אחי טס

לורן29

New member
אחי טס

אחי הצעיר טס לטיול לדרום אמריקה. הוא לא הסכים שאקנה לו שומדבר מהציוד. את הטיול הוא ממן לבד. את הציוד הוא ממן לבד. וכך אבדתי כל סיכוי לקנות לו משהו יעיל לכבוד הטיול שלו. אני עדיין רוצה לקנות לו משהו (כמובן) והחלטתי ללכת על "ערכה למטייל הישראלי", שיכלול כל מיני דברים קטנים שיזכירו לו את הארץ, וכמובן שיהיו שימושיים בטיול שלו. אשמח להצעות שלכם, בעלי הנסיון, מה אני יכולה לקנות לו. תודה מראש וערב טוב

natyh

New member
מצלמה

ןאם לא מצלמה אז תיק למצלמה ואם לא תיק למצלמה אז תיק תת מימי למצלמה . מתנה מתאימה לא שוכחים אף פעם ואת תזקפי לזכותך קרדיט על תמונות תת מימיות מדהימות . נסי את אוה מרין יצרן תיקים תת מימייים למצלמות דיגיטליות באלנבי 82 ת"א היבואן נקרא קמרה . עוד אפשרות מצלמת פילם תת מימית מחיר 250 ש"ח בקוסמוס בחיפה . בקיצור זה הכיוון שלי . נתי

sela v

New member
כרטיס חיוג

שהוא יתגעגע אליך הוא יוכל להתקשר, וזה גם לא כבד.

natyh

New member
יש דברים קטנים

שמטילים מאד אוהבים כמו פירסומת לקוטג' ששמים במלונות ישראלים בלוח מודעות וזה נורא מצחיק . אולי תתני לו קסיטת וידיאו מועברת לשיטה האמריקאית NTSC או אולי DVD של זהו זה למשל ... או שירי מולדת , משהו חדש כמו הפרויקט של עידן רייכל או מיקה קרני . או נגן MP3 שישמע מוזיקה בדרך ? או כרית לשים מתחת לראש באוטובוס הולך מצוין . או אולי ספר ? ספר בעברית אתגר קרת או רם אורן משהו ? נתי

למעלה