אחי אחותי

Tinkerblack

New member
אחי אחותי

מה אתם חושבים שיותר אפקטיבי שיש לך אח או אחות לאחר שהוירוס פרץ או לא? מצד אחד יש מי שיטפל בך מצד שני אתם צריכים כל הזמן לשמור עליו ... יהיה לכם עוד פעם עצוב אם הוא ילך יאבד ותנסו למצוא אותו כל הזמן - עוד אובדן... ויש עוד הרבה סיבות- תפעילו ת'מוח חח אז מה אתם אומרים?

vegan girl

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo85.gifתלוי

זה נורא תלוי ביחסים בין האחים... כבר היו מקרים של אחים... ואד וג'יי. שג'יי התטצרף לטכנו'ס רק כי ואד הצטרף... כדי לשמור עליו...

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifאח ואחו ת../images/Emo9.gif אני מסכימה עם תמרע... זה די תלוי ביחסים שלי איתם.... בתור אחת עם שתי אחיות, אני הייתי שמחה שיהיו לי אחיות במקרה כזה, אבל מעולם לא היה לי אח אז אין לי מושג בקשר לאחים.... נ.ב. - זו ההודעה ה-4337 שלי בפורום../images/Emo9.gif

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifחיח לא את עושה חיפוש מתקדם של היוזר שלך בפורום הזה וכתוב כמה תוצאות התקבלו../images/Emo9.gif

slallum

New member
מוזר ביותר..

כי לי יש 3741 הודעות.. (עכשיו 3742
), ואת בפורום הרבה לפני ונראה לי גם כותבת הרבה יותר הודעות..

קטרפי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

בגלל זה יש לה יותר הודעות, תילמד לספור במבי
וזה ההודעה ה3391 שלי

slallum

New member
לא הבנת אותי

יש לה רק קצת הודעות יותר ממני.. היית מצפה שיהיה לה לפחות 1000 יותר ממני לא?

../images/Emo90.gifתגידוווו

איך בכלל רואים כמה הודעות שלחת??? אהההה ודרך אגבב... עופר.. בהצלחה מחר בבגרות בכימיה!!! זה קל.. ילך לך טוב.. =]

slallum

New member
כן

הבעיה האמיתית היא המתכונת בהיסטוריה שדפקו לי בדיוק ביום שישי, 3 ימים אחרי הבגרות בכימיה.. אני מתחיל להתכונן היום =\

אויייייי.....

ממש מבאס... =\.. בהצלחה...=].. אבל רגע.. איך רואים כמה הודעות כתבתי עד היום<?

slallum

New member
חיפוש מתקדם -->

לסמן ב-V על "שם משתמש", לכתוב בשם משתמש את השם משתמש לך, לעשות חיפוש, ואז בדף שזה יפתח לך, זה יכתוב לך בהתחלה כמה תוצאות יש.

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifגם אתה בכימיה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ואל תתלונן, לי יש את הבגרות בספרות ביום חמישי, שזה יומיים אחרי כימיה../images/Emo122.gif

slallum

New member
OMG

עד לפני דקה חשבתי שהבגרות שלי ב-12:00, עכשיו גיליתי שהיא ב-9:00, אני מזלר :)

באמת מזל../images/Emo90.gif

אז איך הלך??? ראיתי שהבגרות שלכם הייתה בהרבה יותר קשה ממה שהייתה לי.. אמאלההה..

slallum

New member
די קשה יחסית

לא ממש ממש קשה, קצת קשה.. אני כנראה אקבל 93 או 94, בדקתי את זה עם המורה שלי, היה צריך לחשוב קצת כמו שצריך ולהבין את החומר באמת ולא לזכור את הכל בעל פה.. בגרות נחמדה =]

slallum

New member
כן, קצת

טעיתי ב-ח'.. אני גרוע בשיווי משקל, אבל לא נורא, כל השאר צדקתי.. אני יכול להביא לך את התשובות של 3,4,6,7. נראה לי שאף אחד לא עשה את המאמר.. הוא היה פשוט יותר מדי מעצבן =\ וכשהמורה שלנו הביאה לנו מאמרים הם היו קלים רצח

למעלה