אחלה מפגש

Guybrush Marley

New member
אחלה מפגש ../images/Emo45.gif

דין, תמשיך להתקע בעמודים רועי, תמשיך לדחוף אותו על עמודים גיל, תהנה במיאמי ותזכירו לי מי הגאון שהציע לקנות אבטיח?

היה מ-ט-ר-י-ף!!1!111../images/Emo54.gif

למרות שאבטיח זה בכלל לא מגניב. בפעם הבאה אני אביא מצלמת וידיאו.

Wing Chan

New member
כן!

ניסיתי לקלוע לטליה למחשוף עם אבן אבל היא לא באה עם מספיק מחשוף. *סופר* 8 שורות!

RoCKeR121

New member
מיוחד בשבילך חמודה!../images/Emo13.gif

נפתח במשהו לא קשור -
R.I.P SYD BARRET
יוצר גדול ואהוב
אוקי אז סיכומיפגש: ב 7 יצאתי מהבית כי היה לי טרמפ עם אבא עד הרצליה. לעזריאלי הגעתי בסביבות עשרה ל9, ובגלל ששומדבר לא פתוח הלכתי לקנות אייס קפה בקפה ג'ו ואיתו הלכתי לצומת ספרים וקראתי כמה פרקים ב"צבא האבדון" שעדיין אין לי(אחלה ספר!). ב 10 ל10 בערך הלכתי לקולנוע וישבתי ליד הקיר וקראתי(את דל"ק) עד שאיתמר בא ואחריו בהפרש של דקה אולי הגיעה טליה... התיישבנו לנו ליד האיזור ודיברנו על כל מיני סרטים וכאלה עד שאמרי בא והשומר גירש אותנו(פעם ראשונה) והלכנו לספסל ליד פאפאגאיו ושם ישבנו איזה שעה ודיברנו על פול דברים ובעיקר צחקנו על מורים. אחרי זה הגיעו בן ודין וראו את הפרסומת וידאו של פאפאגאיו והחליטו ש12 וחצי זה אחלה זמן ללכת לאכול אז הלכנו ואכלנו לנו...אח"כ באנו לעלות לאנשהו(נראה לי לאוכל) וראינו את רועי והוא הצטרף אלינו כשהשתעממנו שעה כשבן דיבר עם ידידה שלו שהפכה אח"כ לנספחת למפגש. באיזשהו שלב דין הלך לפנית יצירה שהיתה שם והציק למוכרת(האמת שלי זה נראה כאילו היא מחכה שהוא יציע לה לצאת, אבל לאחשוב) ואנחנו הצטרפנו עד שפתאום ראינו איזה ויקינג מגולח צועד בסביבה אח"כ באנו לעלות לגג. אחרי זה רועי התחיל לדחוף את דין על עמודים לאיימתם של מבקרי עזריאלי שממש נבהלו וזה היה ממש קורע להסתכל על זה מהצד. ואז גם בן קפץ על איזה פאקצה ג'ינג'ית והפחיד אותה ואז היא בעטה בו בעיטת כוסיות כזאת וצעקה עליו וזה היה ממש מצחיק. אחרי זה הלכנו לאכול עם עמר ודין קנה עוד פיצה והבנתי שהפיצות בעגבנייה ממש טובות(צדקת טליה) אחרי זה עלינו לגג והתחשק לכולם כמעט אבטיח אז הם הלכו לקנות ואני ועמר הלכנו לקנות שוקו לי ושוקולד לו...אחרי זה כשכולם חזרו ירדנו לחניון ואכלנו אבטיח עם הנספחת של בן ורועי הראה לנו את התחת שלו כל כך הרבה פעמים שקשה לי לספור, בנתיים עסקנו בהשחטת רכוש עזריאלי וסתם העברנו את הזמן. כשטלי הלכה(אגב היו גם שתי נספחות שלה שצצו מתישהו ואין לי מושג מתי ומאיפה) אז התחלנו להתקפל...אמרי הלך ואז אני עמר בן דין איתמר וסיגי הנספחת הסתובבנו קצת עד שבאה לנתנייתים רכבת ואז הלכנו אני ועמר לטאוור רקורדס לאיזה 10 דקות שאז קלטתי שtonight's the night של ניל יאנג הוא אלבום מעולה. חזרנו לרכבת ונפרדנו. היה מפגש סוף! אה, באיזשהו שלב רצינו ללכת לדיזינגוף סנטר ולבקר אותך בים אבל בסוף זה לא התממש לטליה יש תמונות וסרטונים על הפלא של כל המעשים המגונים של דין אז אולי היא תעלה מתישהו ואני הגעתי לי הביתה ב9 וחצי בלילה עייף אך מרוצה וואו זה היה ארוך...וזה בערך חצי ממה שהיה...

Guybrush Marley

New member
אני לא נתנייתי!

אני רחובותי! (בוא נעזוב את זה שאף אחד שהיה שם לא באמת נתנייתי, אני אפילו לא נסעתי לנתניה ברכבת)

LuLuLu iT

New member
../images/Emo6.gif

עמר יקירי, זה לא סיכום מפגש, זאת ממש שירה.
גו גיל! תודה =]
גמאני רציתי לקפוץ לבקר אותכם אבל בסוף ממש לא הספקתי. ><

Guybrush Marley

New member
אגב ../images/Emo16.gif,

דבר ראשון - נר לזכרו של סיד
דבר שני -
לשודדי הקאריביים - תיבה של איש מת (טליה, התרגום של השם דווקא בסדר)
Oh Jack Sparrow, ya scarvy dog! =(((

Gutterball

New member
הוא התבלבל כנראה

רועי לא היה מהחושפים, אלה היו רק דין ובן

RoCKeR121

New member
יש קצת טעויות כי אני הייתי עייף

וחצי נרדמתי על המקלדת ויש לי חברה חדשהההההההה איזה מדהימה היא!!! קוראים לה מאיה והיא מירושלים ואני חושב שדיברתי עם חלק מכם עליה כשהיינו ידידים ועכשיו אנחנו חברים

RoCKeR121

New member
יאפ../images/Emo13.gif ותודה

בגלל הקטיושות אמרתי לה שלא כדאי לבוא ועכשיו אני דיי מתחרט כי תאכלס בחיפה אין כלום... כוסעמק זאת עיר כ"כ מתה שאפילו הערבים לא משקיעים בנו מאמץ...

למעלה