אחי הפרוג הטובים

shakedsham

New member
אחי הפרוג הטובים

אשמח מאוד לרעיונותיכם: שלום אני שקד ומנגן בחליל צד. בעוד כחצי שנה יש לי רסיטל פנימי במגמת מוסיקה, ואני שמאוד אוהב פרוג רוצה לעשות קטע אחד כזה. הדרישות: קטע ברמת נגינה יחסית גבוהה (יותר קשה מג'ת'רו טול למשל). כ 5 דקות (יש מגבלת זמן על הרסיטל ואני מנגן גם יצירה קלאסית ושיר של צ'יק קוריאה אז זה מה יש). אפשר גם קצת יותר בצורה שאוכל לחתוך איזה פזמון אחד ולסיים מהר... כלים מלווים לא אקזוטיים מידי...תופים בס גיטרה קלידים...אולי סקסופון אם צריך... בעניין הסגנון שאני אוהב: אני אוהב את ג'ת'רו טול, בעיקר את songs from the wood אבל רק רמת הנגינה ב my god (מאקוולונג) היא מספיק גבוהה, וגם היא בקושי כזו...חוץ מזה אני אוהב מאוד את יס, ELP, GG, אבק, אנגלגרד...בקיצור: או סימפוני, או פולקי, או ריו. זהו בערך. תודה לכולם ויום מעולה, שקד

shakedsham

New member
ממה ששמעתי אותם

וזה לא הרבה מאוד, הרמת נגינה שם די נמוכה, לא מתאים לרסיטל. אבל אולי אני במקרה שמעתי שירים קלים? אני אשמח שיוארו עיני.

epitaph

New member
אמממ

King Crimson - I Talk to the Wind Asia Minor - Preface זה כמובן אם אין לך בעיה עם שירה.

קטעי חליל

תנסה קטעים של פוקוס או קטעי סולו של החלילן שלהם - Thijs Van Leer. הייתי גם מנסה לבדוק קטעים של חלילן הג'אז הרבי מאן.

MajorWinters

New member
My God פשוט?

תהיה בריא... אולי התיווי שלו פשוט יחסית... אבל לבצע את זה כמו איאן אנדרסון, קשה, אולי בלתי אפשרי... King Crimson - I Talk to the Wind National Health - Binoculars קטע של 11 דקות יש באמצע איזה סולו חליל.

RedCherry

New member
Freedom Rider - Traffic

לא יודע לגבי התחכום של השיר, אבל יש שם קטע חלילים גדול, שנראה לי ממש קשה.

shakedsham

New member
תודה רבה לכולם! אנסה את ההמלצות!

וסתם לידע כללי: נגני החליל מבינכם ודאי יודעים שאיאן אנדרסון הוא אמנם מאוד מוכשר, אבל יש לו מספר טריקים שכל נגן ברמה גבוהה יכול להתמודד איתם, ועליהם הוא בונה את כל סולואיו. בקיצור אם אתה די טוב, אתה מנגן אותו ממש בקלות.

למעלה