אחי נעדר בקנדה !!!

engelko

New member
אחי נעדר בקנדה !!!

אחי יואב גולן,נעדר כבר יותר מ-3 שבועות בקנדה.לאחרונה נודע שמשך כסף לפני יותר משבועיים בעיר granby בקוויבק.לא יצר קשר עם המשפחה בארץ. הוא כנראה ניסה להיכנס לארה"ב בדרכים לא חוקיות כי לא קיבל ויזה. הוא גם לא היה חוקי בקנדה (אחרי 3 חודשי שהות פגה הויזה והוא שם כבר שנתיים). אם למישהו יש איזשהו מידע שיכול לעזור באיתור נעדרים,חברה שמתעסקת בעינינים אלה או שמע על משהו שיכול לעזור בכל דרך למצוא אותו,בבקשה אם יוכל לכתוב חזרה הדואר שלי [email protected]

Sundancer

New member
היתי בודק קודם בשגרירות קנדה בישראל

כי יכול להיות שהוא במאסר. אם השגרירות לא עובדת בימים אלה בגלל המלחמה, אפשר ליצור קשר עם משטרת ה- RCMP שזה הגוף הקנדי שמקביל ל- FBI בארה"ב. במקביל, אפשר לפנות גם למשרד החוץ בירושלים. בהצלחה.

sweet pita

New member
אירית שלום

אני מקווה מאוד שתמצאי את אחיך במהרה. אם את צריכה עזרה אנא פני אלי ואשמח לעזור במה שאוכל. חזקי ואמצי תמר

engelko

New member
חוסר אונים משוגע אין שום דבר

תיק במשרד החוץ והקונסוליות מעורבות ויודעות !!! השאלה כמה מחפשים יש אולי איזה רעיון מה עוד לעשות איפה לבדוק למי להתקשר ??? "ידים כבולות"....

engelko

New member
משהו במקרה מכיר או חי ב Granby

Quebec ?? צריך מידע(טלפונים,כתובת) דחוף על חברות אוטובוסים או כל דרך אחרת שניתן לעבור את הגבול לארה"ב !!! אולי קווים מ Granby לאולבני בניו יורק (המידע האחרון על המצאו של הבחור לפי משיכת הכספים ב GRANBY ) לפני 3 שבועות

Sundancer

New member
אי אפשר לעבור היום לארה"ב

גם קודם האמריקנים היו קפדנים אבל אחרי 11/9 ממש אין שום אפשרות לעבור במעבר גבול ללא כל האישורים הדרושים כך שגם אם היה על אמצעי תחבורה מסודר, הוא הורד ממנו בגבול. גראנבי זו עיר גדולה למדי בדרום קויבק. טלפון משטרת גראנבי 1-450-375-5442 אמור להיות להם גם מישהו דובר אנגלית (השפה הרישמית צרפתית). מקווה שיימצא בריא ושלם.

sweet pita

New member
היי אירית

אני לא מכירה את העיר או חיה בה. אבל זה אתר שמרכז את המידע על העיר : Web Site www.granby-bromont.com Toll free number (866) 472-6292 (Canada, USA) Telephone (450) 375-8774 Fax (450) 375-3530 EMail [email protected] התקשרתי אליהם והם נתנו לי את מספר הטלפון של תחנת האוטובוסים המקומית : 1-450-776-1571 דיברתי איתם ואין משם אוטובוסים שיוצאים לארה"ב. צריך לקחת אוטובוס למונטריאל יש מקומי ואקספרס : מקומי פעמים ביום (10:05 ו 20:00) ואקספרס שלוש פעמים ביום (7:00, 14:35,17:00). מקומי לוקח לו שעתיים ולאקספרס כשעה. טלפון של תחנת האוטובוס במונטריאול: 1-514-842-2281 תמר

Mickey F

New member
I saw the news yesrterday

and they said that the government of Canada "lost" 36,000 people. This is the number of people that were supposed to be deported from Canada (criminals, denied refugees, ilegal residents, etc.) but the government has lost track of them. Your brother can be one of them and that's why no one can give you any information.

estee from ynet

New member
Missing Person

Irit, It's possible that someone other than your brother used the Credit/Bank Card - your brother might not even be in Granby/Quebec. There is also a town called Granby in the U.S. http://www.munic.state.ct.us/GRANBY/granby.htm You can try to search for your brother through Canada Find - I don't know how reliable they are. http://www.canadafind.com Good luck! estee

engelko

New member
חברה תודה לכולכם...

בינתיים הבחור נמצא !!! נתפס "והושלך למעצר בקונטיקט בקרוב יחזור הביתה.

Pouf Pouf

New member
למה אנשים עושים את זה? ../images/Emo7.gif

אני בטוח שעכשיו הוא נורא מצטער כשהוא מסומן בכל בסיס נתונים אפשרי וקרוב לוודאי שמעולם לא יוכל להכנס יותר לארה"ב וגם לא להגר להרבה מדינות אחרות שמשתפות אחת את השנייה במידע.

למעלה