אחי

mayarel

New member
אחי

מחר אזכרה של שנתיים לאחי. הוא נהרג במהלך שירותו הצבאי בשטחים כשניסה לחלץ הרוגה. לא קשור לפורום אבל הוא היה אדם מקסים ועדין קשה לי לדבר בלשון עבר. אין לי יכולת לספר כמה לב היה בבנאדם הזה. כמה חיוך. אני מצרפת קישור לאתר משרד הממשלה. זהו. קשה לי מידי.

גאמי

New member
../images/Emo16.gifחיוך של נשמה יתרה!

מאיה יקירתי. ליבי איתכם ועם כאבכם. ביקרתי באתר ויהי זכרו של ויקטור אריאל ברוך. איזה חיוך, אין צורך להוסיף מילה. שלא תדעו עוד צער.

alef beit

New member
עצוב וקשה ןכואב

ומשאיר אותי עם רצון גדול לתמוך ולומר מילה טובה ולא יודעת מה לומר. וחושבת לעצמי שיש לך הרבה התמודדויות לא פשוטות בחיים וכל מה שאפשר לקוות זה- שתתחזקי ותמשיכי הלאה ותצליחי בכל מה שאת עושה.

mayarel

New member
תודה + קישור מפורט יותר

רק למי שיש זמן כי יש כאן את סיפור חייו.תודה על הזמן שהקדשתם לו ולי.

mayarel

New member
תמונה

ויקי הספיק להכיר רק את רותם שלי. מיקה נולדה עשרה ימים לאחר מותו (בשם שלה יש שתי אותיות אמצעיות זהות לשלו). רותם אז לא אובחן כאוטיסט והיה כמו היום האור של הבית. ויקי השוויץ כל הזמן על איך שרותם ממש דומה לו כשהיה קטן. חבל שעכשיו רותם הרבה פחות מזכיר אותו כי באמת כתינוק הדמיון היה ממש מקסים. אבל עדיין לרותם יש אותו חיוך ממזרי כזה. זאת תמונה שצילמתי כחודש לפני שויקי נהרג. הספיק לקנות לו מתנת יום הולדת באיזה קניון שכוח אל שנתנו להם להסתובב בו וכתב כרטיס מצחיק כהרגלו. זהו. דוד לשנה. מיקה רק הספיקה לקבל ליטופים דרך הבטן שלי. אח לעשרים שנים. הרבה פעמים שיש לי משברים עם רותם אני חושבת עליו ועל כמה שאפשר שיהיה כל כך יותר גרוע. מוזר לא..

גאמי

New member
כל כך מצמרר ועצוב!

את תראי שעוד תדעי ימים טובים יותר, תראי. איזה סיפור מרגש מאיה, קרעת לי את הלב. דרך אגב את צודקת, זה מדהים יש ביניהם דמיון

R6R6R6

New member
מאי ממש ריגשת אותי

רואים שהוא היה אדם מקסים וזה כואב כואב כואב תהיי חזקה רונית

rutimay

New member
אוי, מאיה, גרמת לי לבכות.

לא יכולה לתאר לעצמי מה את מרגישה, אבל ברור לי שהכאב לא עובר ולא יעבור. עצוב כל כך. שולחת לך חיבוק.

טל 0 0 0

New member
../images/Emo16.gif לויקטור ולך ../images/Emo201.gif

החיוך שלו אומר יותר מאלף מילים... חבל כל כך.

../images/Emo201.gif../images/Emo16.gifמאיה שולחת לך חיבוק

שמרי על עצמך, שמרי על כוחותייך היה לו באמת חיוך של אור ולב גדול על המעשה ההוא. שולחת לך אנרגיות טובות שתעברי את היום ההוא ותחזקי את אחיותייך והורייך. מותר לבכות. מותר וחשוב

עצוב ומרגש, יהי זכרו ברוך ../images/Emo16.gif

תודה ששיתפת, קראתי וראיתי את תמונתו. הוא נשמע ונראה נשמה טהורה ובעל לב רחב.

shavririt

New member
אח אציל נפש, היה אחיך.../images/Emo16.gif

גם בלי להכיר, המעשה שבו איבד את חייו מעיד יותר מאלף מילים. יהי זכרו ברוך.

דודוUUU

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifהחזיקי מעמד

אדם מופלא ואציל נפש רגשת אותי כל כך

הי מאיה,

הבת שלי משרתת כמשקית ת"ש בגדוד שמשון. בשבת האחרונה כשביקרנו בגדוד (בהר גילה נכון לעכשיו) שאלתי אותה על ההרוגים מהגדוד. (יש שם לוח עם תמונות של האנשים) והיא ספרה לי על אחיך. עולם קטן. מחזקת ידיך וידי משפחתך.. רונית ולגרין קלינאית תקשורת

למעלה