אחלה גול של קטן.....

אספתי 45 פחיות.....

אתה יכול לזכות אותי עליהן?...... ובהודעה ההיא רציתי לכתוב אחלה גול קטן ולא של קטן אבל התפקשש.....

ללא מילים

מי היה מאמין שנגיע למצב כזה ממש אין מילים כולי תקווה שימצא פתרון יצירתי למצב הזה שלא נמצא את עצמנו במקום בו אנחנו לא צריכים להיות

אילוניק

New member
אומר ההימנון הלאומי

כל עוד בלבב פנימה נפש יהודי הומיה ולפאתי מזרח נפש אדומה בוכיה עוד לא אבדה תקותינו התקוה בת שנות אלפיים להיות בליגה במקום האחרון זה לא כל כך נורא תקנו עיתון החזיקוהו הפוך ותראו מי בראש ומי במקום האחרון שייע שייע שייע איי איי איייי

על האש

New member
אני במקומך הייתי סותם

תמשיכו ככה ותהיו מהר מאוד מועמדים להצטרף אלינו.

../images/Emo45.gif

מאיפה יש להם תאומץ לרדת עלינו ? אנחנו הפסדנו 1-0 לחיפה הם לבני יהודה חחחחח

אילוניק

New member
עניים שלי יקח לנו קצת זמן

להגיע למקום שלכם ועד שנהיה מועמדים בתור אוהד לאוהד מי שעל הגובה הוא המלך מקום 4 זה יותר טוף מלהפסיד לערפים

RED OR DEAD BS

New member
במצב הזה לא ישארו עוד הפועל בליגה

גם המצב שלנו (ב"ש) לא משהו למרות השיפור, גם הפועל חיפה על הפנים, בקיצור נקווה לימים אדומים יותר ונזכה לחזות בנפילת המכבים

SimsY

New member
אני לא מבין מה הוא עושה כאן

בכלל הוא לא אוהד של הפועל - שיילך לעזעזל ! זה מראה את התת רמה של האוהדים בארץ, שבמקום להתרכז באהבה לקבוצה שלהם הם מתרכזים בשנאה לקבוצה היריבה. ואגב אני לא אכחיש שגם אני לא מאוהביה המושבעים של הפועל אבל זה כבר מוגזם.

ג'ינג'י......

מה איכפץ לך מה אני עושה כאן??... לא טוב לך, לך שב בים או על דשא עם חברים..... וכן אני מעדיף קודם כל את האהבה שלי לביתר אבל אני גם רוצה בהפסדים של הפועל ושל מכבי..... קאפיש??....

SimsY

New member
זה בדיוק מוכיח את הטענה שלי !

יש הרבה אוהדים בספורט של היום שממש הורסים את כל העסק ומורידים את הרמה - במקום להתרכז באהבה לקבוצה שלהם מתרכזים ולקדם אותה מתעסקים בשנאה לקבוצה השנייה ואיך להרוס להם. God, how LOW!

SimsY

New member
נקודה טובה

הוא לא כל כך מוצא כנראה את החיים שלו בקבוצה האהובה עליו אז הוא מחפש אותם בלהרוס לקבוצות אחרות, אחרת הוא היה עסוק בפורום של הקבוצה שלו.

למעלה