"אחלה" מסעדה סושיטו

anna55k

New member
"אחלה" מסעדה סושיטו

בחיים לא אזמין בסושיטו!!!! בחיים לא אמציץ יותר לחברים על המסעדה!!! פשוט זוואה,על הפנים, מתחת לכל ביקורת... הזמנה הגיעה לאחר שעה וחצי ו3 שיחות טלפון שיזמתי ואף אחד לא טרח להודיע. במקום ספייסי טונה בטטה גזר ועירית-8 יח', ילוטייל ואבוקדו- 8 יח' קיבלנו 8 רולים של משהו מוזר ובלתי מזוהה. קצת מזה קצת מזה - יאלה, מה שיצא יצא. בנוסף לכך אין שום כלי איתו אפשר לאכול, אני כבר לא מדברת על צ'ופסטיקס, לפחות מזלג.... בקיצור, עדיף לשלם עוד 10 - 15 ש"ח ולהזמין מאומאיה.

באמת? דווקא לי היה בידיוק ההפך.

באוימה הזמנתי פעם והמשלוח הגיע אחרי שלוש (!) שעות. אני מבחינתי כמובן שאחרי שעתיים כבר ביטלתי את המשלוח, דבר שלא מנע מהשליח להגיע ב11 בלילה ולדפוק על דלתי. אגב, לאחר מכן הם הכניסו אותי ל"רשימה שחורה" שכל פעם שהזמנתי שוב משלוח היה סימפוזיון שלם למה ביטלתי פעם משלוח. האמת היא שאני כל כך מאוכזבת מאוימה. רמת השירות ירדה פלאים, וכבר נראה שהלקוח לא מענין אותם. מאידך, שאכלתי בסושיטו מאוד נהנתי, היה טעים, והמחיר באמת סביר. גם שאני מזמינה האוכל מגיע לאחר כ 40 דקות. חבל שהייתה לך חוויה לא נעימה, אבל, ממליצה לך לנסות שוב.

anna55k

New member
בחזרה לסישיטו

אולי את צודקת ושווה לנסות פעם שניה אבל הבעיה שיחד איתי הזמינו עוד אנשים שאני עובדת איתם בינהם רופא מנתח ואחות אחראית מחלקה. אני שיכנעתי אותם ללכת על סושיטו. לא ידעתי איפה לקבור את עצמי. בסופו של דבר בעל המסעדה התקשר והתנצל (היחיד שבאמת יודע לנהל עסק) אבל כבר היה מאוחר.

למעלה