מדיטציה, ווילד וחזרה לחלומות ../images/Emo199.gif
היי, אני בהחלט מתכוון להיות פה יותר. מי שלא מכיר אותי, אז מתישהו בתחילת 2001 פתחתי את הפורום. וניהלתי אותו לתק' ארוכה עד שימי הניהול שלי (לאחר החלטה לא קלה מצידי) הגיעו לקיצם. מהנסיון שלי, השיטה שעבדה עליי הכי טוב הייתה לעשות מדיטציה לפני השינה ואחת אחרי 4 - 5 -6 שעות שינה. זה מעלה את הסיכוי לחלום צלול ספונטאני ואת הסיכוי לווילד. בצבא ואחרי התרחקתי מאוד מכל עולם החלומות (לצערי, מתוך עצלנות). רק מדיי פעם חלומות צלול ספונטאני פה ושם. עכשיו החלטתי שאני לא מוותר ונרשמתי לקורס מדיטציה של עשרה ימים כדי להחזיר לעצמי את היכולת לעשות מדיטציה ולהתרכז. מה שלמדתי בקורס לדעתי מאוד עוזר לווילד. למדנו איך לא להגיב לשום תחושה שעולה בגוף, כל תחשוה היא זמנית בין אם היא נעימה או לא ותעבור לכן אין סיבה להגיד "או, אני מתקדם עכשיו" או שתחושה מסוימת היא לא נעימה והיא מבחינת התקדמות לאחור. כל מדיטציה שונה מהאחרת, שום מצב לא אמור לחזור ואם מצפים להרגשה מסוימת בעצם אם היא באה אנחנו שמחים ואם היא לא אנחנו מאוכזבים למרות שהכל לא קבוע וכל הרגשה טובה או רעה היא זמנית. בעצם הבנתי שפה היית הטעות שלי לפני הקורס מדיטציות. בניסיונות הווילד שלי ציפיתי לתחושות מסוימות. לרוב הן היו מגיעות והייתי שמח אך ההתקדמות שלי תמיד נבלמה בשלב מסוים מה שלמדתי לעבור אותו בקורס ע"י כך שמראש אני לא מצפה לכלום, פשוט שוכב או יושב ומודט, מתרכז בנשימה ובתחושות הגוף השונות שעולות בלי לתת להן חשיבות זו או אחרת. בלי לשים מותג של טוב ורע, נעים ולא נעים. שום תחושה לא נשארת לנצח. בכוונתי לשלב את הידע החדש שקיבלתי עם מדיטציית ווילד ולנסות להגיע לחלימה צלולה בדרך חדשה מבחינתי. בכל מקרה אני אדווח

שמח לחזור,