אחלה הופעה!!!

יניר 85

New member
אחלה הופעה!!!

שלום לכולם, אני חדש פה בפורום. חזרתי היום מההופעה של עמיר בזאפה בהרצליה, והיה מדהים וסוחף שחבל על הזמן!!! אין אין אין כמו עמיר, קשה לכתוב על עמיר בכלל כי אתה לא יודע איך. אני מניח שזה הקושי הגדול ביותר של כולכם פה. אני חייב תודה ענקית לפזית וספיר המדהימות שצילמו אותי ואת הבני דודים שלי.
אתן נהדרות!!!!
המשך לילה טוב, יניר

gala2111

New member
ברחוב מדינת היהודים..

קודם כל שלום וברכה לכולם. מזמן לא הייתי כאן אבל כשיש לי כמה מילים , עדיף להוציא . אתמול לפני ההופעה פגשתי בחוץ את פזית וספיר ויצא ככה לדבר על ההופעות של פעם . נזכרתי איך מתישהו, כשזאפה הרצליה עוד היה קמלוט, ציון ברוך עלה לבמה ושר את שלכת עם עמיר . אז היה תמיד נדמה לי שעמיר סובל על הבמה מת לגמור עניין ויפה שיר אחד קודם ... כידוע, הרבה מים (ולצערי גם מזוודות ) עברו בירקון ועמיר נראה לי אתמול ובעצם בכל ההופעות האחרונות בשליחות . נציג ההיגיון עלי אדמות וזה בלי מיליגרם ציניות . במדינה מחורפנת כשהכל קורה הפוך , הוא משמיע את קולו תרתי-משמע ואם זה בהרצליה - אז בכבוד. . . זה שעמיר הוא מוסיקאי וזמר גדול - אין ויכוח . מה שהכי יפה לראות עכשיו זה שהוא פשוט בן אדם גדול. מזל שלנו .

שלוםםםםם

לכל החדשים שלום מקווים לראות אתכם בהופעות הבאות דרך אגב פזית אני בניתי חחחחח יניר יצאו לכם אחלה תמונות לפי מה שראיתי אצל פזית

למעלה