אחי אריאל

shlish2004

New member
הצדק נעשה אך לא הושלם

מיכל שמחתי לקרוא בכתבה שהעוול שנגרם למשפחתכם תוקן. כולי תקווה שדברים כאלו לא יקרו עוד, ושעוד משפחות לא יצטרכו לסבול את מסכת הייסורים שמשפחתך עברה. שנה טובה וגמר חתימה טובה עמית

תודה

שמעתי שבזכות מה שקרה לאחי שינו את הנהלים ומקפידים על כך שבכל שבועות המלחמה של הצוערים יסופקו מנות קרב אישיות, כולל בקורס קציני שריון (הקורס שאחי עבר). אני מקווה שמותו לא היה לשווא. בעבר היה גם נוהל משמעת מים ולאחר שנפטרו חיילים הנוהל שונה.

היה משפט על בן גוריון

"תדע כל אם עבריה שהפקידה את בנה בידי מפקדים אחראים " נדמה לי שזה המשפט שעליו נשענים ההכשרות של המפקדים בצהל וצריך להבין שתזונה ניאותה היא הכרח כדי לשמור על הבריאות של האדם לא ניתן לאמן את הגוף למעט אוכגל או שתיה זה איצוץ בקרב אמיתי אבל לא באימונים , כי אז השרירים לא נבנים אלא רק ניזוקים כי מהמזון הגוף יוצר שריר חזק יותר , אם לא אוכלים נוצר רק נזקים לשריר במקרה של אחיך זז"ל זה נוצר בשריר הלב זה בדיוק מה שקורה לאנרקסיות שממעטות במזון ומערכות גופן נפגע עד המוות שלהן שאתם תנוחמו מהשמים , ותוכלו להמשיך לחיות למרות ועל אף הכאב ותעלה הצעקה שלא יהיו בנים שיפגעו כך לשווא

דלקת שריר הלב

נכון, ובנוסף בקורס שלו שכב לידו חייל שחלה בשפעת. כנראה, לפי ההערכה שלי, הנגיף חדר בקלות לגוף שלו (גוף של אדם מורעב ועייף - הם ישנו 3-4 שעות בלילה במדים בתוך הטנק) והגיע ללב. היה לו "מיו- קרדיטיס" שזה דלקת בשריר הלב.

למעלה