות?? אני אישית כמעט נכנסתי לנשמת מרב התרגשות.. ולכן אני מבטלת מכל וכל את הזילזול שלך.. חוץ מזה את יודעת.. לפעמים העיקר זה החברה..
(סתם בצחוק את יודעת שאנחנו אוהבים אותך)..

גרזנית

New member
מה את מגינה עליו?

הבחור התחייב קבל עם ועדה לכתוב את דיווחי צלילות זנזיבר ועדיין לא ביצע את התחייבויותיו...הסתם היה עם "" ולא בכדי... אז הפעילי נא את כל ההשפעה החיובית שלך עליו ואלצי אותו לשבת לכתוב (כולה 8 צלילות)

Princes Vespa

New member
האמת שאין לי כ"כ השפעה עליו ../images/Emo11.gif

ויש לו דברים יותר חשובים לשבת ולכתוב..

dianah

New member
הוצאת את הבועות מפי... ../images/Emo13.gif

אכן סופ"ש נפלא באילת!!!!!! (אם מתעלמים מהקורררררר). מעבר לצלילות הנפלאות שעשינו מני, הג´וקר (שעדיין לא פעיל בפורום) ואנוכי, ומעבר לעובדה המופלאה שראיתי דולפין בחוף הדקל (בעקבות המלצות של פורום זה ממש ועל כך תודות עצומות!!!!!!) וגם תצוגת "קרב-רב" של ארבעה דגים כולל מורנה קטנה (את שאר הדגים אני לא מזהה עדיין אבל אולי חיננית תדע יותר..) - אז מעבר לכל אלו, היה פשוט נפלא לפגוש אנשים מהפורום: ניב ופרינססה וחיננית ופיקסון ואשתו הצוללת-לעתיד (אני מקווה...), וכמובן בני הזוג שמצאתי דרך הפורום: מני וקובי וכל אלו ששכחתי והיו בסנובה (וסליחה על כך...). כלם הפכו את הסופ"ש הזה למופלא במיוחד. זו היתה פעם ראשונה שלי בסנובה - והגעתי אליו רק בעקבות המלצות הפורום - ואין עוד מילים ובועות בפי- מועדון צלילה פשוט נפלא. בימינו - המושג "יחס נפלא ללקוח" או במונחים קצת יותר טכנולוגים "ניהול קשרי לקוחות" הפך מעט שחוק - אך לסנובה השחיקה הזו לא הגיעה!
כל הצוות בסנובה: עידן והני וחמדה (ד"ש חמה) וכמובן בני, ואיך אפשר בלי ארצ´י ורעיו, פשוט מקסימים. ושוב , המלצות חברי הפורום התגלו כמוצלחת ביותר. אז ד"ש חמה לכווווווולם והמשיכו בצלילות מופלאות... עד לפעם הבאה, דיאנה ודרך אגב,גרזנית - ללא כל כוונת פגיעה - אף צלילה באילת היא לא "סתם צלילה" בעיני, גם כשמשווים זאת לזנזיבר הקסומה, בוודאי....

menimm

New member
מסכים וחותם על כל מילה...

הצלילה הראשונה שלי לפראדייז היתה במשך הסופ"ש הזה, ואני חייב לציין שממש נהנתי.. מומלץ מאוד ואני מקווה שהמקום יישאר ככה... צלילה מעולה ונוספת היתה קרוב מאוד לסנובה, הלכנו צפונה, ירדנו לעומק על 22 ~ 25 בערך, ומשם הזרמים נשאו אותנו מעל שטיח של אלמוגים עד למערות, ומשם הדרך "הביתה" קצרה. תודה רבה לבני וחמדה על האירוח הנפלא, יש לכם עוד בן בית ... :) מני.

בחיי שהוא יפה ../images/Emo9.gif

ושוב אחזור על מה שאמרו כאן רבים טובים- היה נהדר תודה לכל מי שהסכים לצלול איתי.... והמון תודה לבני וחמדה- מקווה שנפגש יותר בקיץ

menimm

New member
באילת תמיד קיץ בשבילי... :)

ככה זה, כשיש חליפה טובה, הקור לא משפיע לא מחוץ למים ולא בפנוכו. אגב, דווקא בקיץ כשכל המוני ישראל יורדים אילתה ההנאה נפגמת מעט. חוצמזה, חיננית יקרה, היה תענוג לצלול איתך, ואני מאחל לעצמי שכל בני הזוג שלי לצלילה יהיו ברמתך. קיפ אין טאץ´, מקווה שייצא לנו לשכשך במים עוד הרבה פעמים. מני.

תודה, את יותר

ובקשר לצלילות, רק תרימי טלפון ואני בא מיד היה כיף לצלול עם אחת יפה כמוך, תודה לך קיסר הדור

למעלה