אחי מתפקדי הליכוד !

אחי מתפקדי הליכוד !

אחי מתפקדי הליכוד ! אמרו "כן" לשלום – מנעו את הנסיגה השלום- ככול שאנחנו מוותרים ונסוגים מחבלי ארץ נוספים, הולך ומתרחק מאיתנו. מלחמת אוסלו מוכיחה לנו זאת באופן מובהק: הנסיגה והצהרות על נסיגה נוספת – הביאה לנו את המלחמה הנוכחית בה איבדנו 1,000 מבני עמנו. לא ברור למה לאחר הוכחה כה ניצחת – השמאל ממשיך לדגול בתפיסה שמסירת שטחים תביא לשלום. בואו לא נאבד את השפיות - ונסתכל על העובדות בעניים פקוחות, כאשר אנחנו בטוחים בצדקת דרכנו ואין לערבים מקום למחשבה שיוכלו להקים מדינה על אדמתנו – הטרור קטן ועמדת הפתיחה שלנו לשיחות על שלום אמת משתפרת. ומה עם מדינה לפלסטינאים ? הפלסטינאים (או יותר נכון, מנהיגיהם המנצלים אותם) מסרבים לקבל מדינה ללא נסיגה מוחלטת לגבולות 67 וללא זכות השיבה – תנאי שמתנגדים לו רבדים נרחבים בישראל. ברק נתן לפלסטינאים מדינה, אבל הם סרבו לקבלה ופתחו במלחמה. ומה עם זכויות אלמנטריות לפלסטינאים ? עמידה ברורה על עמדתנו שתביא להחלשת הטרור תאפשר הן להפחתה בעובדן חיים בקרב הפלסטינאים, הן בהקלה במגבלות הנתונות עליהם כיום והן בעליה ברמת חייהם. לדאבוננו אין שלום אינסטנט – ככול שנביע הכרה ברורה בזכותנו על ארצנו השלום ילך ויתקרב.

רונאל1

New member
הצביעו "בעד!"

ותיקון קל - לא מלחמת אוסלו, אלא מלחמת שרון והליכוד הביאה עלינו 1000 הרוגים. נגמרו התירוצים.

שים לב, רונאל

הגעתי למסקנה שיש בדבריך משום הטעיה רבתי של אנשים חדשים שמגיעים לפורום. אבקש לציין מעתה בכל עת שאתה מביע תמיכה בנסיגה כי אתה איש שמאל מובהק, על מנת שלא יווצר הרושם שיש איש ליכוד שתומך בנסיגה בצורה כה נחרצת. לחלופין, אתה רשאי לכתוב בכל ניק שהוא. אז לא אדע וממילא לא יהיה בכוחי לעשות דבר. תודה ויום טוב.

רונאל1

New member
אבקשך עלק...

תודה על ההצעה אבל לא תודה. עוד מעט תבקש ממני לכתוב סימני זיהוי אחרים כדי שידעו שאני יהודי. נדמה לי שממש לא מסובך להבין לאיזה צד אני נוטה ואם היה כל כך חשוב לי להטעות הייתי מתחזה לליכודניק בכמה ניקים וכותב על חשיבות תוכנית ההתנתקות. תודה ויום מצוין!

תגיד לי, איך שאתה לא שמח לאיד?

תשמח ככל שאתה יכול על מהלכו של ביבי אהובנו. בקטע שלו אני מפסיד בכבוד.

אחי היקר, ברוך הבא

אנא אל תסתפק בקריה זו, אלא פעל ככל יכולתך על מנת למנוע את תוכנית ההתנתקות מהציונות. ברוך תהיה.

למעלה