אחלה הופעה!!!

yaniv23n

New member
אחלה הופעה!!!

איזה הופעה יהודית דפקה היום!!1 אחלה הופעה בגבעתיים, יהודית תמיד אהבתי אותך ואחרי ההופעה הזאת אני פשוט מאוהב יהודית תעשי לי ילד!!!

PianoGirl20

New member
גם אני הייתי שם...

ונהניתי מכל רגע, כמובן... לצערי הרגעים חלפו מהר מדיי, מכיוון שההופעה הייתה רק שלושת רבעי שעה... זה עוד לא התחיל, וכבר נגמר... בכל מקרה אני ניצלתי כל רגע מההופעה וגם רקדתי ושרתי...היה ממש כיף. כבר המון זמן שלא הייתי בהופעה ונורא התגעגעתי ליהודית, וההופעה הקצרה הזאת ממש עשתה לי חשק לעוד...אז נראה לי שבזמן הקרוב אני אלך להופעה שלה, כי אני פשוט חייבת...

PianoGirl20

New member
חח, דווקא לא!

במקום שאני עמדתי בו היה דיי מרווח.. אני חושבת גם שאיזה כמה מבוגרים (יחסית) שעמדו לידי אמרו כזה אחד לשני 'זה לא נראה לך מוזר שהיא נהנית יותר מאיתנו?.'...חחח.... כי כולי הייתי בתוך המוזיקה ורקדתי ושרתי....אוך, היה כל כך כיף....אני ממש חייבת ללכת להופעה בקרוב..

cosefi15

New member
יאי היה ממש ממש מגניב!

אהבתי שאחרי השיר הראשון היא אמרה כזה: "נו טוב, אני אשיר לכם איזה שיר מהאלבום החדש" חח ואז היא התחילה עם נולדההה בעיר קטנההההה! הגבעתיימים המבוגרים לא ידעו על מה היא שרה ויחסית לקהל הופתעתי... כתושב גבעתיים חשבתי שיבואו רק מבוגרים ובאו הרבה צעירים בסביבות ה 18-20+ ואשכרה ידעו את המילים... חשבתי שרק המבוגרים יבואו ואם זה צעירים זה כי הם התבלבלו בשעות וחשבו שסאבלימנל יעלה קודם... אחלה הופעה, רק הפריע לי שאנשים לא יודעים להעריך את הסולואים שהיא נתנה בגיטרה מדי פעם ואת הנגנים שלה ולא מוחאים כפיים כשצריך!

Crazy Diamonds

New member
אווףףף

הייתי בגבעתיםםם!!!! ורק כשהייתי בקריית אונו חברה שלי כזה סתם ככה אומרת- יש בגבעתיים יהודית רביץ...רציתי להרוג אותה!!! במקום זה ראיתי את מוניקה סקס ומשינה שהם נחמדים אבל שום דבר לעומת יהודית... מה היא שרה בהופעה?????

PianoGirl20

New member
השירים שהיא שרה..

היא התחילה עם מילה טובה, אחרי זה עיר קטנה, אממ..באיזה שהוא שלב היא ראתה שהקהל לא כל כך משתף פעולה ואז היא כזה אמרה 'אני רוצה לנסות משהו קטן'...ואז היא התחילה לנגן את הילדה הכי יפה בגן, ונתנה כאילו לקהל לשיר, ואז הצטרפה..(כנראה רצתה לחמם קצת את הקהל), מתי שהוא היה את 'לקחת את ידי בידך', אחרי זה 'האיש ההוא', 'געגוע', 'רחבת הריקודים', באה מאהבה, ארץ טרופית יפה, ולסיום כמובן את 'בוא לריו'... היה קצר סך הכל, אך מאוד מאוד מהנה. וכן, היו גם צעירים ונראה לי שזה קצת הפליא את החבר'ה הקצת יותר מבוגרים שבקהל..

PianoGirl20

New member
לא נורא...

אני תמיד אומרת לעצמי שמה שהיה היה, ועדיף לא להצטער על דברים שכבר קרו. וחוץ מזה, תאמיני לי שזה באמת היה מאוד קצר (אני בכלל לא הרגשתי שזה התחיל, וכבר זה הסתיים..). חוץ מזה שהקהל היה קצת מבאס ונראה לי שיודית הרגישה את זה. אפילו בסוף היא אמרה משפט כמו 'תודה לכם שיצאתם מהבית ובאתם לראות אותי'...חח..משהו כזה...כי היא כנראה הרגישה קצת מבואסת מהקהל. בקיצור, תאמיני לי שאם תבואי להופעה את תהני הרבה יותר. אני גם רוצה מתי שהוא לבוא להופעה שלה, למרות שממש אין לי 130 שקל מיותרים כרגע...(אוף..אני עוד זוכרת את התקופה שהופעה שלה בבארבי עלתה 80...).

מה קרה?

אני באמת שואלת! פעם היא היתה פחות פופולרית? נוספו לה הרבה מעריצים? למה? מה קרה? רוב האמנים בגיל של יודית לוקחים להופעה 60 ש"ח..80 ש"ח..

YA2007

New member
את ממש טועה...../images/Emo3.gif

שתהיי בעניינים ששלום חנוך, מתי כספי, ובלי להזכיר את שלמה ארצי במילה- לוקחים לפחות 100 ש"ח לכרטיס...

חח, כמובן שלא התכוונתי לאלה..

ת'אמת שלא חשבתי על חבורת היוצלחים האלה {מתי כספי, שלום חנוך..} . התכוונתי לחווה אלברשטיין, נורית גלרון.. ו.. זהו? =\ טוב, ויתרתי.. חח

רק למיטב ידיעתך,

הופעה של חוה אלברשטיין עולה בין 120-170 שקל... אז צריך להגיד תודה שיהודית לוקחת "רק" 130. ואם אני לא טועה, הייתי לפני בערך 4 או 5 שנים בהופעה של שלמה ארצי בקיסריה, וכרטיס עלה 180 שקל. ככה זה אומנים. וחוץ מזה שזה לא קשור רק לאומן. האומן דורש סכום מסויים ממועדון/פאב/מסעדה עם במה/אולם, והם אלה שמחליטים על מחיר הכרטיסים.

Crazy Diamonds

New member
חחחח

כן היומים הטובים מתי הם היו בדיוק?? קצר קצר אבל זה משהו עדיף על כל מוניקה סקס ומשינה שבעולם

cosefi15

New member
היא דווקא כן שרה את ארץ טרופית יפה

היה כל כך מקסים

למעלה