אחלה טיוטוריאל

chatenoire

New member
אחלה טיוטוריאל

מעבר לבייסים חמודים (ונוסיות), אפשר למצוא באתר הזה את אחד הטיוטוריאלים הכי רציניים (בתחום הדוליז) להצללה. ההסבר לא מתמקד בפריטי לבוש ספציפיים, אלא מסביר את כל התאוריה שמאחורי הצללה ואור. מומלץ ביותר לנסות לקרוא, להבין וליישם.

Mooa-Numi

New member
אתר חמוד...

של דניס מפיקסל פאנקס, רייט? אם רק היה לי יותר שליטה באנגלית (70
) או לחילופין, בבילון-זה היה הרבה יותר עוזר לי...

chatenoire

New member
אני יכולה לתרגם את זה

אם אתן רוצות. (98 סופי בבגרות, דוברי אנגלית.)

mgirl

New member
אני דוברת

כן, כן, צברית, גרתי כל החיים בארצנו הקטנטונת, ורק 4-5 ביקורים של שבועיים אצל סבא וסבתא בחו"ל, ואני דוברת!! ~משוויצה~ זהו, אז מי שרוצה, יש לי 100 באנגלית לאורך כל תעודותיי, וכבר תרגמתי הרבה בחיי הקצרים, אז לא אכפת לי לתרגם. ~שוב משוויצה~

כרמל...

New member
אם כך..

(עד סוף ההודעה את תצטערי שאמרת..."אז לא אכפת לי לתרגם") תראי הדבר האחרון שאני זה דוברת אנגלית, אני חושבת שאנגלית זה המקצוע הכי חלש שלי... אז את מוכנה בבקשה בבקשה לתרגם לי את הטיוטוראל(משהו כזה) של ג´וסי לקפלים? למה נראה לי שאני עושה טעות כל פעם ואני רוצה להיות בטוחה. *תודה*

Tinke®Bell

New member
../images/Emo46.gif לא צריך להיות דוברי אנגלית

כדי לתרגם
חוצמזה,אני קיבלתי מצויין באנגלית,אז מה אם אתן דוברות

LakeOFire

New member
וואו, זה שרשור דוברים..?

כי גמני! Yup! אזרחית גאה לאמריקקה של הארצות המאוחדות (12 שנה, טו בי אגזקט). מהן 6 של כל יום לשמור אמונים לדגל, אללי!!

אני חושבת שהכוונה הייתה...

שהן ברמה של דוברי אנגלית. ז"א בתיכון שאליו אני עוברת אז יש קבוצה שנקראת ´דוברי אנגלית´ אבל יש שם גם אנשים שהם לא דוברי אנגלית. אני למשל משובצת לשם ואנגלית זו לא שפת אם שלי.
ואני קיבלתי 100 באנגלית

iyar88

New member
איזה אתר מדליק!!! ../images/Emo85.gif

לאיזה חלק אתן צריכות תרגום?

your-destiny...

New member
../images/Emo142.gifהצללה מתקדמת-כפלים../images/Emo142.gif

הנה הטיוטוריאל! אני רק תרגמתי את הטיוטוריאל של ג´וסי. מקווה שזה יעזור לכן!
דנה

למעלה