אחלה אורגיה

master david

New member
אחלה אורגיה

זיקו כל הכבוד על היזמה על האירוח ועל ההרגשה הטובה שנתת לכולם היתה אחלה אורגיה כולם היו חופשיים בלי פוזות ומאוד נהנו לכל הדובים ואוהבי דובים בפעם הבאה תבואו תשחררו את עצמכם ממה יגידו איך יסתכלו תבואו ותהנו מסקס מדהים נעים ונטול פוזות

megaroy

New member
אני חייב להסכים

היה ממש ממש נחמד והמון תודה לזיקו ושובבי המקורי על האירוח המקסים.פעם הבאה אצלי ואז יהיו גם פשטידות

master david

New member
פשטידות

פשטידה אחת עלי בכייף אהבתי מאוד גם את חוש ההומור של כולם

ז י ק ו

New member
חברים יקרים - הסיכום

היה נחמד מאד מאד מאד מאד תודה לכל שזיינו את השכל ולא באו תודה לכל אלו שהבטיחו להגיע ולא באו ובעיקר תודה לאלו שהגיעו היה באמת אחלה, ערב נטול פוזות... ונטול פשטידות
פעם הבאה .. לא יודע מתי

נטול פוזה זה:

שהיה ממש אחלה כולם שיתפו פעולה אפילו לא היה צריך מגבות (שהיו מוכנות ע"י הכניסה) ואנשים הרגישו חופשיים עם העירום שלהם לחלוטין היה פשוט כיף אני מודה שבהתחלה הייתי נבוך לחלוטין .וזה ממש לא אופייני לי אבל בהמשך נהנתי כמו כולם :

bearale

New member
מתי הפעם הבאה? ../images/Emo9.gif

מתי הפעם הבאה? אשמח להצטרף... ואגב, כמה אנשים הגיעו בסופו של דבר לאורגיה הזו? מה היה היחס בין דובים ללא-דובים? מה היה היחס בין מבוגרים לצעירים?

ז י ק ו

New member
אני מניח שבסביבות ינואר 2007

זה באמת משנה מה היה היחס ?! כלבים חתולים ?? אקטיבים פאסיבים ?? דובים לא דובים ?? עציצים פרחים ?? מבוגרים צעירים ?? יתושים ברחשים ?? העיקר שהיה - והיה אחלה !!!

bearale

New member
אני לא יודע אם זה משנה או לא...

אבל אני מניח שאם פשוט תענה, זה יעודד עוד אנשים להצטרף בפעמים הבאות. אותי זה פשוט מעניין/ מסקרן לדעת, כי אני לא מכיר (עדיין?) את המשתתפים בפורום הזה.

למעלה