אחלה בוקר אנשים.

אחלה בוקר אנשים.

יאללה לקום ולהתעורר. יש מזג אוויר מצויין,ושמש לפרצאווף !!! שבת שלום שתהיה.

אחרי אין ספור קומבינות

ואירגונים ופיצולים ואיחודים וטלפונים ותאומים, יש תוכנית ליום המקסים הזה.

דקר29

New member
|אייקון של מנדיס||מלצרית מעצבנת||גופית סבא|

אוחחח היה לי כייף אתמול! שכחתי כמה שאתם מאגינים ואחלה אנשים.. מבטיחה להגיע שוב ולסיום |טוסט במול!! אבולעפיה|

menny1970

New member
שבת שלום מכולם או כמו שאומרים כאן...

HAVE A PLEASENT WEEKEND נמצא במיאמי פלורידה לרגל כינוס מטעם העבודה ואח"כ עוד כמה ימים עבודה ואז חזרה לישיראל. ולך המדהימה אם במקרה את קוראת את ההודעה הזו היה ממש כייף לשמוע את קולך בסקייפ וכן אני מודה את חסרה לי מאוד. אז שבת שלום לכולם.

menny1970

New member
אל תכעסי אבל מעדיף כרגע לשמור על זה לעצמי

יחד עם זאת - אם היא תקרא ותחליט להחשף, זו זכותה למרות שאנו לא מכירים כל כך טוב, מהמעט שאני מכיר אותך דרך כאן, אני יכול לאחל לך מכל הלב שהלוואי שתמצאי את "הגבר שלך" כפי שאני מאמין שמצאתי.

mazoneli

New member
יאללה יאללה שמענו עלייך ../images/Emo56.gif

אין אישור קולי
.

menny1970

New member
כן, מודה, מצאתי את "הגבר" שלי.....

גם ככה היא טוענת שיש לי מן נטיות נשיות כאלה לעשות כמה דברים יחד, שאני בעצם באמת מקשיב ולא רק שומע אותה הכי גרוע זה שאני זוכר מה שהי אומרת, מגיב לדברים.... וכו' מי יודע, אולי אני באמת האישה במערכת יחסים שלנו למרות שהיא מאוד קצרה עדיין ובאמת רק בתחילת הדרך מצד שני, אם אני הבנתי נכון את פולניה...... אז בטח גם לך יש את הנטיות האלה של להקשיב, לזכור, להגיב נכון רק שלא תגלה שאני מה זה מזויף ושאני בעצם כותב כל דבר בסוף הפגישה......
סתתתתתתתתתתתתם. פשוט כייף לי איתה ומקווה שאולי באמת יצא מזה מהו בכל מקרה, בתור פולניה אסלית את לא קצת התערבבת עם מרוקו? ולא נעים להגיד אבל הפכתי לגזען בכל מה שקשור בזה עם כל התואר שלי במזרחנות...... אז בינתיים יללה ביי

שיואווווו

גם מחובר לצד הנשי, גם מודה, גם מקשיב וזוכר ועוד כיף לך עם זה...נו מה אומר ומה אגיד- הפסד ענק לבנות הפורום. שיהיה בהצלחה איש!

למעלה