אחלה גינה

motin10

New member
אחלה גינה

מהיום אני מטפל בגינה של הפורוםםםם
כמו כן אני מבקש מכל חברי הפורום לא לדרוך על הגינה ולא לזרוק חפצים ופסולת על הגינה תודה מראש הגנן נץץץץץץץץץץץץ

נאן

New member
מזל טוב נץ

אבל אני צריכה להלשין על שרי היא דרכה לה על הורדים שלי!

שרי 43

New member
בכוח..בכוח את מתחילה איתי....

חכי, עכשיו אני אחרי ועדה מה זה עייפה, אבל חכי, אני הולכת לקרוא לכל החברה יגמרו עליך....תתכונני, את הולכת להתלות על ההוא מחדר גבס.

נאן

New member
../images/Emo25.gifשרי מותק

קנאית אחת יה שרי לא יפה איכס עליכי! אני בשמחה אתלה על ההוא מחדר גבס למה שההוא הוא הוא היחיד במינו וזה ממתי ראית גבר רוחץ רגל לבחורה בכזו חריצות? לכן אף אחת שלא תחטוף אותו עד ה21 לחודש! בקשר לחבריה יעלה תעלו נראה אותכם רק מאימת את! אבל יש לי עוד משהו להגיד לך שלא ממש ימצא חן ! ואולי כן? אחרי שצחקתי על הנהג מונית שלך המיוחד ההוא את בטח זוכרת אותו? ככה בלילה בחלום רדף אחרי איזה נהג מונית בבוקר שקמתי נדבק אלי משהו פחד ואני הגורדיטה להזכירך כבר כתבתי הצוואה. וככה שבועיים אני סוחבת אותו ומתה מפחד לדבר עליו כי ידעתי מה תהיה תגובתך:ככה צוחקים על חברות חפות מפשע אה? כבר חשבתי לכתוב לך סליחה ומחילה עד שלפני..... חטפתי איזה משהו והנהג מונית יצא מכל הכיונונים והכינונים רק מה יצא במשך ארבעה ימים. והיום בבוקר הוא נעלםםםםםםםםםםםםםםם. נישקתי האדמה והתפללתי תפילת הודיה.... אז שרי מותק אני יותר ולעולם לא אצחק מהנהג מונית שלךךךךךךךךךך מבטיחה! אבל זה לא משנההההההההההההה דרכת על הורדים בגינה נץץץץץץץץץץץץץץ תגיד לה! נאנוש (ירדה למחתרת)

motin10

New member
מי דרך??????

יווווווו אני רגוע הלכתי לבדוק את הגינה וראיתי שהכל בסדר ..נאןןןןןן נשמה חחחחחחחחחחח ידעתי ששרי לא תהרוס את הגינה

חן.

New member
לגנן ../images/Emo24.gif ../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo145.gif

אני מבקשת לשתול בגינה צמחי תבלין , ליהנות מהארומה וצמחי מרפא - נגד מיחושים, ופרחי העונה - לשובב את הנפש, נרקיסים, רקפות וכלניות, חבצלות, חרציות ודליות ועוד ועוד .... וורדים בצבעים שונים, והדסים... וכל בוקר בהכנסנו לפורום נראה את הגינה היפה שלנו ונפשנו תתרונן מנחת...

קרנוש20

New member
אני גם בעד לשתול

צמחי תבלין, צמחי מרפא וכל מה שחן אמרה ומצטערת שלא ביקרתי בפורום הרבה זמן מקווה שאתם סולחים ואני אשתדל לא לדרוך על הדשא..... ויחפש לי קיצור דרך אחר ואפשר קפה 2 סוכר? סתם.... הלימודים גורמים למוח שלי לטבוע

motin10

New member
קרנושששש חמודה

קרנוש תעשי לי רק טובה קטנה ..במידה ולא אוכל להשקות היום את הגינה תחליפי אותי ..תודה מראששששששששששש

קרנוש20

New member
סבבה אני יחליף אותך

רק אל תשגח להשאיר לי את
ואת המפתחות לדלת המחסן ואני יטפל בגן ב
שאין כמוהה מה שצריך אני יעשה!!!

motin10

New member
בשביל זה אני גנן בפורום

אני מחכה חן מתוקה שהגינה תתמלא בצמחי תבלין ..הטיפול כבר עלי מוטייייייייייי

חן.

New member
אז מה כבר יש לנו כאן גנן?

מאור פנים כל בוקר בלי משוא פנים,
בדיחות הדעת שנינות, חדות לשון, לצון,
עצב, כאב ואכזבה, חיבה, ידידות,
תשומת לב , התייחסות, התחשבות, חברות, ואהבה
הרשימה עוד ארוכה אך קצרה היריעה.... בשבילך , גנן, הרי זה מלאי נאה של מיני תבלין להתחלה מבטיחה...

שרי 43

New member
מוטי מתוקי

איזו יוזמה נפלאה מתוקי...כל הפורום התמלא ריח ניחוח. גם אני בעד צמחי תבלין, ועוד כמה פרחים כמו שושן צחור וקאלות. נשבעת שלא דרכתי על כלום
סתם...סתם מעלילה הנאן הזאת...

motin10

New member
שרי יקרהההההההה

בוקר טוב שרילההההההה ..דרך אגב תמיד היה ריח נפלא בפורום .אבל עכשיו הריח רק התגבר ועושה לנו טוב בנשמהההההההההההההה ואני מאמין לך שלא דרכת על הדשא ..נאן אמרה לי שהיא רוצה רק להרגיז אותך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מוטיייייייייייי

א וו ה

New member
מה הוא אומר../images/Emo119.gif

קצת
קצת
קצת
שיהיה איפה לעשות
לתת
לשחק ב-
שיהיה ל-
מקום לרוץ יהיה נחמד לעשות על ה-
לשתות