אחי

marian3

New member
אחי

היי שמי שלי ויש לי אח מקסים בן 28 שסובל ממניה דיפרסיה מאז היותי קטן, אחי ואני מאוד קרובים למעשה הוא חי איתי ואני מאוד דואגת ואוהבת אותו. כמובן שזה מאוד קשה וחלק נכבד מהזמן שייך כמובן לו. אני מאוד רוצה למצוא לו מישהי שיוכל לחלוק איתה את החיים, שיש לה גם איזה שהיא מגבלה, לכן אני פונה כאן למשפחות שאם ברצונם למצוא לבתם אם אחותם מישהו איכותי באמת עם מגבלה נפשית קטנה. אשמח אם תפנו אליי, אתם כמובן יודעים כמה קשה למצוא להם בני או בת זוג ולכן אני פונ דרך האתר כי אין לנו שום דרך אחרת. תודה רבה שלי

jinjetta

New member
היי שלי,

זה יפה שאת רוצה לדאוג לאח שלך אבל אני חייבת להודות שאני לא כל כך בעד. א. הכרויות דרך האינטרנט זה מאוד בעייתי. אנשים יכולים להציג את עצמם בשלל צורות, ואף פעם לא יודעים מי נמצא מאחורי המסך. ב. אני חושבת שמוטב שאחיך יכיר אנשים ונשים במסגרות חברתיות, ויבחר בעצמו עם מי הוא רוצה להיות. את יכולה לעודד אותו ללכת למסגרות חברתיות שונות במסגרת מרכזים לבריאות הנפש. יש מועדונים חברתיים עם פעילויות שונות של פגועי נפש. בצורה כזו הוא יכיר לא רק בנות זוג פוטנציאליות, אלא גם חברים בכלל, ויוכל לחלוק עמם את זמנו. יכול להיות שהוא בכלל לא רוצה להיות בזוגיות, יכול להיות שזוגיות היא לא הצורה המתאימה לו, והייתי מציעה לתת לו לבחור בעצמו את חבריו ואת דרך חייו, כפי שודאי היית רוצה עבור עצמך.

marian3

New member
זה לא בדיוק המצב

היי, קודם כל תודה על התגובה. ראשית אחי ביקש שאני אבדוק עבורו את האופציה הזו. בהקשר למועדונים החברתיים הוא לא מוכן ללכת לשם הוא עבר שם טראומה כלשהיא שמונעת ממנו שוכ להתקרב למקומות אלו. אחי מאוד סגור ולא מוכן להכניס אף אחד לחייו חוץ מבחורה שהוא מאוד רוצה להכיר. הוא אמר לי שאינו מעוניין בחברים אלה רק בחברה אחת שתוכל להביןם אותו ולהיות איתו. אני יודעת שזה לא המקום האידיאלי ותאמיני לי שניסתי הכל אך טרם מצאתי. חשבתי אולי מכיוון שיש פה משפחות עם בעיות זהות אולי יש להם קרובת משפחה שרוצה את אותו הדבר. בכל מקרה מאוד מעריכה את האתר שלכם ומקווה שאולי בכל זאת אחי ימצא פה את מבוקשו. יום קסום לכולם. שלי

adi5551

New member
לשלי בקשר להודעתך לגביי אחיך.

קראתי את ההודעה שלך בפורום. אני כמעט בת 27 ,בעייתי דומה לבעיתו של אחיך. אני מתפקדת מצוין. ובחברה הבריאה אפילו לא שמים לב למחלה. אני עובדת . נראה שיש לנו הרבה מן המשותף . הייתי שמחה לדעת פרטים נוספים על אחיך ובהמשך ליצור קשר. כגון: מקום מגורים, תפקוד , מראה , מה עושה בשעות הפנאי וכו'.... האם אוכל לקבל את האי מייל שלך? להתראות אני.

marian3

New member
היי לך

קודם כל שמחה שפנית אליי. כפי שציינתי אחי בן 28 גובה 175 הוא רזה מוצק. שיער שחור קצוץ עור בהיר בעיקרון נראה ממש טוב וכפי שאת ציינת אף אחד גם לא מרגיש את המחלה. חיסרון אולי יתרון ביישן מאוד וזה נותן לו המון חן לאישיות המקסימה שלו, הוא מאוד שליו וטוב לב ואוהב לאהוב ולתת המון מעצמו למי שיואהב אותו בחזרה. בשעות הפנאי הוא אוהב לשמוע מוסיקה (אהבת חייו) הוא מאוד אוהב להיות במחשב. הוא מאוד אוהב לטייל אוהב בתי קפה וכמובן מסעדות. הוא גר איתי בחולון. מאוד אשמח לשמוע גם קצת עלייך והאיימייל שלי הוא[email protected]. יום קסום, שלי

jinjetta

New member
הכרויות באינטרנט ובכלל

כיוון שהנושא עלה, אני מעוניינת להביא מספר כללי זהירות שכדאי לקחת לתשומת הלב כאשר מחפשים להכיר אנשים ברשת (ומחוצה לה). צריך לזכור שהאינטרנט פתוח לכולם, ואין לנו דרך לדעת מי נמצא מאחורי המסך, או מאחורי הטלפון - אפילו אם הוא/היא מספר לנו ניסים ונפלאות אודותיו. עוד כדאי לומר, שלא כל מי שיש לו/לה דבר או שניים במשותף איתנו מתאים לנו באופן אוטומטי, ומותר להיות בררניים ולשמור על עצמנו. טיפים חשובים להיכרויות ברשת האינטרנט 1. זכרו כי את תמיד בשליטה. בידיכם הבחירה להישאר אנונימיים לחלוטין עד אשר תרגישו מוכנים למסור את כתובת הדואר האלקטרונית שלכם. 2. בידיכם גם השליטה בהחלטה להעביר את הקשר אל מחוץ לרשת האינטרנט. בנוסף, יש לכם יתרון ברשת כיוון שהנכם מסוגלים להכיר אחד את השנייה טרם הפגישה הראשונה. זכרו שאין חובה להמשיך מעבר למחשב או לטלפון עד שאתם מרגישים לחלוטין מוכנים. לכו בקצב שלכם! 3. כשאתם מחליטים להיפגש פנים מול פנים, בחרו מקום ציבורי ודאגו להגיע בכוחות עצמכם. ספרו לחבר או חברה לאן אתם הולכים ודאגו להתקשר כשהגעתם הביתה. 4. לעולם אל תכללו פרטים אישיים בפרופיל האישי, בעיקר מספרי טלפון, כתובת דואר אלקטרוני, כתובת מגורים או שם מלא. מסרו פרטים אלו אך ורק שהנכם מרגישים שניתן לבטוח בצד השני, קחו את הזמן. 5. פתחו תיבת דואר אלקטרוני במיוחד לצורך הכרויות ברשת. 6. אל תפחדו לשאול הרבה שאלות ושימו לב לחוסר עקביות בתשובות. 7. תתרחקו מחברים שלא מקבלים "לא" כתשובה או לוחצים עליכם למסור פרטים אישיים. חברים רציניים באתר יכבדו את פרטיותכם ויאפשרו לכם להתקדם בקצב שלכם. 8. אם נתקלתם בחבר המנסה לשכנע אתכם לפנות לאתר הבית שלו או מבקש מכם כסף, השתמשו בשכל הישר, לא להיענות והסבו את תשומת לבנו. 9. אם מישהו מוסר לכם מספר טלפון מסחרי או בעל קידומת שאינכם מכירים, בדקו אותו כדי להיות בטוחים שזה אינו קו בעלויות מוכפלות לפני שאתם מתקשרים. 10. השתמשו בשיקול הדעת שלכם כי בסופו של דבר אתם אלה האחראים לחווית ההיכרויות האישית שלכם. סמכו על תחושות הבטן ותוכלו להנות עם האנשים הנכונים.

למעלה