אחי המתנחבלים

אלון גל

New member
אחי המתנחבלים

מתנחבלים חיזרו ארצה שבו לכם בבני ברק ובירושלים של מטה בתי הכנסת והישיבות מחכים לכם חיזרו מהר, חיזרו ארצה מה לכם עשות בארץ זרה? אך אם תמשיכו לרבוץ בבית אל וחברון לא אלין אני בשבילכם לא אניח תפילין

קלייר

New member
לצערי אלון יקר/כל אבן היא ארצם

לצערי כל אבן היא ארצם,ומי המשלם את המחיר,?ילדים קטנים משני העמים, וחיילים שעושים מלאכת קודש,אך גם אליהם יש להם טענות,ותפילין ידידי היקר ,תניח לכל יהודי בארץ או בנכר,

אבו-דני

New member
ושוב הרפש=הבערות של הכיעור השמאלני

כורך תמימים וישרי דרך עם עבריינים מחברון משל היו אותו דבר כלום נתן לצפות לאי אילו מחשבות הוגנות מנבערים? ורפי שכל? שלכם האבו...שעדיין לא מתפלא על הרישעות השמאלנית

all

New member
הם לא מתנחבלים.

הם בסך הכל ארגוני הסירוב. ואני מבקש ממך להבא אמור כל שברצונך להגיד מבלי לפגוע ב רבע מליון איש. אולי זה יצחיק אותך אבל כ-25% מהם הם שמאלנים בדיוק כמוך, רק בלי כסף לדירה בהרצליה ובלי חשק לנסוע שעתיים לעבודה.

B.Shokor

New member
תאמין לי ALL

שאם המתנחלים האלה יחזורו ארצה יוכלו ללחוץ על המדינה שתסדר להם מקומות מגורים ומקומות עבודה.

all

New member
איך הבנת דברים שמעולם לא אמרתי

אינני יודע. אבל השטויות של המדינה תסדר להם....... ממתי מדינה דמוקרטית אמורה לסדר מקומות עבודה? ממתי מדינה דמוקרטית אמורה לסדר מקומות מגורים? כל שאתה מקבל כאן הוא חופש, חופש בעזרת השרירים שלך והמוח שלך לדאוג לעצמך ככל שתוכל. כל השאר זה פרוטקציות מטונפות שמקורן בסוציאליזם הרוסי שהיה כאן עד שנות ה-60.

B.Shokor

New member
הצחקת אותי!

ממתי מדינה דמוקרטית דואגת למקומות העבודה של האזרחים שלה? אוליי את צודק בקשר למדינות דמוקרטיות אחרות, אבל לגבי ישראל אתה בכלל לא צודק, מדינת ישראל נותנת לאזרחים שלה שבוחרים לגור בנגב מקומות עבודה, ובתים בחצי מחיר, בנוסף לכך המון הטבות. אז אנא ממך, אל תצחיק אותי פעם אחרת.

B.Shokor

New member
כל הכבוד על כל מלה שאמרת.

אם המתנחילם יחזורו ארצה נוכל לקפוץ צעד מאוד מאוד גדול בתהליך השלום.

למעלה